Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון:

דיברתי עם הנציגה ונאמר לי שהם מחפשים את הפגוש בשלל מקומות ושעד סוף השבוע תהיה תשובה אם יש או אין.

במידה ואין אצטרך ללכת למוסך צ׳מפיון שזה מעולה.

השאלה היא כזאת - במידה ומוסך ההסדר לא הצליח לסדר את הרכב(במקרה הנ״ל בגלל מחסור בחלק) אני אמור לשלם מחיר מוזל על תיקון גם במידה והפנו אותי למוסך ללא הסדר, לא? הרי שזו לא בעיה שלי שהם לא הצליחו לסדר.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הזול הוא היקר.

הסיפור הזה כמו עוד סיפורים ששמעתי בעבר ממחישים היטב למה כדאי לשקול ברצינות את האופציה השנייה - קרי, הכנסת הרכב למוסך נורמלי ולא מוסך הסדר, תוך תשלום השתתפות עצמית מוגדלת.

לפותח השרשור, במקומך הייתי לוקח את הרכב למוסך היבואן, מאות השקלים שתחסוך עכשיו יעלו לך אלפי שקלים כשתבוא למכור את הרכב עם התיקון החאפרי שהוא עומד לעבור.

פורסם

הרכב לא הולך לעבור תיקון חאפרי. מוסך ההסדר הוא מוסך טוב, מורשה יונדאי שקיבלתי עליו המלצות ממס׳ אנשים ולכן הוא נבחר.

העניין הוא שכנראה התיקון לא יתרחש שם היות והחלק לא זמין. ולכן כן אפנה למוסך צ׳מפיון.

בכל מקרה בכל מה שקשור לרכב אני פדנט ואין מצב שמשהו שמתקרב למושג ״חאפרי״ יתקרב לאוטו בכלל.

פורסם

הסיפור די פשוט-

תפקיד פוליסת הביטוח הינו להשיב את מצב הרכב לקדמותו כאשר כל מכלוליו מתפקדים בדיוק כמו לפני התאונה.

החלפת הפגוש לכזה שאינו מקורי ואינו כולל את החיישנים המיוחדים לא יכולה להחזיר את רכב למצבו התקין שכן היא תפגע בתפעול מערכות אחרות ולכן חברת הביטוח תהיה חייבת להחליף לפגוש מקורי.

אגב, בגלל הטיעון הזה יש מצב שגם אם הרכב היה מעל גיל שנתיים חברת הביטוח במקרה הזה היתה מחוייבת להתקין פגוש מקורי או אחד כזה שיש בו את החיישנים המיוחדים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

למה שלא תיקח את הרכב למוסך יבואן ותבקש הצעת מחיר לתיקון?

אח"כ אתה יכול להסביר יפה מאד לביטוח שאם הם מתעקשים, אתה תתבע מהם גם את המחיר הזה וגם תוספת על עגמת נפש.

יכול להיות שככה זה יעזור להם להבין את הבעיה.

דני

פורסם

עדכון קל - החלק לא הגיע למוסך ההסדר ומשיחה עם סוכנת הביטוח ככל הנראה אצטרך לפנות למוסך צ'מפיון(שזה מעולה!).

כרגע העניין בבירור היות ואני לא מסכים לשלם מחיר שהוא לא שווה למחיר ההסדר(אני לא אשם שמוסך ההסדר שלהם לא הצליח לסדר את התקלה היות והם לא מצאו חלק מקורי).

דעתכם בנושא? האם ראוי שאשלם מחיר זהה למחיר שהייתי משלם אילו הייתי הולך למוסך הסדר? או שאני אמור לשלם מחיר גבוה משמעותית?

פורסם
עדכון קל - החלק לא הגיע למוסך ההסדר ומשיחה עם סוכנת הביטוח ככל הנראה אצטרך לפנות למוסך צ'מפיון(שזה מעולה!).

כרגע העניין בבירור היות ואני לא מסכים לשלם מחיר שהוא לא שווה למחיר ההסדר(אני לא אשם שמוסך ההסדר שלהם לא הצליח לסדר את התקלה היות והם לא מצאו חלק מקורי).

דעתכם בנושא? האם ראוי שאשלם מחיר זהה למחיר שהייתי משלם אילו הייתי הולך למוסך הסדר? או שאני אמור לשלם מחיר גבוה משמעותית?

אני לא יודע, אבל תבדוק יש מוסכים מורשים שמוכנים לקחת את הפרש ההשתתפות עצמית על עצמם כדי שתתקן אצליהם ולא בהסדר.

how it's like to drive :twisted:

פורסם

לפי ההגיון - שהוא לא תמיד מה שקובע בענינים משפטיים - כל ההסדר בין חברת הביטוח והמוסך לא צריך לעניין אותך בכלל.

את הפרמיה שילמת? שילמת.

חברת הביטוח התחייבה לתקן לך את הרכב? התחייבה.

אתה התחייבת לשלם השתתפות עצמית, לא פחות ולא יותר? התחייבת.

