Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רציתי לברר.

יש לי הונדה אקורד מודל 2006.

נפח מנוע 2000.

רציתי לקבל המלצה לגבי צלחות בלם.

איזה צלחות בלם כדי לי לקנות?

אבל תחליפי.

איזה סוג?

אשמח לקבל תשובה.

פורסם

איני מכיר את הדגם, אבל שאלה לי אליך: אתה מתכוון למכור את הרכב בקרוב או להחזיקו עוד כמה שנים? ברכב שבכוונתך למכור התקן את הזול ביותר (ושהקונה ישבור את הראש על החלפה נוספת). אם אתה מתכוון להחזיק ברכב עוד תקופה משמעותית - השקע בחלק מקורי, סביר שיחסוך ממך ביקורים במוסך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שלום, רציתי לברר.

יש לי הונדה אקורד מודל 2006.

נפח מנוע 2000.

רציתי לקבל המלצה לגבי צלחות בלם.

איזה צלחות בלם כדי לי לקנות?

אבל תחליפי.

איזה סוג?

אשמח לקבל תשובה.

למה לא מקורי

אולי יש אוד מספיק בשר על הצלחת ואפשר לחרוט

פורסם
למה לא מקורי

אולי יש אוד מספיק בשר על הצלחת ואפשר לחרוט

תודה לכל מי שהגיב.

ובקשר לשאלה, לא, אמרו לי שאין.

ויש לי שאלה, הציעו לי רפידות של FERODO PREMIER כאשר הודיעו לי שהרפידות מהוות תחליף ראוי לרפידות המקוריות של הונדה.

לכן, אני מעוניין לשאול אתכם לפני הרכישה וההרכבה לברר, מה אתם באמת יודעים או חושבים על הרפידות של FERODO PREMIER FDB1704 עבור הונדה אקורד קומפורט 2.0L?

תודה רבה,

חג שמח ושנה טובה לכולכם.

אייל

פורסם
תודה לכל מי שהגיב.

ובקשר לשאלה, לא, אמרו לי שאין.

ויש לי שאלה, הציעו לי רפידות של FERODO PREMIER כאשר הודיעו לי שהרפידות מהוות תחליף ראוי לרפידות המקוריות של הונדה.

לכן, אני מעוניין לשאול אתכם לפני הרכישה וההרכבה לברר, מה אתם באמת יודעים או חושבים על הרפידות של FERODO PREMIER FDB1704 עבור הונדה אקורד קומפורט 2.0L?

תודה רבה,

חג שמח ושנה טובה לכולכם.

אייל

לגבי צלחות בלם אפשר חליפיות של חברה איכותית (ברמבו אולי?).

לגבי רפידות - שמע לי תשים רק מקורי.

• תוכן חדש...