Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

מחובר אצלי באוטו מגבר משהו סיני וסאב של INOX PRO 150RMS והוא סוחב אותו טוב

התחדשתי בסאב JBL GTO 1260BR מיד שניה חיברתי לאותו המגבר האיכות ישתנתה לטובה!! אבל בקושי שומעים אותו לעומת קודם

והסאב הקודם אמור להיות בהרבה יותר חלש!!

מה יכולה להיות הבעיה בסאב או מגבר?

והוא מחובר אצלי בגישור

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Celestra da2k | Comp Hertz Mille mlk165 | Sub DC Audio Level 4

פורסם

יכול להיות שאין שום בעיה, אלא שפשוט לרמקול החדש יש נצילות נמוכה יותר, כלומר הוא מוציא פחות עצמת צליל מאותו הספק הגברה. זה לא מצביע על תקלה אלא פשוט על תכנון שונה של הרמקול (לא בהכרח תכנון טוב יותר או גרוע יותר, אלא פשוט תכנון שונה).

דני

פורסם

ואם אני אחליף את ההגברה

אני מתכנן להביא לסאב הזה מונובלוק

יעזור?

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Celestra da2k | Comp Hertz Mille mlk165 | Sub DC Audio Level 4

פורסם

או

שהתיבה אינה מתאימה

או שיותר הגיוני הסאב בעל התנגדות גבוהה יותר ולכן המגבר מוציא פחות הספק ובכך העוצמה יורדת.

פורסם

דיויד הסאב הזה מגיעה עם תיבה מקורית פתוחה מהחברה. לפי דעתי המגבר הזה פשוט לא מצליח להתמודד עם הסאב.

אומנם זה לא סאב עם הספק מפלצתי, אבל את ה 250RMS שלו הוא צריך.

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Sundown SAZ1500.1D | Comp F Rockford Fosgate T1652-S | Subs DC Audio Level 4 12" x2

פורסם

תשמעו, התגובה הראשונה מבחינתי פסולה. דני רשמת דברים בלי להתבסס על שום מידע מהיצרן.

הנצילות של הסאב הינה 92 דציבל בוואט/מטר. אני בספק שהסאב הקודם יכול להתעלות על זה.

דבר שני הgto בעל התנגדות 4 אוהם, יכול להיות שהסאב הקודם היה 2 אוהם סופי.

שלילי - אנחנו לא יודעים בכלל באיזה מגבר מדובר אז אל תרוץ לשלול. מגבר סיני יכול להוציא גם 200 וואט ב4 אוהם גישור אם הוא מוציא 50 וואט ב4 אוהם לכל ערוץ.

אתם באים וזורקים הצהרות באוויר בלי שום מידע שיגבה את הטענות שלכם.

היחיד פה שאמר משהו שאפשר לסמוך עליו זה תמיר, כמישהו שכנראה שהיה לו סאב כזה.

פורסם

זה הנתונים של המגבר

דגם המגבר הוא : Phoenix Digital 4 CH 1600 Watts Mosfet Chrome Amplifier

נתונים:

Regulated mosfet power supply

Fully variable crossover control

Wired bass remote control

Variable hpf (high pass filter) 50hz - 1khz

Variable lpf (low pass filter) 30hz - 250hz

Variable bass boost 0-18db

Variable level control

High/low level input

2 ohm stable stereo

Remote activated power

Status led indicators

125w x 4ch @ 2 ohm = 500w

100w x 4ch @ 4 ohm = 400w

250w x 2 ch bridged

פורסם

בדרך כלל זה כמו שנאמר כאן, אולי נצילות שונה

לי קרתה התופעה הנ"ל עם סאב של AUDIOBAHN לא סחב בכלל! בסופו של תהליך המגבר לא התאים לעוצמות של הסאב ובנוסף התיבה הייתה לוקה בחסר, תסתכל לפי דרישות היצרן, את המידות הנכונות של התיבה אטומה או או עם פייר.

אם את צריך עזרה בכייף

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי!!!!

פורסם

התיבה היא תיבה מקורית מהחברה אז לא נראה לי אמורה להיות איתה בעיה

פורסם

אוקיי אז תבדוק את יכולות המגבר כי נראה לי שפה הבעיה שלך יכול להיות שהוא לא מסתדר איתו לי זה קרה עם מגבר של lighting a audio שהיה אמור להוציא באיזור ה 300 וואט RMS אך לא כך היה הדבר!! לבסוף החלפתי מגבר ל JBL 75.4 חיברתי בבריד'ג והסאב עף לי מהבגאז :-)

שיהיה בהצלחה

פורסם

ייתכן וזה גם התיבה, תיבות יצרן הם לא תמיד התיבות האידאליות, לרוב קטנות ומכוונות גבוה עם שטח פורט קטן.

לדוגמא לפני כחודש הגיע לג׳וניור לקוח, בחור נחמד מאוד בעל סטרוקר פרו 12 חדש, הגיע עם תיבה ״מקורית״ שהיה עשוי מקרטון במקרה הטוב. המלצתי לו לבנות תיבה חדשה. הוא ביקש שנבנה לו שתי תיבות, אחת לפי נתוני יצרן - 1.2 קיוביק פיט מכוון ל49 הרץ עם 24 אינץ מרובע של פורט.

ואחת משלי, 2.5 קיוביק פיט מכוון ל37 הרץ עם כ35 אינץ מרובע של פורט.

ההבדל היה שמים וארץ. התיבה המקורית נשמעה על הפנים, פשוט קטסטרופה.

פורסם

ערב טוב לכולם

תודה על העזרה

והחלטתי שאני מתחדש במונובלוק מדגם

ALPINE MRX-M50

למישהו יש ניסיון איתו או איזה חוות דעת אשמח לשמוע

פורסם

מגבר מצויין אמור לפתור את הבעייה רק שים לב לא לחבר את הסאב ב 2 אוהם כי אחרת הוא יקבל 500 rms וזה לא יהיה נחמד כלכל תודיע אם נפתרה הבעייה במידה וזה לא יפתור את הבעייה אז צריך לתכנן תיבה אחרת שתעשה את העבודה אני מחזק את דברים Rez0 הבחור מבין ענין אני לא רציתי לסבך אותך עם כל הנתונים הללו אבל בכייף אם תצטרך עזרה עם תכנונים בכייף

פורסם

תודה רבה עזרתה לי מאוד

זה מה שאעשה

עכשיו רק נשאר לחכות שיגיע המגבר

• תוכן חדש...