Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחליף לאופנוע - סמארט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשתצא מהבועה של רעננה-הרצליה ותעבור לתל-אביב, לדירה בלי חניה, תבין שלפעמים התשובה היא כן :wink:

חוץ מזה, לרכב יש שיק שיש למעט מאוד רכבים אחרים במחיר הזה (כולל מיני קופר ONE). והגרסאות החזקות יותר דווקא די מהנות לנהיגה, שזה בונוס נחמד.

זו בדיוק הסיבה שאני לא עובר למרכז ת"א :lol:

אז מה שאתה אומר זה שאתה מוצא הגיון בלהוציא עשרות אלפי שקלים יותר על רכב נחות בשביל שפעם בשבוע תצליח להכנס לחנייה צפופה שלא יכולת להכנס אליה עם שום אוטו אחר? חשבת אולי שבהפרש הכספי אפשר לממן אלפי שעות חנייה בחניונים?

בקשר למהנות לנהיגה - נסכים שלא להסכים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ואתה רוצה להגיד לי שאתה מוצא היגיון בלקנות רכב פרטי ב-100 אלף ש"ח? בסכום הזה אתה יכול לקנות 431 כרטיסי חופשי-חודשי שיספיקו לך ל-35 שנים ובעיות חנייה בכלל לא יהיו לך.

רכב זה לא שיקול כלכלי גרידא וטוב שכך, אחרת כולנו היינו נוסעים בסוזוקי אלטו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שכנעת אותי. באמת עדיף לקנות מכונית דו-מושבית, לא בטיחותית, פשוטה ובסיסית, חלשה, עם גיר מעצבן ומעט מקום למטען ביותר מ-100 אלף שקל כחדשה, כשבאותו מחיר אתה קונה מכונית חדשה איכותית, נעימה ומאובזרת רק ממותג אחר, שלא לדבר על משומשת, שלא לדבר על חדשה אחרת ב-30 אלף שקל פחות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...