Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיקרופון חלופי למערכת Kenwood

maorbenamer
שימו לב! השרשור הזה בן 4094 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ברשותי מערכת Kenwood kdcBt838-u

והחוט של המיקרופון שלה נקרע.

לא הצלחתי למצוא את היבואן הרשמי של Kenwood בארץ

אך אכן מצאתי מספר מיקרופונים בEbay בעשרים דולר, הייתי מעדיף לשים עוד כמה עשיריות ולקנות כבר בארץ.

מישהו מכם יודע אולי איפה אוכל למצוא מיקרופון כזה?

תודה מראש

מאור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היבואן הרשמי בארץ הם נ"יופאן"

אם אני לא טועה המשווקים הם "רדיו מילאנו"

לפי האתר של ניופאן הם רק של מוצרי חשמל לבית ולא לרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

$1.23

http://www.ebay.com/itm/221116031736?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

קניתי בדיוק את זה מאותו המוכר, חיברתי לקלריון 501 שלי, עובד נהדר.

וזה בגלל שהמיקרופון של הקלריון המקורי לא משהו, או בגלל משהו אחר?

גם אצלי בקלריון יש מיקרופון מקורי, ולא שומעים אותי כל כך טוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגלל שבדגם שלי הרדיו מגיע עם מיקרופון פנימי (לא מגיע חיצוני בערכה) וברכב שלי הרדיו יושב ממש מתחת לתריס של המזגן, אם המזגן מכוון ישירות לעיינים שלי שומעים אותי בסדר אבל העיינים מתייבשות ודומעות, אם המזגן מכוון כמה מעלות למטה זה עושה רעשי רוח בצד השני.

יום אחד נשבר לי עם המשחק הזה והחלטתי לחבר מיקרופון חיצוני וזהו.

אם לא שומעים אותך כ"כ טוב, תרים את הגיין של המיקרופון במכשיר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי כבל AUX 3.5 מ"מ, אבל הוא נראה שונה מהכבל של המיקרופון,

באורך ורוחב הם אותו דבר רק על כבל אחד יש פס שחור כזה באמצע שבשני אין, השאלה שלי הם הדברים האלה חשובים בכלל?...

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא באמת משנה.

המיקרופון הוא מונו, לכן יש פס אחד, הוא מחלק את הפלאג ל + ו- לערוץ אחד, בכבל AUX יש 2 פסים שמחלקים אותו ל 3 חלקים, מינוס משותף, + ימין ו+ שמאל, המיקרופון ששמתי לינק אליו אומנם הפלאג מחולק ל 3 עם 2 פסים אבל קשה לי להאמין שזה מיקרופון סטריאו, רוב הסיכויים ששני ה + מחוברים יחד לאותו מקום במיקרופון ולכן זה רק מדמה סטריאו במכשירים תומכים. תכלס גם אם זה באמת מיקרופון סטריאו (מה שרוב הסיכויים לא נכון) אז יכנס לך לקנווד רק ערוץ אחד של המיקרופון, ממש לא משנה מבחינתו. מבחינתך בתור משתמש 2 האפשרוית האלו הן זהות והוא יעבוד כך או כך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה כבר פה אז לי לי שאלות לגבי הלקריון.

יש לי את הדגם CZ500 אם אני זוכר נכון, זה עם הBT מובנה.

קודם כל אין אני מרים את הגיין של המיקרופון דרך המכשיר?

ודבר שני, כאשר מחובר USB (בתא כפפות) כל פעם שמדליקים את הרכב מחדש הוא ישר עובר לה USB.

יש אפשרות לכוון את זה שהוא תמיד היה על רדיו אלה עם כן מעבירים לה USB?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4094 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...