Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתי מרווח עד 160K שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדרישות של פותח לא חייבים רכב מנהלים\מיניוואן.

שני מבוגרים ונער נכנסים יופי ברנו פלואנס דיזל, שעושה 1:18 ק"מ לליטר סולר ונשארים עם עשרות אלפי שקלים בכיס.

מרחב פנים של פלואנס הוא ללא תחרות בקבוצת משפחתיות .

אם רוצים יותר מזה, כרגע משווקים סניק \גרנד סניק עם מנוע זהה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

B4 חסכונית? זה חדש לי

מיקרו וואן זה כנראה הכיוון, היטי ספציפית נפסל בשל תא מטען קטן

על חסכון בדלק לא תקום ותיפול בחירה ברכב, במיוחד עם צרכים כאלה ונטייה למיני וואן. עדיין, כשליטר בנזין ספק מגרד ספק לא מגרד את ה8 זה שיקול

המשפחה רוצה רכב שיתאים למשפחה המצומצמת יותר (סבתא ״צעירה״ יחסית, נדמה לי ,50 - כלומר אנחנו מדברים על אנשים שממלאים גם תפקיד של הורים לילדים היותר קטנים שלהם), וגם יוכל לשמש אותה כשהיא עם הנכדים. לכן הדרישה היא לרכב שיוכל להסיע 5 בנוחות

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כמו שכתבתי כבר, קפוץ לסוכנויות של אופל (זפירה) ופיג'ו (3008) ובדוק את מרחב הפנים בהן. על הדרך קח נסיעת מבחן...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יאפ, העברתי את ההמלצות הנ״ל (ושיקחו בוסטרים איתם לוודא שאפשר להכניס ילדים בנוחות, לייתר בטחון).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני חושב שכדאי לבדוק גם את המאזדה CX5, הוא דיי מרווח , נראה טוב לדעתי, יש לו 5 כוכבים וצריכת הדלק בסדר גמור.

פורסם
B4 חסכונית? זה חדש לי

מיקרו וואן זה כנראה הכיוון, היטי ספציפית נפסל בשל תא מטען קטן

על חסכון בדלק לא תקום ותיפול בחירה ברכב, במיוחד עם צרכים כאלה ונטייה למיני וואן. עדיין, כשליטר בנזין ספק מגרד ספק לא מגרד את ה8 זה שיקול

המשפחה רוצה רכב שיתאים למשפחה המצומצמת יותר (סבתא ״צעירה״ יחסית, נדמה לי ,50 - כלומר אנחנו מדברים על אנשים שממלאים גם תפקיד של הורים לילדים היותר קטנים שלהם), וגם יוכל לשמש אותה כשהיא עם הנכדים. לכן הדרישה היא לרכב שיוכל להסיע 5 בנוחות

ה"נטיה למיניוואן" תגרום להוצאה/בזבוז של עשרות אלפי שקלים נוספים/מיותרים +עשרות אחוזים בצריכת הדלק, אבל כמובן שזאת זכותם...

פלואנס דיזל/אוקטביה/ג'טה דיזל/בנזין או פוקוס סטיישן בנזין יעשו את העבודה בהרבה פחות כסף ואולי עם טיפה פחות פוזה...

פורסם

אני לאו דווקא בטוח שיש פער כזה גדול בצריכת דלק בין סטיישן למיניואן, במיוחד בסוגים שעלו פה.

היתרון למיניוואנים בעניין הזה ספציפית, הוא שהם יחסית קטנים, אך בעלי חלל פנימי גדול.

בכ"א, אף אחד לא פסל סטיישן, למרות שההיצע בארץ בקטגוריה הזו דל.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ברשימת הרכבים שעלו עד עכשיו יש פערים גדולים מאוד בצריכת דלק, בחלק מהמקרים זה כפול (או אפילו יותר).

לדוגמה, רכבי רנו עם מנוע דיזל מול ג'יפונים\רכבי מנהלים \מיניוואנים עם מנועי בנזין ונפח 2000 סמ"ק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עוד אופציה זה פולקסוואגן גולף פלוס.

קח את המרווח של הגולף, תגדיל אותו לאורך ולגובה ותקבל את הגולף פלוס.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...