Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב עדכון אחרון - לאחר בירור מעמיק עם צ'מפיון הוסבר שהפגוש הוא יחיד לכל סוגי גרסאות האבזור ובו יש הכנה לחיישנים. הקיט של החיישנים עצמם חייב להיות מקורי וקיבלתי אסמכתא על כך מהם.

לאחר בירור מול השמאי והפחח ולאחר בירור שלהם כולם הסכימו וזה מה שת'כלס היה אמור להיות מלכתחילה רק שלהם לא היה מושג ומכאן התשובות הלא ברורות שלהם והבירורים והכעס שלי.

הרכב הוכנס למוסך ביום שני שעבר וקיבלתי אותו בחזרה ביום חמישי. הפגוש והכל כחדש לגמרי כולל החיישנים. רק מה? החיישנים לא פעלו. הרכב הוכנס למוסך מורשה צ'מפיון דרך הפנייה של מוסך ההסדר ביום שני, נאמר שהם רוצים רק על פירוק הפגוש והבדיקה 460 ש"ח - מוסך ההסדר לא הסכים. הרכב יצא ממורשה צ'מפיון ונכנס למוסך יונדאי שוב והפעם הפחח(שלא היה נוכח בעת קבלת הרכב בפעם שעברה) לקח את העניין לידיים שלו. פירק את הפגוש ומסתבר שאחד החיישנים נפגע וזה יצר קצר במערכת החיישנים. הוזמן קיט חיישנים מקורי מהחברה שהגיע היום. הותקנו החיישנים והרכב נלקח על ידי הפחח למוסך המורשה שוב פעם לבדיקה שהכל חזר לקדמותו. לשמחתינו הרבה זה באמת סוף סוף קרה וקיבלתי אסכמתא מהמוסך המורשה על כך שהרכב חזר למצבו המקורי.

כל הסאגה נגמרה וכעת הרכב חזר למצבו המקורי ואני יכול סוף סוף ליהנות ממנו!

בקרוב כמה הפתעות :twisted:

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חודשיים וחצי - וואו. :shock:

מה שלי מוזר, זה שהסוכנת שלך נראית כמצודדת ומייצגת את חברת הביטוח ולא אותך.

משכנתא זה קל

פורסם

כ"כ מעצבן. תעמוד על שלך! לאח שלי היה סיפור שמשהו נכנס בו מאחורה, היה צריך להחליף את הטמבון. (הונדה סטרים 2002) כמובן כולל חישני רוורס שהיו שם. הגיע שמאי רכב הגיש דוח של כמעט 5000 ש"ח, בלי הגזמה! לאח שלי לא היה אכפת כי לא הוא משלם אז סבבה. ביום התשלום החברת ביטוח הביאה לו את הכסף -500 ש"ח בטענה שהטמבון הישן לא היה שלם. החוצפה הגדולה בסיפור שעלות הערכת שמאי רק על החיישני רוורס עמד על 900 ש"ח. מיותר לציין כמה עולים חיישני רוורס סטנדרטים היום בשוק. אח שלי לא וויתר וקיבל את כל הסכום. אל תוותר, זה סוג של שיטת מצליח. תאיים אולי גם לתבוע את עוגמת הנפש בנתיים שהרכב לא מתוקן.

בהצלחה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

אני לא מבין דבר אחד,

למה לא הלכת למוסך מורשה?

הסדר או לא הסדר זה לא משנה.

חבל, שם אני בטוח שהרכב היה משוחרר תוך ימים ספורים מאוד.

ודרך אגב, אין מה להתעצבן על חברת הביטוח, זה השמאי שמחליט מה כן ומה לא.

• תוכן חדש...