Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ למתחילים- כלי לשטח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נתחיל בזה שאין לי שום ניסיון בתחום השטח, רק בתחום רכבי הכביש ככה שהידע שלי לוקה בחסר ופה אני צריך את ההייעוץ שלכם.

כבר זמן לא מבוטל אני חושב על לקנות כלי לשטח, לא גיפ יותר לכיוון הבגאגי\טרקטורון.

הדרישות שלי הן אחזקה זולה ככל שאפשר, כמובן כלי למתחילים שתי מקומות ישיבה עם מושב ולא שהנוסע מאחור מחבק.

אני מחפש המלצות לכלי שיענה על הדרישות האלו, התקציב הוא סביב ה15 אלף ש''ח לא חובה כלי חדש כמובן.

אשמח גם לדעת על כללים מומלצים כמה בערך יוצא ההחזקה השנתית של כלי כזה עם ביקורים במוסך ושאר הדברים שסובבים את עולם זה בטח הרבה דברים שאיני מודע להם).

מסיבוב קטן ביד 2 ראיתי באגי ששמו זיניקס והוא 300 סמק שניראה נחמד.

אני חושב שזה הכיוון שאני מחפש , אז אם מישהו יוכל לשפוך קצת אור בנושא ולהמליץ אני אשמח תודה.

פורסם

הנאה היא עניין סובייקטיבי ומהירות היא יחסית.. מניסיון אישי לא רב הזיניקס חלש ומתחיל לשעמם אחרי זמן קצר, הוא גם די איטי יחסית לדברים אחרים עם מנוע.

אם טרקטורון עם שתי מקומות רלוונטי, שווה לבדוק פולריס ספורטסמן

פורסם

אם כבר אתה רוצה לקבל כיוון - RZR, זה כלי שנוסע חבל על הזמן.

עולה פי 4.5 מהתקציב שלך, אבל תחסוך. שנה שנתיים ואתה שם.

פורסם

מה עם סובארו טנדר?

גם ככה אתה רוצה כלי נטו לשטח, אם אתה יכול לוותר על הרשיונות רכב אין גבול למה שאתה יכול לעשות לו,

כמו כן אם יש לך עצבים/ידע טכני, לכך לכיוון של שידרוג עצמי, הבסיס הכי טוב זה חיפושית,

אפשר להגיע איתה לתוצאות טובות:

cc-12-0022.jpg

מה לגבי אופנוע שטח?

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
אם כבר אתה רוצה לקבל כיוון - RZR, זה כלי שנוסע חבל על הזמן.

עולה פי 4.5 מהתקציב שלך, אבל תחסוך. שנה שנתיים ואתה שם.

התגובה שלך בערך מקבילה למישהו שיבוא לבקש עצה לגבי סיאט לאון כי בא לו רכב ספורטיבי ואני יענה לו:

אם כבר לך על כיוון של ניסאן GTR זה בערך פי 4.5 מהתקציב שלך אבל תחסוך שנה שנתיים ואתה שם.

בכל מקרה תודה לכולם על התשובות אני מבין שאין כלי בסביבות ה15-20 דו מושבי מעניין משנתון חדש.

פורסם

הרכב הראשון שלי היה סופה שנת 95.

ממליץ לך לקנות רצועות אם יש לך כל רכב אחר. תתכונן לחילוצים.

במידה וכן קנית סופה אז אני ממליץ לא לקנות רצועות. אחרת תתחיל להוציא את כולם מה בוץ

פורסם
הרכב הראשון שלי היה סופה שנת 95.

ממליץ לך לקנות רצועות אם יש לך כל רכב אחר. תתכונן לחילוצים.

במידה וכן קנית סופה אז אני ממליץ לא לקנות רצועות. אחרת תתחיל להוציא את כולם מה בוץ

תודה, אבל כמו שרשמתי אני לא מחפש רכב\ג'יפ, אלה טרקטורון או באגי

פורסם

tom car 1000cc

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

• תוכן חדש...