Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רישיון נהיגה B משנת 2009 ומתוקף עבודתי אני נוהג ברכב מסוג שברולט סוואנה קצרה

השאלה שלי זה אם מותר לי בכלל לנסוע על הרכב הזה או שמא אני מבצע עברה... למיטב ידיעתי לפי החוקים החדשים אני רשאי לנהוג ברכב פרטי או מסחרי שמשקלו עד 3500 ק''ג, ומותר לי להעמיס עם גרר עוד 1500 ק''ג. וברישיון של רכב רשום משקל עצמי 2800ק''ג ומשקל כולל 3908. כששאלתי שוטר תנועה הוא אמר לי שהסוואנה הקצרה זה רישיון B ובמשרד הרישוי לא ממש יודעים לתת לי תשובה.

חשוב לי לציין שעל גבי הרישיון לא רשום לי שם התר או הגבלה מסוימת

אז מה מותר לי ???? לסוע או לא?

פורסם

הרשיון שלך אינו תואם למשקל הרכב.

אתה מוגבל למשקל של 3500 ק"ג,

ומשקל הרכב כפי שכתבת 3908 ק"ג.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אז איך זה שבמשטרה לא ידעים???

ולמען האמת נעצרתי פעמיים לבדיקת רישיונות בזמן העבודה בעודי נוהג על הרכב , והשוטרים לא דיברו איתי בכלל על זה שאני לא יכול לנהוג על הרכב

איפה אני יכול לראות את זה רשום במדיוק?

פורסם

ולמען האמת נעצרתי פעמיים לבדיקת רישיונות בזמן העבודה בעודי נוהג על הרכב , והשוטרים לא דיברו איתי בכלל על זה שאני לא יכול לנהוג על הרכב

איפה אני יכול לראות את זה רשום במדיוק?

בפשטות, יש 2 מדדים המגדירים אם מותר או אסור:

1. ברישיון הרכב בטבלה השמאלית בשורה הלפני אחרונה לפני רישומת הקילומטרז יש רישום של רישיון נהיגה מתאים.

2. הסייג לנושא זה תלוי במשקל המותר ברישיון שלך. לא זוכר מתי הסבו את זה ל-3.5 טון, אבל כאן בדיוק השאלה. נכון במיוחד לסוואנה שנמצאת בטווח שבין רישיון B ישן לחדש. להערכתי אם לא התייחסו השוטרים רשום ברישיון הרכב B. אם יש לך רישיון B שקיבלת אחרי שינוי החוק אסור לך לנהוג על רכב שמשקלו הכולל מעל 3.5 טון.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם
בפשטות, יש 2 מדדים המגדירים אם מותר או אסור:

1. ברישיון הרכב בטבלה השמאלית בשורה הלפני אחרונה לפני רישומת הקילומטרז יש רישום של רישיון נהיגה מתאים.

2. הסייג לנושא זה תלוי במשקל המותר ברישיון שלך. לא זוכר מתי הסבו את זה ל-3.5 טון, אבל כאן בדיוק השאלה. נכון במיוחד לסוואנה שנמצאת בטווח שבין רישיון B ישן לחדש. להערכתי אם לא התייחסו השוטרים רשום ברישיון הרכב B. אם יש לך רישיון B שקיבלת אחרי שינוי החוק אסור לך לנהוג על רכב שמשקלו הכולל מעל 3.5 טון.

אז זהו שברישיון רכב מתחת לקלומטרז' לא רשום רישיון נהיגה מתאים, אם היה רשום הכל היה נפתר ולא הייתה נוצרת הדילמה הזו

אז נניח ואסור ואני ממשיך לסוע, ואז לרוע מזלי אני אפול על שוטר שכן יבדוק את העניין לעומק, לאיזה עונש אני צפוי???

פורסם

אני משערת שלא הבחינו בזה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אני משערת שלא הבחינו בזה.

ל'

במידה והיתי נופל על שוטר קקה שהיה מחליט להחמיר איתי ועולה על זה . לאיזה עונה אני צפוי?

פורסם

כדאי לך לקבל תשובה בכתב מסוכן הביטוח שלך.

מי שיעשה מזה מסיבה זאת חברת הביטוח במקרה תאונה. אז הם בודקים כל סדק לא לשלם.

פורסם
במידה והיתי נופל על שוטר קקה שהיה מחליט להחמיר איתי ועולה על זה . לאיזה עונה אני צפוי?

נהיגה ללא רישיון מתאים זה לא (רק) קנס ונקודות, זה משפט. באופן עקרוני נוהגים להחמיר בעבירה הזאת לא פחות מנהיגה ללא רישיון. במקומך הייתי מזדרז ועושה רישיון ג' שכן נשמע שאתה מאוד רוצה להמשיך בעבודה הזאת.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

• תוכן חדש...