Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

היום בשעות הערב עשיתי הליכה ליד הרכב שלי ופתאום אני מבחין בכתם שחור על הדלת, מישהו התאהב בריו ונתן לה נשיקה :roll:

התקרבתי ע"מ להעריך את מידת הנזק שהבן/בת **** השאיר/ה ומצאתי שהאיזור ממש מחוספס, לא הצלחתי להעריך את מידת הנזק בגלל החושך, אבל הפח נראה שלם ובעיקר "במקום"..

מרוב עצבים לא יכולתי לחכות אפילו לבוקר, ומיד שלפתי מהמחסן בקבוק BLUE WASH שנועד לשטיפת רכבים בלי מים - אך הוכיח(לי) את עצמו בהורדת לכלוך דביק שהשאיר איזה עץ מסכן על הרכב של אשתי.

הרטבתי את הכתם, ובעזרת מיקרו פייבר שפשפתי בתנועה סיבובית - והופ.. השחור התחיל לרדת לאט לאט עד שנעלם לגמרי.

לשמחתי כל העסק הזה לא השאיר סימנים מכל סוג שהוא, והפעם ניצלתי מטפשותם של אחרים.

לילה טוב עם חיוך :twisted:

20121017200215.jpg

20121017200223.jpg

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

גם אני מגלה מדי פעם שמישהו החליט לצאת מהאוטו שלו באגרסיביות כאשר חונה בצמוד אלי.. בדרך כלל הסוף הוא טוב למרות שלפעמים ממבט ראשון הפציע נראת חמורה!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני זוכר שאמרו לנו בצבא שהמנוע שם בנפח 14K סמ"ק (!) עם 200 כ"ס. זה נכון? בויקיפדיה כתוב 8.3 ליטר.

מה שבטוח זה שיש לה 6 צילינדרים, 3 ראשי מנוע, רדיאטור בגודל של טלויזית 40 ומשהו אינץ' לחימום הבית ופילטר שמן בגודל של בקבוק קולה גדול :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מזה החומר שהשתמשת בו? ראיתי באתר שזה מיועד לניקוי, אם באמת עובדים לפי ההוראות שלהם , זה נראה לי יכול לעשות שריטות על הצבא אם נתפס לכלוך על הסמרטוט.

פורסם

אכן, זה מיועד לניקיון בעזרת התזה וניגוב עם שתי מטליות מיקרו פייבר - אחת להסרת הליכלוך, והשניה לייבוש והברקה.

גם אני חושב שהדבר הזה ישרוט את הרכב בצורה כלשהי, ושעדיף בכל זאת להסיר את האבק עם מים.

אבל החומר מאוד יעיל, וכמו שציינתי מקודם הוריד לי דבק עצים מאוד חזק - ומה שיפה שהוא משאיר אחריו אפקט של ווקס.. האוטו נעשה מבריק וטיפות המים זולגות מהצבע.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
50 ש"ח - חומר + שתי מטליות מיקרו פייבר

אני מניח שזה השריטה הראשונה,לא נורא מתישהו זה היה מגיע , להורים שלי יש קיה פורטה EX וקיבלה שריטה במזיד אחרי כמה חודשים בודדים .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
אני מניח שזה השריטה הראשונה,לא נורא מתישהו זה היה מגיע , להורים שלי יש קיה פורטה EX וקיבלה שריטה במזיד אחרי כמה חודשים בודדים .

אם הבנתי אותך (או שבעצם לא..) החומר לא נקנה במיוחד עבור השריטה, סתם היה בביית ואמרתי אנסה אותו. היה מצויין.

ואגב, זו לא שריטה ראשונה - איזה חמוד או חמודה נכנסו בפגוש האחורי עם עגלת סופר וקילפו את הצבע. אני מנסה לשמור על הרכב עד כמה שאפשר ולא ממש מצליח :-(

Mazda CX5

Škoda FABIA

• תוכן חדש...