Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו משפצים את דירתנו שיפוץ מהיסוד (ממש). קצת באיחור - סליחה, הרבה באיחור - אנחנו צריכים להחליט סוף סוף על אופן התאורה בסלון ובאזור פינת האוכל (כ 25-30 מ"ר להערכתי).

כיון שהמוטיב של כל הבית הוא הייטקי, רציתי להאיר את כל החלל הזה עם לדים, משהו שמותקן על הקיר ומאיר את החלל, ולא להתבסס על תאורת ליבון/הלוגן/פלורוסנט, אולם בכל מקום שהייתי בו טענו שלדים זה "תאורת אוירה בלבד", והציעו את אותם גופי תאורה סטאנדרטיים ומשעממים עם נורת הלוגן שמותקנים על הקיר ומאירים את התקרה.

בקיצור: משעמם.

אני מחפש משהו שחורג מהנורמה, משהו עם שאר רוח - אבל לא משהו צעקני ומצועצע מדי. ובעיקר, הייתי שמח אם זה יהיה לדים. בהתחשב בזה שאני צריך להחליט מחר איך תראה התאורה, אני קצת בלחץ של זמן, אבל חשבתי שאולי ברגע האחרון אני אמצא כאן מישהו שמבין בעניין ויוכל להציל את המצב.

רעיונות?

פורסם

http://www.google.co.il/imgres?q=LED+10W+STRIP&um=1&hl=iw&tbm=isch&tbnid=h11-ZJ7WH7B5XM:&imgrefurl=http://www.ledwv.com/en/led-flexible-stripm60lights-p-163.html&docid=d5aLdKpbActWcM&imgurl=http://www.ledwv.com/en/images/LED%252520flexible%252520strip.jpg&w=450&h=332&ei=AlaIUPPyFIv14QSE34D4CQ&zoom=1&iact=rc&dur=377&sig=109345533116876352465&page=1&tbnh=127&tbnw=163&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:13,s:0,i:105&tx=99&ty=41&biw=1186&bih=602

להזמין פס לדים.(בצורה של סרט) לדים של 10W. (חזקים מעוד)

שני פסים. אחד מכל צד. ב45-60 מעלות לכיוון התקרה. ויש לך אור מטורף בבית.

או

http://www.panel-ledlight.com/sell-rigid_led_strip_as_30_60-36616.html

לפזר כאלו על התקרה (או תלויים הפוך לכיווון התקרה. במרחק של 40 ס"מ) ויהיה לך אור מיוחד מבוסס לדים!

אגב ניתן לקנות פסים גמישים / לא גמישים שהם עם 3 צבעים. ואז ניתן לבנות כל צבע שרוצים!

לקחת בחשבון!

שנאי מפלצת של 12V. או שניים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בנוסף לפס תאורה נאה שהוצג, יש גם גופי תאורה וגם נורות לד עם הברגה סטנדרטית. המון אפשרויות. בתוכם מספר בודד עד כמה עשרות לדים.

הכנס לדיל אקסטרים dx.com ותכתב Led lamp בחלון החיפוש. משם תמשיך לבד, ויש עוד אתרים כאלו .

הבעיה שהמשלוח יקח כמה שבועות, ולא מעט, אז אם הזמן לחוץ - נסה לחפש בארץ.

160px-E27_with_38_LCD.JPG

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אני לא מבין כל כך בעניין תאורה ביתית מלדים, אבל קיימים לדים חזקים די הצורך כדי שיכאב לך להביט עליהם ישירות...

ישנם כמה בתי עסק המתמחים בנושא, הנה אחד לדוגמא.

לא מכיר אותו, והחנות שם חדשה, אבל אולי הוא יוכל לכל הפחות לענות לך על כמה שאלות.

ואגב,

אל תסתמך על כל המוכרים שאומרים לך ש"קח את זה, זה יותר טוב", מה שבעצם נאמר לך בפועל זה "אני רוצה למכור, אח שלו, קח מה שיש לי במלאי, אבל עכשיו!11!!1!!!!1".

בהצלחה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

את הפס לדים אפשר לקנות ממחסני תאורה , עולה 100 שקל שזה טיפה יותר ממש שבאיביי , אבל אספקה מיידית.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

יש לי ספוטים לד מעומעמים יקרים להחריד של פיליפס, בעלי תפוקת אור הכי גדולה במונחים של לומנס.

הם טובים לראות טלויזיה בלבד.

יש לי במטבח פס של 15 ואט למטר באורך שך 6 מטר. איתו ניתן רק לשתות שלוק מים מהמקרר בלילה.

יש לי שטרונגול ענק מצופה לדים. הוא באמת מאיר טוב, אבל בגלל גודלו וכיעורו הוא מאיר לי את המחסן.

מי שאמר לך שלד זה תאורת אוירה - צדק.

פורסם

יש לי שטרונגול ענק מצופה לדים. הוא באמת מאיר טוב, אבל בגלל גודלו וכיעורו הוא מאיר לי את המחסן.

אה... אתה במקרה גרת בצ'רנוביל באיזור אמצע שנות השמונים או משהו?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תשכח מלדים את אתה רוצה "ללכת על בטוח".

הצעתי, אם אתה מחפש משהו מקורי, תחשוב על עיצוב (בהתאם לסגנון הבית והדרישות שלכם) ותרוץ משם קדימה.

אם אתם חושבים על תאורה מהתקרה \ צמוד תקרה: המלצתי היא לשלב נורות T5 או PLL (נורת PLL או T5 ניתן להשיג בגוון "חם", מה שלחלוטין לא נותן תחושה של פלורסנט אלא של נורת ליבון רגילה) ואולי אפילו לבנות משהו (גבס או כל חומר אחר) ולשלב אותו עם כיסוי זכוכית חלבית קמעה (ככה תוכל להסתיר את הגוף תאורה והנורה עצמה, ועדיין תמצא את יכולת ההארה של הנורות).

אפשר לקרוא עוד נתונים גם כאן:

http://www.lights.co.il/page.aspx?id=29

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...