Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(יעוץ ל) סוזוקי סוויפט 07-08

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , אני חדש כאן בפורום .

נעים מאוד .

אני מאוד מעוניין לרכוש סוזוקי סוויפט ,רציתי לדעת את ההבדל בין הדגמים שיש כי הבנתי שיש כמה דגמים

אני מחפש את הדגם אוטומט .

מה היתרונות של הרכב והחסרונות .

תודה רבה לכל עצה מראש .!

פורסם

מנוע זריז לרכב,אמניות טובה,חיסרון תא מטען קטן.

הרכב מגיע ב רמות איבזור gls וglx.

הglx מפוארת יותר ומוסיפה מערכת שמע מקורית עם שליטה מההגה,מגנזיום,פנסי ערפל,ווהגה מצופה עור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מנוע זריז לרכב,אמניות טובה,חיסרון תא מטען קטן.

הרכב מגיע ב רמות איבזור gls וglx.

הglx מפוארת יותר ומוסיפה מערכת שמע מקורית עם שליטה מההגה,מגנזיום,פנסי ערפל,ווהגה מצופה עור.

קודם תודה ,

התא מטען פחות משמעותי לגביי כרגע .

האם המחיר שהם עולות שווה את המאמץ ?

אתה יודע אולי מה צריכת הדלק שלה ?

ו

פורסם

לפי משאחד הבעלים פה דיווח כ1/12 משהו כזה,מוצע לרכב אוטומטי.

לגבי המחיר תלוי,אם מה שחשוב לך חיסכון יש רכבים יותר חסכונים,אך פחות זריזים ממנה,אם תרשום מה חשוב לך יותר אפשר יהיה להוסיף עוד רכבים לבחירה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה יודע אולי מה צריכת הדלק שלה ?

ו

הרכב שלנו עושה 1:12 אבל זה כולל פקקים יום יום בדרך לתל אביב בבוקר וחזרה,

אני מאמין שאפשר להוציא צריכת דלק מעט יותר טובה אך זה תלוי באופי הנהיגה.

פורסם

אוקיי ,

חשבתי שצריכת הדלק שלה קצת יותר משמעותית (1:16) משו כזה אמרו לי .

עכשיו .. אני מחפש רכב עד 1400 סמ"ק ,קטן ,זריז ,לא משנה אוטומט ידני.אמין ,וחסכוני בדלק אני לא מבקש שתמצאו לי רכב ששותה 1:29 אלא משו כמו 1:17/16/15

התקציב שלי הוא גג 45

פורסם

הפיאט גרנדה חסכונית הרבה יותר בגירסה הידנית,אך פחות זריזה מהסוויפט גם בגירסת 1.4.

מצד שני היא בטיחותית יותר.

• תוכן חדש...