Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותו של מכר שלי סובארו B4 מודל 2009 עם כ 100,000 ק"מ.

לפני מספר חודשים נדלקה נורת אזהרה. במוסך המרכזי של סובארו בהרצליה נטען כי יש להחליף "ממיר קטליטי כולל מחשב" בעלות של כ 11,000 ש"ח. האם זה מחיר הגיוני להחלפת ממיר קטליטי?

המכר פנה לקבל חוות דעת נוספת ממוסך אחר. במוסך זה איפסו את ההתראה והומלץ לו לשים תוסף לדלק ולהמתין ולראות האם תידלק הנורה שוב. הנורה לא נדלקה שוב עדיין, אך לאחרונה הרכב מתקשה לשמור על סל"ד סרק, בעיקר כשהמנוע הגיע לטמפרטורת עבודה. האם יש קשר בין הדברים?

בהנחה שאכן יש להחליף ממיר, האם כדאי לבדוק אפשרות להתקין ממיר תחליפי/מפירוק? מה העלות הצפויה?

תודה.

פורסם

החלפת ממיר קטליטי מקורי לאחר 3 שנים על הכביש? נשמע לי הזוי, ואם זה לא הזוי במובן של הרכבים של היום, אז סתם להשוואה ברכב שלי הוחלף ממיר מקורי לאחר 14 שנה שהוא על הכביש - סופר לנסר שנת 97. ושל אבא שלי עדיין לא - כריזמה 99.

11 אלף ש"ח על ממיר ומחשב, זה מחיר משוגע ולדעתי תיגש למוסכים טובים אחרים שיכולים להמליץ לך פה בפורום ולא מורשים שלוקחים תוספת 150% מחיר על הכיסאות והקפה באיזור ההמתנה.

Opel Adam S 2017

פורסם

תודה למגיבים.

מישהו יודע האם הקושי לשמור על סל"ד סרק קשור לבעיה בממיר?

האם אפשר ללמוד משהו מהעובדה שבינתיים נורת ההתראה לא שבה לדלוק?

פורסם

שלום אסף,

אני זוכר שזו הייתה מחלה ברכבי סובארו בשנתונים האלה, במיוחד ה B4 והפורסטר 2.0 ליטר (שמשתמשות באותה יח' הנעה).

נסה לברר האם יש מה לעשות מצד היבואן היות והוא לא הכריז על קריאה חוזרת (ריקול) לגבי תקלה זו.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

היבואן לא לוקח אחריות כלשהי על הנושא.

באופן תמוה לדעתי, מנהל המוסך טען כי הם אינם מחזיקים במלאי ממיר לדגם זה. הם טוענים שיש להזמין במיוחד מחו"ל. הנהלת המוסך ניסתה ללחוץ על בעל הרכב להחליט במקום אם ברצונו להחליף באופן מיידי את הממיר. לדברי המנהל, היה להם באותו היום ממיר אחד אשר לקוח אחר הזמין. המנהל טען שהוא מוכן להתקין את הממיר הזה ברכבו של המכר שלי ושהמזמין המקורי ימתין להזמנה נוספת. הסיפור הזה נשמע לי מפוקפק מאוד.

אם התקלה מוכרת וידועה, הייתי מצפה שיחזיקו כמה יחידות במלאי.

פורסם

נשמע סיפור מצוץ מהאצבע..וגם אם הוא נכון לא הייתי נשאר במוסך שנותן ללקוח שכבר הזמין להמתין עוד.

אני הייתי מבצע ניקוי מנוע צעדים ואינפוזיה לפני הכל ואם הבעיה נמשכת הייתי מתקין ממיר חליפי

(אביפארטס או מישהו בסגנון) וממתין לראות אם הבעיה נפטרה או שיש צורך גם בהחלפת מחשב.

העלות הצפויה לממיר חליפי טוב היא בערך 1000 שקל כולל מע״מ ועבודה.

• תוכן חדש...