Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שאני נשמע כאילו אני חוזר על משהו שמיליון אנשים לפני שאלו אבל באמת שקראתי את רוב הפורום ולא מצאתי תשובה לשאלות שלי ולכן מקווה שתוכלו לעזור לי, חשובה לי במיוחד דעתם של אנשים שבטוחים במה שהם אומרים ושמעו מספר מערכות רב כדוגמא מלך האודיו (מצטער על כל שאר התותחים שלא הזכרתי את שמם).

אין לי תקציב מוגדר ואני יוכל לגרד כמה מאות שקלים לפה ולפה אבל בעיקרון בגלל שאני סטודנט ואהיה סטודנט עוד מספר שנים ארוך יחסית אשמח לחסוך אם ניתן אבל לא על חשבון איכות משמעותית...

בכל אופן התקציב שלי הוא 2500-3000 כולל התקנה (לא יודע כמה עולה התקנה לפי מה שהבנתי באזור ה500 ואולי גם יותר)

אז ככה, מדובר באוטו הכי מדובר פה כנראה, סיאט איביזה (איך לא) רפרנס 1.4 ידנית 2012, (כן זאת עם החלונות והדלתות החרא :smile:). חשבתי על סגנון כזה:

מגבר - JBL GTO1004 האופשרות הזולה במקום אם זה לא הבדל משמעותי בסאונד רוקפורד 3004

קומפננטים - כנראה מוראל (היחידים שנכנסים בתקציב הזה לפי דעתי, או דוטק או טמפו או אוביישן (קצת יקרות אבל אם תגידו לי שיש הבדל גדול בינם לבין הדוטק אני אקח אותם)

סאב - אם 12 אינץ אז ההתלבטות היא בין דיאמונד D312D2 לבין הרץ ES300 שהמחירים שלהם דומים ואם מדובר ב10 אינץ אז הרץ ES250 (עוד פעם כמה זה משנה 10 ל12 במערכת המדוברת?

כרגע אין לי שום שינוי מהדגם הבסיסי שהם נותנים... המערכת הרגילה של הרדיו דיסק שקורא אמ פי 3 שהאמת שהיא די סבירה לדעתי יחסית למה שנותנים מהחברה אבל בגלל שאף פעם לא שיניתי מערכת אז יכול להיות שאני לא מודע לרמת ההבדל, אני לא כל כך רוצה להחליף כי הוא די נח לי אולי בהמשך אני אחליף ל2DIN, אלא אם כן תגידו לי שזה ממש משנה את הסאונד ועדיף לעשות את ההתקנה של הכל ביחד ואני אחכה קצת ואנסה לגרד עוד כסף בשביל 2DIN באזור ה2500 לדוגמא JVC KW-AVX836 או משהו דומה...

ושאלה אחרונה והכי חשובה האם אתם חושבים שכדאי בכלל לעשות את השינוי או שאני לא אשמע הרבה הבדל מהמערכת הקיימת במחירים הללו, אגב לא אכפת לי ללכת על יד שניה יחסית חדשה (עד שנה של שימוש) ואז לשפר קצת את החלקים להשאיר את הסכומים פחות או יותר על 2500 כולל התקנה

אגב המוזיקה שאני שומע זה דאנס טראנס האוס שחורה וקצת ישראלית ולא בווליום מחריש אוזניים אבל גם לא נמוך שיהיה גבוה במידת הנורמלי במערכת שיש לי כרגע אני שומע על מספר 11-15 אם זה אומר למישהו משהו לרוב על 11-13.

סליחה על החפירה ותודה מראש על כל ניסיון לעזרה

פורסם

יהיה הבדל אדיר לאחר הוספת מגבר,קומפוננט וסאב.

מבין הקומפוננטים שהצעת אני הייתי הולך על הדוטק , המגבר בסדר גמור,וגם בחירת הסאב טובה.

הבעיה היא ברדיו דיסק, דבר ראשון לא הייתי ממליץ על דאבל דין מבחינת איכות (דבאל דין טוב יכול לעלות מעל 4K ), ולא הייתי ממליץ על שימוש במערכת המקורית , שתחייב שימוש במנחתים (גם זה לא סיפור זול, וגם זה פוגע באיכות).

לדעתי תחשוב על הוספת רדיו דיסק עם יציאות RCA (לפחות2) , ותעשה שימוש בפורום המכירה , יש מציאות טובות,

אם תראה איזה דגם שנראה לך אתה מוזמן לשאול כאן .

בהצלחה.

SCANSPEAK

פורסם

אם תרגיש הבדל , כנראה שכן אבל ההשקעה שאתה מתכנן נמוכה מאוד ויכול להיות שמהר תרצה להמשיך לשדרג עקב תחושת מיצוי ,

אתה צריך גם לבדוק האים ברדיו דיסק שלך קיימות יציאות rca , אם לא אז צריך מנחת שמוסיף לתקציב ומוריד מהאיכות .

אני חושב שעדיף לחסוך קצת ולהוסיף לתקציב.

בהצלחה

פורסם

דבר ראשון תודה רבה לכם על העזרה... אני לא מעוניין להתעסק\להתקין מנחת ולכן אחליף כנראה את הרדיו דיסק, השאלה אם זה יהיה רדיו דיסק או דאבל דין... הדאבל דין שציינתי, הJVC שהוא עולה בסביבות ה2500 לא מספיק איכותי? ואם מדובר ברדיו דיסק איזה דגם ומה העלות שלו פחות או יותר?

• תוכן חדש...