Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(התלבטות לגבי) פיז'ו 208

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כרגע אני נוהג ב206 (2002, 1600, אוט'), אשתי בגולף (2011, 1600, אוטו').

מאחר ויש כבר ילד, ולהכניס עגלה של תינוק/טיולון זה קצת בעייתי ברכב, רציתי לעבור ל208.

השאלות שלי הן האם כבר התחילו למכור אותו?

האם יש סיכוי לעשות טרייד על שלי עבורה?

והכי חשוב האם זה כדאי? ראיתי שנפח תא המטען הוא 311 ל, לעומת ה206 שזה בערך 250.

זה אמור להספיק לעגלה/טיולון?

מעבר לכך האם באמת כדאי 208? יש לציין שאני מאוד אוהב את ה206, היא כיפית לנהיגה, קלילה, מאיצה מהר.

בגולף לעומת זאת ההאצה מאוד איטית, בגלישה יש לה מין פולסים שכאלה, בקיצור רכב לא נח.

התקציב שלנו לא רלבנטי אם אנחנו קונים חדש אבל אם לא - קרי רכב אחר, אז ככל הנראה נצטרך מימון או הלוואה או משהו כזה.

תודה

נ.ב. יש העדפה מאוד חזקה לאירופאי. לא מתים על אסייתים (רכבים).

Peugeot  5008 2023 

פורסם

בסכום נמוך יותר אפשר לרכוש החודש את הסיטרואן C4. המחיר הוא 110 אלף שקל במקום 124 אלף.

תקבל יותר אוטו בפחות כסף.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אני מת על הרכבים הקומפקטיים הישנים של פיג'ו וספציפית תמיד תהיה לי פינה חמה בלב ל-205 ול-206 האגדתיות!

אבל, ואני כותב את זה מבלי שנהגתי ב-208 החדשה - הדגם האוטומטי שלה עושה שימוש באותה תיבת הילוכים עם 4 הילוכים שהחלה את דרכה ב-206. נכון, בגרסה משופרת, AT8 במקום AL4, אבל עדיין אותה תיבה. זה די מאכזב לדעתי וביחד עם מנוע 1,600 סמ"ק שכבר מוכר מדגמים אחרים של הקבוצה (למשל סיטרואן C3) די בטוח שחסכונית או זריזה היא לא תהיה.

אז אם אתה שואל אותי, למרות אהבתי למותג ולמרות שעד כה הביקורות די מהללות את ה-208 באופן כללי, אם הייתי מחפש רכב אוטומטי הייתי הולך לכיוון אחר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
תודה לשניכם

את הC4 אני לא אקח כי אני מחפש רכב קומפקטי.

אבל בכל אופן תודה

ואיזה רכב זה ה- C4 אם לא רכב קומפקטי???

ככל הנראה התכוונת לכתוב שאתה מחפש רכב קטן. אז שים שההבדלים בגדלים החיצוניים בין ה- 208 ל- C4 הם די זניחים וה- C4 בייחוד במחיר המבצע בו הוא מוצע כעת, הוא רכב הרבה יותר טוב.

תא המטען והמרחב הפנימי ב- C4 גדולים משמעותית ואיכות החומרים טובה יותר ובכלל מצויינת.

המפרט הטכני של שני הרכבים זהה וכפי שצויין מעליי לא מזהיר כלל, גיר 4 אוטומטי 4 הילוכים בלבד, בצירוף עם מנוע 1.6, אמנם מתוצרת במוו, אבל בגירסתו האטמוספרית ללא מגדש טורבו הוא די מאכזב.

התוצאה היא שאפילו ברכב קטן כמו ה- 208, הן הביצועים בינוניים והן צריכת הדלק מאכזבת.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...