Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דפיקות חזקות בגיר - גולף 1999

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מזה 5 שנים יש לי דפיקה קלה במעבר הילוך ראשון לשני וקצת פחות משני לשלישי, הבנתי ש"ככה זה" בגיר הזה והשארתי את זה.

לפני כחודשיים בערך התחילו לי קצת דפיקות יותר חזקות בין הילוך ראשון לשני ושני לשלישי, קניתי קולר גיר של היידן 1403, אבל עוד לא הספקתי לשים אותו, האם יכול להיות שחסר שמן? האם קולר יפתור את הבעייה? או שהגיר עומד למות?

תודה, אגב הרכב רק עם 142 אלף ק"מ.

פורסם

חבל שחיכית כ"כ הרבה זמן (5 שנים).

הרי בקונצרן הזה ברוב המכוניות ויש לבדוק רק במוסך ועם ציוד ייעודי אם יש מספיק שמן.

אם מאבחנים בזמן ומוסיפים את הדרוש ובתנאי שאין נזילה קבועה,הגיר יחסית לא נהרס,לאחר 5 שנים לא ניתן לדעת/לנחש מה הנזק שנגרם.כדאי לפנות לרון /ל י.ס גירים מצומת סגולה לאבחון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...