אם יש למוסך שחברת הביטח עובדת אתו איזו שהיא בעיה, זה לא קשור אליך בכלל. זה בעיה בין הביטוח לבין המוסך.

אני חוזר ומציע לך לקבל הצעת מחיר בכתב מהמוסך המורשה, על תיקון שלם ומלא על כל הכרוך בכך, ולהציג את זה בפני חברת הביטוח ולהגיד: או שתפתרו אתם את הבעיה עד תאריך זה וזה, או שאני מתקן אצל היבואן ותובע ממכם את המחיר.

דני

פורסם

אני אעשה זאת במידה ולא תהיה לי ברירה. לא ממש מתחשק לי לשלם סכום נכבד מאוד(אני מאמין שמחיר החלקים במוסך צ'מפיון ירקיע שחקים) ואחרי זה להתרוצץ בבתי משפט מול חברת הביטוח. אני מעדיף להמנע מזה.

בכל אופן כרגע העניין די מושבת בגלל המצב הבטחוני ולכן גם ככה לגשת למוסך לא אוכל ובטח ובטח שלא להכניס את הרכב למוסך ליום-יומיים. לכן בינתיים אתן להם זמן לעשות את הבירורים שלהם.

בכל אופן אני באותה דעה - לא מענייני ההסדרים שלהם עם מוסכים כאלו ואחרים ומאיפה הם מוציאים את החלקים שלהם. אני משלם השתתפות עצמית כמו שסוכם, אני שילמתי על הביטוח הזה כאשר חברת הביטוח התחייבה להחזיר את הרכב למצב הקודם שלו(ביטוח מקיף) ולכן שיעשו מה שהם צריכים לעשות. לא אספוג הוצאה מוגדלת בגלל שלהם קשה להשיג חלק.

סתם לדוגמא - אם בבעלותי היה רכב פאר/ספורט יקרותי כלשהו, מה הם היו עושים אז? ישנם שלל חיישנים/גאדג'טים ברכבים האלו שאף מוסך מלבד המורשה לא יודע איך לגשת אליהם בכלל, אז היו מחייבים אותי ללכת למוסך מורשה ולשלם מחיר גבוה משמעותית? לא נראה לי.

פורסם

עוד עדכון - קיבלתי טלפון מהשמאי. הוא ביקש ממני לגשת למוסך צ'מפיון לקחת שרטוט ומק"ט של הפגוש שמוכיח שהוא מגיע עם חיישנים מובנים מהמפעל ואז הוא יטפל בעניין הזה מול חברת הביטוח ואקבל את הפגוש שמגיע לי.

מקווה שזה סוף סוף הולך לכיוון חיובי!

אמשיך לעדכן.

פורסם

גם לי זה מוזר האמת אבל אולי עושים לו בעיות עם זה ואולי אין לו זמן ועד כמה שזה נשמע מגוחך אני מעדיף כבר לעשות את הדבר הזה לבד ולסיים עם כל הסיפור מאשר לחכות עוד שנה עד שדברים יזוזו.

פורסם
אני אעשה זאת במידה ולא תהיה לי ברירה. לא ממש מתחשק לי לשלם סכום נכבד מאוד(אני מאמין שמחיר החלקים במוסך צ'מפיון ירקיע שחקים) ואחרי זה להתרוצץ בבתי משפט מול חברת הביטוח.

שים לב, לא הצעתי שתרוץ מיד לתקן ביוקר, אלא שתגיד להם שאתה מתכוון לתקן ביוקר, ואולי זה יעיר אותם משנתם.

ועד כמה שזה נשמע מגוחך אני מעדיף כבר לעשות את הדבר הזה לבד ולסיים עם כל הסיפור מאשר לחכות עוד שנה עד שדברים יזוזו.

סביר בהחלט, וגם סביר לרשום כמה זמן ומאמץ השקעת בטיפול בנושא, ובהתאם למידת שביעות הרצון שלך בסוף התהליך - לעשות עם זה משהו, או לא לעשות.

דני

פורסם

תמוה לי למה אנשים עדיין מבזבזים זמן על טלפונים/הסברים/צעקות/אישורים שהם יכולים לבזבז יום אחד להגיש תביעה לבית משפט לתביעות קטנות ולגמור את הסיפור.

פותח הדיון מגיע לך תיקון בחלק מקורי והחוק לצידך? תפסיק לרדוף אחריהם תפסיק להתקשר אליהם, תפסיק להתרוצץ בין מוסכים תגיש תביעה ותחכה.

אחרי שבוע שבועיים שהתביעה תגיע אליהם ותעבור לעיון של המחלקה המשפטית אתה כבר תקבל טלפון ממישהו שיסדר את הכול רק תבטל את התביעה.

הזמן והעצבים שאתה משקיע לא שווים את זה.

במקרה שלך כבר עברת את רוב הייסורים, ואתה לקראת סיום אני מקווה להבא חבל על הזמן והעצבים

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...