Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכב למשפחה עד 80K


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מבקש את עזרתכם במציאת רכב לאחותי, כרגע יש לה תאומים ועוד אחד קטנטן בדרך, כרגע היא נוסעת בניסן נוט.

בעקבות התחרבות המשפחה הניסאן כבר קטנה מדי והיא זקוקה לרכב יותר גדול שיתאים לשלושה כיסאות בטיחות מאחור ובגז'

מספיק גדול כדי להכניס עגלת תאומים. התקציב הוא בערך 80K. רצוי שהרכב יהיה גם חסכוני בדלק.

 

חשבתי על פלואנס דיזל בגלל המושב הענק מאחור אך אני לא יודע אם עגלת תאומים תיכנס.

 

אשמח לעזרה והצעות!

 

תודה רבה, דור.

פורסם

אני ממליץ על הונדה FRV, רכב מאוד רחב שיוכל להכיל את מושבי הבטיחות וגם את עגלת התינוקות. הבעיה היא שיש מעט מאוד כאלה וכפועל יוצא היצע משומשות מצומצם, בכל אופן כדאי לבדוק.

אפשרות נוספת היא פיג'ו 308 SW שמציעה תא מטען ענקי אבל גם כאן יש מעט רכבים שמוצעים למכירה.

גם יונדאי I30CW יכולה להתאים, יש לה מושב אחורי גדול ומרווח וגם לא מעט מקום בתא המטען.

 

אני חושב שכדאי לבדוק את הרכבים טוב טוב לפני הרכישה עם העגלה והכיסאות ממש פיזית ולראות שהכל נכנס בצורה טובה כך שאף אחד לא יסבול, חשוב גם לשים לב לנוחות הגישה של ההורים למושב האחורי.

 

אם אלה לא יתאימו אז אפשר לנסות משפחתיות גדולות כמו פולקסוואגן פסאט, סקודה ספורב, פורד מונדאו ודומותיהן.

פורסם

שלום דור,

 

לרנו פלואנס יש מושב אחורי מאוד מרווח וגם תא מטען מהגדולים בקטגוריה. לדעתי בתקציב שציינתם תוכלו למצוא בקלות יחסית רנו פלואנס עם מנוע בנזין אך אינני בטוחה לגבי דגם הדיזל, שרק בשנה האחרונה החל לצבור תאוצה ולהימכר בכמויות גדולות. דגם אחר של רנו שיכול מאוד להתאים למשפחה עם שלושה ילדים קטנים הוא רנו סניק. זה מיניוואן קטן עם 5 מושבים מרווחים, שמציע מרווח פנים טוב מאוד ומיועד להיות רכב משפחתי שימושי ביותר.

 

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות!

אחותי חשבה על ה FRV אבל כמו שMIKE ציין ההיצע בשוק היד שניה מאוד קטן וקשה למצוא משהו שיתאים גם לתקציב,

אבדוק את האופציות של הפג'ו והיונאי.

 

שאלה אחרונה האם הרנו פלואנס לא עגלה במנוע הבנזין 1.6 הרי האוטו מאוד גדול ומתגובות פה בפורום מנוע ההדיזל טוב ממנו בכמה דרגות!

 

תודה, דור.

פורסם
תודה רבה לכולם על התגובות!

אחותי חשבה על ה FRV אבל כמו שMIKE ציין ההיצע בשוק היד שניה מאוד קטן וקשה למצוא משהו שיתאים גם לתקציב,

אבדוק את האופציות של הפג'ו והיונאי.

 

שאלה אחרונה האם הרנו פלואנס לא עגלה במנוע הבנזין 1.6 הרי האוטו מאוד גדול ומתגובות פה בפורום מנוע ההדיזל טוב ממנו בכמה דרגות!

 

תודה, דור.

 

 

הפלואנס באמת לא זריזה במיוחד אבל זה מאוד תלוי בדרישות של אחותך ובתוואי הנסיעה שלה.

הדיזל באמת מציע ביצועים עדיפים על מנוע הבנזין והפער מורגש בהחלט אבל כמו שהבנת השיווק החל לאחרונה יחסית ולא תמצא דיזל שיכנס בתקציב.

יש לפלואנס גם דגמי 2 ליטר, שוב גם כאן יהיה דיי קשה למצוא אותם אבל אחד מ-2010 יכנס בדוחק לתקציב שכן שמירת ערך היא לא הצד החזק של הפלואנס.

בסך הכל מדובר ברכב גדול ומרווח וגם מאוד שקט ונוח. לאחרונה קראתי במספר מקומות שהפלואנס בניגוד למגאן קיבלה רק 4 כוכבי בטיחות במבחני הריסוק, אני אישית הייתי בוחן את הנושא מקרוב לפני רכישה של רכב כזה.

 

כמו שכבר הצעתי בדוק את ה-I30CW, היא זריזה, מרווחת ויש לה 5 כוכבי ריסוק.

×
×
  • תוכן חדש...