Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. היום נסעתי באזור גבול הרצליה פיתוח וכפר שמריהו והגעתי למסילת רכבת. היה רמזור אחד והוא היה ירוק, אבל היו שני פסי עצירה: אחד ממש ליד הרמזור וממש מטר מהמחסום של המסילה, והשני בערך 15-20 מטר לפניו. התקדמתי ברמזור הירוק, חציתי פס אחד, ואז הרמזור התחלף לאדום. התקרבתי לפס השני ולא הייתי בטוח אם אני אמור להיות ממוקם כך, כי שאר המכוניות נעצרו כבר לפני הפס הראשון (אולי פשוט הייתי לפני כולם, לא יודע). לכן אפשר להגיד שקצת נבהלתי מהסיטואציה ופשוט נתתי גז וחציתי את המסילה (השערים היו פתוחים). אחרי שחציתי מה שקרה עבר לי בראש וחשבתי לעצמי.. "רגע, עברתי עכשיו באדום?"

כמה שניות אחרי זה נפל לי האסימון שכנראה היה רמזור אחד לשני פסי העצירה והייתי צריך לעצור לפני המסילה. אני נהג חדש בן כמעט 18 ללא עבר ופשוט מעולם לא נתקלתי בכזאת סיטואציה. האם יכול להיות שצולמתי? אם כן, מה צפוי לקרות לי, ואיך אוכל לצמצם את הנזק?

נ.ב

כשחציתי את הרמזור לא נדלקו הנורות הכתומות המזהירות כי השער עומד להסגר.

תודה.

פורסם

כשחציתי את הרמזור לא נדלקו הנורות הכתומות המזהירות כי השער עומד להסגר.

תודה.

יש מקומות שאין בהם מצלמה ויש רמזור,

המטרה של הרמזור היא לעצור את התנועה על מנת למנוע גודש תנועה בהמשך.

למי שמכיר את רמלה באיזור של פסי הרכב יש רמזור כזה.

סע לשלום שמור על עצמך ותהיה ערני.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...