Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסא שמיני בקיה קרניבל ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

באחד מהימים נתקלתי במודעת מכירה של קיה קרניבל שנת 2011 בה בעל הרכב טוען שברכב הותקן כיסא שמיני כולל חגורה,הרכב עצמו מגיע במקור 6+1.

אשמח אם מישהו יביא לי קצת יותר פרטים על הכיסא השמיני הזה כי אני מעוניין מאוד !!

תודה לעוזרים:-)

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

מה דעתך להתקשר למוכר ולשאול ולקבל יותר פרטים?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ייתכן מאד ויש צדק בדבריו. בעולם נמכרו (בעיקר בניו זילנד / אוסטרליה?) קרניבלים גם עם שמונה מושבים.

למעשה, הספסל האחורי מכיל צמד מושבים, או שלישיית מושבים. שים לב לתמונה המצ"ב, זו גרסת שמונה מושבים:

interiorcarnival.jpg

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

ואגב, בעולם הנאור, דגמים אחדים של מיניוואנים כוללים או כללו בשעתם אופציה לשמונה מושבים. למשל: טויוטה פריוויה, טויוטה סיינה, מיצובישי ספייס-גיר, מאזדה MPV, וכו'.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

שים לב, כי ברכבי המיני-ואן על פי רוב מספר מקומות הישיבה מוגבל, וכנראה ברשיון מופיע: 'מספר מקומות כולל 7'

וכנראה שבמקרה כזה, במקרה ביטוח/שוטר מנ*אק, לא יעזור לך הכיסא והחגורה הנוספים.

(ברכבים הפרטיים כיום, בד"כ לא מצוין מס' מקומות כולל, למיטב ידיעתי, ברכבים הגדולים יותר - החל מ-6 מקומות, מס' הנוסעים מוגבל ברשיון).

באם הוספת הכסא והחגורה מתבטאת בהיתר גם ברשיון הרכב, אשמח מאוד אם תיידע אותי על כך. (אפשר גם בה"פ).

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם
שים לב, כי ברכבי המיני-ואן על פי רוב מספר מקומות הישיבה מוגבל, וכנראה ברשיון מופיע: 'מספר מקומות כולל 7'

וכנראה שבמקרה כזה, במקרה ביטוח/שוטר מנ*אק, לא יעזור לך הכיסא והחגורה הנוספים.

(ברכבים הפרטיים כיום, בד"כ לא מצוין מס' מקומות כולל, למיטב ידיעתי, ברכבים הגדולים יותר - החל מ-6 מקומות, מס' הנוסעים מוגבל ברשיון).

באם הוספת הכסא והחגורה מתבטאת בהיתר גם ברשיון הרכב, אשמח מאוד אם תיידע אותי על כך. (אפשר גם בה"פ).

יש לי קיה קרניבל 2007 6+1,הבחור שדיברתי איתו לא התייחס כלל לדילמה של ביטוח או רשיון רכב והוא סומך שלא ייפול עליו שוטר עם שלושת הילדים שהוא יסיע מאחור (במקום 2 מותרים).

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם
ערב טוב!

באחד מהימים נתקלתי במודעת מכירה של קיה קרניבל שנת 2011 בה בעל הרכב טוען שברכב הותקן כיסא שמיני כולל חגורה, הרכב עצמו מגיע במקור 6+1. אשמח אם מישהו יביא לי קצת יותר פרטים על הכיסא השמיני הזה כי אני מעוניין מאוד!!

תודה לעוזרים:-)

זה הכיסא הנוסף של "אליהו הנביא", שכחת?

כל עוד הדבר לא מתועד ברישיון הרכב (עמדה 1 במשרד הרישוי), אז חוקית אסור הסעת נוסע נוסף ברכב כזה, שלא לדבר על הביטוח שאינו חל-חס וחלילה-במקרה של תאונה.

• תוכן חדש...