Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כמי שנוסע בדרך כלל ברכבים ספציפים מאוד, ולא מנוסה ברכישת רכב "זול", אני פונה לחברי הפורום בנסיון לקבל יעוץ לגבי רכישת רכב בתקציב של +-30,000 ש"ח עבור חברה שלי.

לאחר שרכבים כמו יונדאי גטס חסרת ABS וכל מני דברים אחרים ירדו מהפרק (בטיחות), נתקלתי ב C3 (אחרי שחברה שלי התאהבה בלוק של הרכב).

מצאתי אחת יד שניה שנת 2007, עם 108,000 ק"מ, היסטורית טיפולים מלאה, בודי מושלם ובעלים שנראה הגון. המחיר הנדרש הוא 32,000 ש"ח לאחר משא ומתן ולפני בדיקה.

אני חייב להגיד שאני לא חובב רכבים צרפתיים (בלשון המעטה), אבל כשיש תקציב מוגבל, ויש דרישה לרכב קטן, אמין וחסכוני השאלות הן:

יש סיבה שלא אקח את הרכב הנ"ל?

יש משהו יותר אמין וחסכוני (דלק ותחזוקה) בלי לרדת לכיוון 2003?

תודה מראש.

-----

פורסם

אולי רנו קליאו או פונטו ספייס. (לא בדקתי).

סה"כ אם הרכב שמור ומטופל כל השנים לא אמורות להיות בעיות. (לבדוק ידית איתות).

אם זה מנוע 1400, יכול להיות שצפוי שיפוץ ראש מנוע בקרוב (הייתה לנו במשפחה 206 עם מנוע כזה, הבנתי שזו "מחלה" ידועה ), אני לא זוכר מתי עברו לשווק C3 עם מנועי 1600, אם הרכב שראית עם מנוע 1600, זכית.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

באיזה דגם מדובר?

הרכב אמנם מאוד נוח ונעים לנהיגה ואפילו מרווח יחסית אבל לא הייתי מגדיר אותו כחסכוני במיוחד בתצרוכת הדלק.סטנדרטי.

אני בעלים של C3 1.4 SX (ידני , 75hp) הוצאות תחזוקה נוחות ובניגוד למיתוס גם לא היו תקלות רבות.

תקלות אפייניות לרכב הזה הן בהגה החשמלי ובנגדים של המאוורר (יש לי בקרת אקלים).

ודא שבוצע ברכב החלפת טיימינג בזמן. האם טופל כיאות בשמן ונוזל קירור איכותיים.

אכן במנועי 1.4 יש בעייה של פריצת אטם ראש מאזור הבורג הקדמי בצד של הפולי (שמאל כשאתה פותח מכסה מנוע). יש סימנים מקדימים של הזעת שמן בפינה ואח"כ סימני שמן במיכל הפיצוי. אפשר לתפוס זאת בקלות לפני שנגרם נזק.

פורסם

זו ה 1.6 110 כ"ס עם רמת אבזור X.

זה אומר (לפי יד 2) גם חשייני גשם ואור, EBD (מערכת שקשורה בבלמים) וABS אבל רק 2 כריות אויר.

הסתכלתי במחשב הרכב וזה הראה על ממוצע של 1 ל 12 והבן אדם חיי וזז רק בתוך תל אביב.

לגבי תחזוקה, בהיסטורית טיפולים ראיתי שהחליפו מאוורר פעם אחת.

הוא גם הראה לי בדיקת קומפרסיה שהוא ביצע ביולי והכל יצא אחיד ותקין.

מחירון יד 2 אגב הוא 39,000 ויצחק לוי 37,000

-----

פורסם

בנתונים האלה לא הייתי חושב פעמיים וכן קונה.

ה 1600 מנוע מאד אמין, אם הרכב טופל כראוי כנראה שחוץ מבלאי וטיפולים שוטפים לא יהיו הוצאות מיותרות.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

זה כנראה הכיוון, מחר הולכים לפגוש שוב את הבחור וכנראה לבדיקה.

שאלה אחת לפני:

האם יש סיכוי לקנות איזו קומפקטית "יד ראשונה" ישירות מחברות הליסינג בטווח המחירים הזה (נגיד עד 35,000 ש"ח)? יש טעם לעשות סיבוב במרכזי המכירה שלהם?

-----

פורסם

ב 35000 עדיף רכב מנוע 1600 שעושה 1:12 בממוצע, ולא צ'וקומוקו מנוע 1000 ידני שנמכר כחדש במחיר 60000, ואחרי 3 שנים נחתך ב 25000. אולי הייתי פוזל לכיוון של C1 אבל לא שום דבר אחר, ממה שאני זוכר במחיר שלה היא התמורה הכי טובה מבחינת אבזור בטיחות וחיסכון בדלק. אבל בכל זאת הייתי יורד שנתון או 2 וקונה את ה C3. בתוספת לא גדולה אתה יכול להוסיף גם ידית בקרת שיוט לרכב.

• תוכן חדש...