Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש עד 100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! עד כה נסעתי בפולקסווגן פולו משנת 99. זה האוטו הראשון שלי והייתי בסך הכל מרוצה מהנסיעה שלו.. בפעמים שהוא נסע. אחרי כמות מכובדת של "הרפתקאות" עם חלונות נופלים, היתקעות ברמזורים, היכבות ספונטנית והירטבות בגשמים הבנתי שהגיע הזמן להמשיך הלאה. מעדיפה ללכת על רכב חדש, כי הידע שלי במכונאות מאוד מינימלי ולא רוצה לשחק בלוטו, וגם מעדיפה להנות מאחריות היצרן.

הדרישות מהרכב:

- אוטומט

- 20,000 ק"מ בשנה בממוצע

- נסיעות יומיומיות בעיר וכמה פעמים בשבוע מחוץ לעיר

- שהרכב יהיה מסוגל מדי פעם לנסוע לאילת, צפון, ירושלים

- אמין, בלי יותר מדי תקלות וכאב ראש.

- לא צריך להיות רכב ספורטיבי, אבל שיוכל לעמוד במהירות של 110 בלי להתפרק, ושפחות או יותר יסחוב בעליות.

כאמור, חוץ מהתקלות, הפולו התאימה לי מאוד, גם מבחינת גודל. עיצוב ואיבזור במקום אחרון אצלי. במרבית הזמן לא נוסעים בו יותר מדי אנשים.

בתקציב הנוכחי חשבתי לכיוון מכוניות המיני. קיה פיקנטו קסמה לי, גם בגלל המחיר האטרקטיבי, גם בגלל האחריות הארוכה. שקלתי גם את יונדאי I10 או I20. וגם קיבלתי המלצות על סוזוקי סוויפט.

עכשיו השאלה שלי היא האם מכוניות המיני החדשות האלה יכולות לענות לי על אותם צרכים? אני קצת מפחדת מזה שהם נראים לי כמו מכוניות צעצוע, או שזה סתם בגלל שלא ניסיתי. על איזו מכונית הייתם ממליצים?

כסף מיותר אין, תקציב של +- 100 אלף זה המקסימום, וכמובן שעדיף גם פחות.

מה אתם אומרים?

פורסם

תפריד בין מכוניות מיני לסופר מיני.

האלטו מכונית גרועה. לא בטיחותית ולא מתאימה לנסיעות ארוכות. אני יכול להעיד מנסיון שחטפתי כאבי גב אחרי נסיעה של יותר מכמה דקות ונהיגה במהירות של מעל 80-90 היא דיי מלחיצה.

בגזרת המיני שווה לך לבדוק את הסיאט MII והסיטיגו של סקודה.

אין לי מושג איזה סופרמיני אוטומטיות נכנסות לך בתקציב. הואגיות עם 1.2TSI מעט יקרות יותר למיטב ידיעתי(אולי פאביה תכנס בתקציב). בכל מקרה מדובר כאן על ליגה אחרת של רכבים.

פורסם

תודה על ההתייחסות!

הMII לפי מה שהבנתי רובוטי, וממש לא אהבתי את זה

את הטויוטה יאריס אני אוסיף לרשימת הבדיקה, נשמעת טוב.

ומה עם סיטרואן C3? מומלץ?

פורסם

C3 בנזין ממש לא חסכונית בדלק יחסית לקבוצה, ו-C3 דיזל עם גיר רובוטי (סביר בהחלט) חסכונית מאוד בדלק ועולה החל מ-114 אלף.

(יש 5% הנחה עד כל הדגמים הפרטיים עד יום שלישי)

פורסם

שלום forgotten6,

לסיאט מיי החדשה אכן יש גיר אוטומטי רובוטי בדגמים האוטומטיים, כמו גם לסקודה סיטיגו שהיא המכונית המקבילה לה מבית סקודה. מבית מכוניות המיני הקטנות יותר, תוכל למצוא גיר אוטומטי רגיל ביונדאי i10, קיה פיקנטו או סוזוקי אלטו. לכל שאר הדגמים יש גיר ידני או אוטומטי-רובוטי.

סיטרואן C3 נמכרת כיום במחירים מאוד אטרקטיביים במסגרת מבצעי מכירות והיא בהחלט אופציה שכדאי לשקול. עם זאת כדאי לזכור שהיא מגיעה עם מנוע 1,600 סמ"ק כך שבנסיעות עירוניות היא תהיה פחות חסכונית בדלק בהשוואה למכוניות הקטנות ממנה. מחוץ לעיר, לעומת זאת, למנוע הגדול יש יתרון והוא מספק ביצועים טובים יותר. בנוסף הייתי ממליצה לך לבדוק את סקודה פאביה, מכונית קטנה וחמודה מאוד. בדגמים האוטומטיים שלה היא מגיעה עם מנוע 1.2 ליטר טורבו, שיש לו כוח של מנוע 1,600 סמ"ק עם צריכת דלק של מנוע 1,200 סמ"ק.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

אופצייה נוספת בתקציב היא השברולט סוניק שכרגע נמכרת במחיר מבצע של 100K.

הרכב מאוד מרווח, ובטיחותי- שברולט סוניק מגיעה עם 6 כריות אוויר שלל מערכות בטחות פסיבית ואקטיבית וזכתה לתואר הרכב הבטיחותי ביותר לשנת 2011 על ידי ארגון ה EURONCAP.

מבחינת אבזור- דגמי הסוניק מגיעים ברמות גימור LS ו LT ו LT פרימיום בגרסאת הסדאן, כל הרכבים כולל כולם מגיעים עם אבזור בטיחות מלא פנסי ערפל כסטנדרט מערכת בקרת שיוט כסטנדרט ובקרי שליטה על מערכת השמע מההגה.

• תוכן חדש...