Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים,

לחבר שלי מאזדה 2008 דגם ישן ונשבר לו הכפתור בפאנל המערכת האחראי על העברת השירים.

האם ניתן להחליף רק את הכפתור ואם כן, היכן?

פורסם

לא ניתן להחליף רק כפתורים.

המערכת מגיעה כיחידה שלמה. אתה יוכל למצוא בEBAY. יש גם אנשים שמוכרים בארץ ביד 2 אחרי שהחליפו לפאנל מתקדם יותר.

Mazda 3 2004

פורסם

בעיקרון אפשר, וזאת בעיה נפוצה של הרכב הזה..

יש לי מערכת מקולקלת במוסך שגם בה חסר הכפתור וחבר שלי היה צריך כפתור אז שמתי לו עם ציור אחר במקום העברת שיר היה רשום לו TA (פעמיים אותו ציור).

אם תירצה אני יכול לעזור לך ולתת לך כפתור אחד דבר איתי בפרטי.

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

איני מכיר את המערכת מקרוב רק לפי דברי חבריי שהם חשמלאיים רכב הבנתי זאת.

סיבה שניה, אני מכיר הרבה אנשים שהחליפו את המערכת הזו בגלל תקלה זו או אחרת.

פורסם

שכחתי משהו, ואני מוסיף, הרבה אנשים שאני מכיר "סובלים" מבעיה של עיינית.

הכוונה שאורך החיים של העיינית לא עמיד ומתקלקל מהר.

לפני כשבועיים, זה קרה לחבר שלי מאזדה 3 במודל 2007,הוא הלך לאביזרי רכב הגליל בחצור הגלילית

והוא התאים לו מערכת של pioneer כולל בנייה מותאם לרכב.

• תוכן חדש...