Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 פיקאסו טיפול 140 אלף

rhayun
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

רכשתי סיטרואן פיקאסו מודל 2008 לאחר שהתקשרתי למוסך מורשה והבנתי שהרכב עבר טיפולים סדירים

נאמר לי שבדיוק עכשיו זה הזמן של הרכב (כרגע 136 אלף ק"מ) לעשות טיפול גדול וטיימינג

הבעיה היא שכרגע אני חנוק ואין לי את האפשרות להוציא את 1400 לא כולל מעמ לטיפול ועוד 1200 לא כולל מעמ לטיימינג

אז החלטתי אולי לרכוש את החלפים שצריך לעשות לטיפול גדול ולגשת למוסך מורשה אך לא של סיטרואן (חבר) שרק יעשה את הטיפול עם חלפים מקוריים - את הטיימינג אני ישאיר למוסך סיטרואן

אני יודע שאולי אני יעצבן כמה אנשים מפה בגלל הדרך הזאת אבל אני באמת קצת במזומנים כרגע..

הייתי שמח אם למשהו יש את הספר טיפולים של הרכב לשלוח לי או לפחות לרשום מה כולל טיפול גדול של 140 אלף ק"מ

תודה רבה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאיפה אתה בארץ?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש 308 1.2, סביבות 100,000 ק"מ, רק עם מנוע גמור, לא סטיישן ולא בצבע אדום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...