Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי משעמם אחרי הצהריים, ונזכרתי שרציתי גם ככה לשטוף את הרכב השבוע.

פשפשתי בחדר שירות ומצאתי כמה חומרים וסמרטוטים/מגבות ששימשו אותי לשטוף פעם את הרכב.

להלן התמונות (צולם בעזרת אייפון 4, עמכם הסליחה)

נ.ב

תנו לתמונות להטען קודם וכך הן יוקטנו למידה סבירה.

בתמונות הראשנות הכלים/חומרים בעזרתם שטפתי וביצעתי ווקס

בשאר התמונות הרכב לאחר ביצוע שטיפה+ווקס (מצטער אין תמונות של 'לפני')

img0211iu.jpg

:)

img0210fh.jpg

img0209gk.jpg

img0208ll.jpg

img0207yo.jpg

img0203xm.jpg

img0206uv.jpg

8)
פורסם

אשמח אם תפרט מה הם שניי החומרים , ומה תהליך העבודה , כמה זמן לקח לך ובאיזה מטליות אתה ממליץ להשתמש ?

ד"א , נראה מעולה!

פורסם

קודם כל תודה :)

הבקבוק הכחול זה הווקס.

הלבן זה שמפו (בתוספת ווקס).

לגבי תהליך השטיפה:

בשלב ראשון שופך מים מהדלי (אם יש לך צינור זה עדיף) על איזורים באוטו ובעזרת מטלית רכה (מיקרופייבר) ורטובה מנגב בעדינות, על מנת להוריד לכלוך ולא לשרוט.

בשלב שני לאחר ששכבת הלכלוך הראשונה ירדה, אני שוטף את המטלית (במקרה שלי כפפה) מהלכלוך/חול/אבק, שוטף את הדלי ומוסיף מכסה-שניים של השמפו לדלי מלא מים.

מנקה שוב באותו סדר עבודה אך הפעם נעזר גם בכפפה שסופגת טוב מאד ובעזרתה מוריד לכלוך. שוב, גם בשלב זה אני לא משפשף חזק כי עדיין יכול להיות שנותרו לכלוכים שיגרמו לשריטות.

בשלב השלישי שוב ממלא דלי מים ריק ללא סבון, ושוטף/מנגב בעזרת מטלית חדשה עד שאין עקבות של סבון.

בדרך כלל לאחר השלב הזה אני חוזר על הפעולה עם עוד חצי דלי מים נוסף.

מכיוון שהפעם הרכב היה ממש מלוכלך חזרתי על שלבים 2 ו-3 .

בשלב הבא לוקחים מטלית מיקרופייבר נוספת נקיה, ובעזרתה מנגבים את האוטו.

ווקס:

בעזרת מטלית כותנה מורח ווקס וממתין כחצי דקה עד שיתייבש מעט אבל שלא יהיה קשה לניגוב, ובעזרת מטלית מיקרופייבר נקיה ויבשה משפשף עד להיעלמותו של הווקס.

מומלץ לעשות כל איזור בנפרד ולא למרוח את כל האוטו בבת-אחת בווקס, וגם לא למרוח על איזורים גדולים מדיי בכללי.

אני בנוסף עברתי עם הווקס על השמשות/ חלונות (פעם קראתי על זה בפורום).

יש להזהר לא לעבור עם הווקס על הפלסטיקה של הרכב מבחוץ מכיוון שאם הוא מתייבש עליו הוא בדרך כלל יגרום לכתם מעצבן.

בהצלחה

8)
פורסם

תודה!

לפי מה שאני יודע אלו חומרים יחסית פשוטים, או יותר נכון סבירים ולא מהטופ.

ויש אותם בכל מקום שמוכר את החומרי נקיון וכו' לרכב. ACE וכו'

8)
  • תוכן חדש...