Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תדמית של דובר צהל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגיד לי, אתה סתום? (בתוספת תנועת יד)

אני מעריץ את מירי רגב, כדוברת, כפוליטקאית, כמם וכל דבר. אין תכנית סאטירה שיכולה לעשות את הדמות שלה מצחיקה והזויה יותר מהמקור, אפילו אם יהיו לה ראסטות.

מוכן למנות אותה לכל תפקיד שבו היא רק צריכה להיות בתקשורת, אם הספינה שוקעת - לפחות שהתזמורת תהיה מבדרת.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני דווקא לא רואה שום בעייה עם מדי ב', להפך.

גם אני תהיתי בנוגע ליכולת הורבלית של הבחור וחזותו החיצונית, לא ברור איך הוא הגיע לתפקיד הדובר :?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ציטוט טרי שלו מהרדיו:

"אני מקווה, לא, לא מקווה, אני דורש! לא אני לא דורש, מכל פעיל בעזה זוטר או בכיר להתחבא טוב :shock:"

בתור דובר יש לו עוד מה ללמוד על התנסחות.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

פולי, פולי...

את פולי אני מכיר מילדות.

אמו עדיין מתגוררת בירושלים בצמידות לבית סבתי, עליה השלום.

היה מ"מ בגולני ואח"כ פיקד על כמה מיחידות האיסוף המרכזיות של המודיעין.

אדם נעים הליכות, שמתוקף תפקידו כמפעיל לשעבר, יכול לגייס כל אחד, לכל מקום והוא בעל יכולת שכנוע יוצאת דופן.

הוא איש שטח אמיתי.

לא מתאים לו להיות דובר צה"ל.

פורסם

המדים שלו לא הטרידו אותו, העיקר שהוא לא על אזרחי.

שכחת כנראה איך נראה דו"צ הקודם.

אני היחיד שחושב שלקצין, ועל אחת כמה וכמה אחד כזה שמופיע בפני כל העולם, לא צריכה להיות כרס שהולכת לפניו?

דו"צ צריך לשדר מקצועיות, רצינות, עבודה, התמדה - לא חומוס.

פורסם
לא יאה ולא נאה לגבר שיהיו לו שיניים עם רווחים, שיניים אכולות וכיוצא בזה.

נראה לי שנכנסתם לו לתחתונים יותר מדי.....אחד, רני רהב, נראה כמו עוגיפלצת ונחשב ליחצ"ן ודובר מבריק.

הבעיה של דובר צה"ל, שכנראה אין לו לשון מושחזת.

פחות מעניין אם יש או אין לו מרווח בין השיניים, צבע התחתונים שלו ועוד פחות מעניין אם הוא על מדי א' או ב' (אני אישית אוהב את זה שהוא על מדי ב', קצת מנתק אותו ממפקדי הפלזמות).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני דווקא לא רואה שום בעייה עם מדי ב', להפך.

גם אני תהיתי בנוגע ליכולת הורבלית של הבחור וחזותו החיצונית, לא ברור איך הוא הגיע לתפקיד הדובר :?

איתמר.

בגלל שהוא שמן הוא לא יכול להיות דובר ?!

צר עולמך כעולם נמלה, שאפו לקצין הזה, דווקא ירד המון במשקל !!!

קבל תמונה שלו בסוף התפקיד הקודם שלו: http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=357571

ובכל מקרה, לגבי רווח בשיניים - יש כאלו האומרים שזה סימן לעושר.

זוכר אורנה פיטוסי ?! מכיר ונסה פרדי ?! http://images.nana10.co.il/upload/mediastock/img/1997/0/135/135032.jpg

לא צריך לשפוט אדם לפי המראה, כבר אמרו חכמנו: אל תסתכל בקנקן, אלא במה שיש בתוכו.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

לגבי ההופעה על מדי ב' - אני חושב שהיא מוצדקת ונכונה מאין כמוה.

הייתי רוצה לראות גם כל צמרת הפיקוד בשעה כזו מופיעה על ב', גם אם המדים מרופטים ככל שיהיו.

מה רע בזה ?

הרי בלבנון II, טענו כי צמרת הפיקוד ישבה בבור מול הפלאזמות וה LCD - אז עכשיו יש לכם בעיה שהם מופיעים עם מדי ב' מאובקים ?

אי אפשר להשביע את היצר של הישראלי המצוי - תמיד יהיה לו על מה לרטון.

אריאל,

נציג צה"ל בפורום.

פורסם

הנה הדברים שנאמרו ע"י סגן הרמטכ"ל דן הראל על יואב פולי מרדכי:

"אל"מ מרדכי, שזכה לכינוי "המח"ט הפלשתיני", סיים הבוקר את תפקידו והעביר את שרביט הפיקוד לאלוף-משנה ניר פרס. בטקס רב משתתפים קיבל פולי מחמאות על הובלת שיתוף הפעולה מול הפלשתינים ברגעים הקשים של התיאום המדיני.

"קראנו לו ה'מח"ט הפלשתיני' של צה"ל כי יש לו יכולת חשיבה רחבה והיכרות מהמנהיג הפלשתיני הגדול ועד אחרון השוטרים הפלשתינים", סיפר אלוף פיקוד הדרום, דן הראל. "לא בכדי הוא היה שותף לפורום החשיבה של פיקוד דרום".

פורסם
בגלל שהוא שמן הוא לא יכול להיות דובר ?!

צר עולמך כעולם נמלה

לא דיברתי על עודף המשקל שלו (ואם היית מכיר אותי אז היית יודע שגם לי לא חסר) ועולמי איננו צר כעולם נמלה. דיברתי עליו כ"מכלול", השפה, הפה - זה פשוט לא ייצוגי. כמו שכרמלה מנשה לא יכולה להיות סולנית בלהקת הנח"ל או כמו שישראל כץ לא יכול להתחרות ב 100 מטר ריצה באולמפיאדה. כן, יש תפקידים בהם נדרש לא רק אופי אלא גם תכונות נוספות ודובר זה אחר מהם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני דווקא חושב שהבחירה באיש צבא לא "יפיוף" ומהוקצע לתדמית הדובר מיועדת ביודעין לשדר תדמית של "אחד שאוכל אבק לארוחת בוקר" וקשיחות, יש בזה משהו חכם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...