Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי אופניים של קנונדייל (מופיע בשרשור הקודם שפתחתי בנושא).

מאחר ויש ריבוי גנבות אופניים בארצנו הקטנה, חשבתי להשקיע במנעול אופניים איכותי.

כל הלולאות הקפיציות נפסלו- לא נוח לרכב איתן, וגם לא נראות לי כמו מחסום משמעותי בעבור הגנב המצוי.

אשמח להמלצות על שרשרת/ התקן אחר שמומלץ לצורך נעילת האופניים (לעמוד). חשוב שיהיה נוח לשימוש, אחרת זה עלול לייאש.

חשבתי לאבטח את הגלגלים אל השילדה באמצעות הדבר הזה, ואז לדאוג רק למנעול לשילדה. מה אתם אומרים?

רוב תודות.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

הפרסות של מגנום ואונגארד לא טובות, עדיף בהרבה של חברת קריפטונייט!

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

ליוסיסופר- וכמה שוקל הדבר החמוד הזה?

אני מחפש מנעול קל יחסית, לא משקולת ברזל. מה שבבית- אין בעיה לקשור אותו בצורה מאסיבית. השאלה מה טוב למחוץ לבית.

לסלע- תודה. פניתי בהודעה פרטית.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

תלוי בכמה פרמטרים, כמה האופניים יקרות, רמת הסיכון במקום שבו אתה משאיר את האופניים והניידות של המנעול.

אני לא הייתי מתפשר במחסן בפחות מקריפטונייט איכותי במידה והאופניים עוברות את ה3.

אישית על הTrek 4300 שלי, שקניתי ב800 ש"ח מיד שנייה אני קושר עם מנעול ב40 ש"ח רק בשביל ההרתעה ולא יותר.

פורסם
מנעול שרשרת עם אזעקה, עובי שרשרת 12 מ'מ, אזעקה ש"צורחת" ברגע שנוגעים בשרשרת.

הקטע של האזעקה מעצבן לשימוש, והשרשרת הנל נחתכת כמו חמאה ביום חם...

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

qil - לזוגתי נגנבו טרק 4300WSD שהיו נעולות ב2 מנעולים (מנעול כבל סביר, וכל הסיפור בתוך כלוב נעול).

אז קח בחשבון שהאופניים שלך (שלי? :roll: הן WSD בצבעי אדום+לבן במקרה?) כן גניבות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
הפרסות של מגנום ואונגארד לא טובות, עדיף בהרבה של חברת קריפטונייט!

בוא ונתחיל עם כך שאין מנעול בעולם שיכול לעצור גנבים שבאמת רוצים את האופניים שלך. מנעול יכול מקסימום לעקב אבל לא למנוע. ואכן כן, קריפטונייט הוא החזק ביותר וגם הוותיק ביותר בשוק. הבעייה, המחיר שלו. שרשרשת של ניו יורק צ'יין יכולה להגיע בקלות ל 1000 שקל.

עוד דבר, אף מנעול לא יעזור לך וגם לא באמצע היום במידה ואנשים לא שמים ז*ן.

שימו לב לסירטון הבא. פשוט לא ייאמן.

שימו לב, חמש שנים אחרי זה הוא עשה שוב פעם סרט לראות עם משהו השתנה. האם?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מחזק, אף אחד לא שם פס.. לא בארצות הברית הנאורה ובטח ובטח לא במערב הפרוע ששמו ישראל. עדיף לברוח מאשר להעיר לגנב כמו שראינו גם אתמול בחדשות. הדרך היחידה היא לשים אותם בבית, ולבטח אותם בביטוח התכולה.

אבי

פורסם

העניין הוא, שרוב האנשים יוצאים מנקודת הנחה שאף גנב לא יעיז לגנוב משהו באור יום. למשל, אף בנאדם לא יחשוב שגברים שמגיעים לבית באור יום במשאית של הובלות ומרוקנים את הבית הם גנבים. כנ"ל לגבי טכנאי של הוט או YES שמובילים טלוויזיה מהבית לרכב.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

הקנונדייל שלי תמיד נעולות במנעול פרסה של קריפטונייט. יש להקפיד לנעול את השילדה לעצם קשיח.

פעם קניתי חיקוי של קריפטונייט עבור זוג אופניים זול נוסף שהיה ברשותי, והוא לא עמד במבחן.

אם אתה רוצה לאבטח את הגלגלים, אל תשתמש במנעול גמיש במקום הפרסה. אם המנעול מספיק קל לסחיבה על האופניים, אז קל לחתוך אותו. הפיתרון הוא תוספת של כבל KryptoFlex למנעול הפרסה. הפרסה מאבטחת את השילדה, והכבל את הגלגלים והקסדה.

אגב, אם ברשותך פוליסת תכולה בביטוח הדירה, ניתן להוסיף ביטוח אופניים בזול, והוא מכסה גניבה גם מחוץ לבית (בתנאי שהאופניים נעולות לעצם קשיח).

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...