Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מכוניות רחוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערפל או לא, אני בטוח שגם הקדמיים היו דלוקים וזו עובדה ידוע שזה מוסיף 5 כ"ס לפחות.

נראה מגניב, חבל שלא יכלתי להגיע.

פעם הבאה בחניה של איקאה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בנוקיה הייתי לא פעם ולא פעמיים, איכשהו הם מצליחים לארגן שם מפגש ועדיין להתפרועיות יש שם גבול.

הסיבה שהאשמתי את אוטו היא בגלל שאם הם היו דואגים למקום יותר גדול לכל הרכבים, ההתפרועיות לא היו ברחוב, אלא בתוך המתחם (לא שזה בסדר להתפרע בכל מקום), וכך פחות סכנה להולכי רגל ולרכבים שעוברים בסביבה.

הרכבים שהגיעו אכן היו מרשימים ומיוחדים ועל זה שאפו.

יש לאן להשתפר, בעיקר ברמת הארגון, מקווה שפעם הבאה האירוע יהיה הרבה יותר מסודר.

קודם לא רציתי להתייחס, אבל אחליט כן לעשות זאת בלי לפתוח דיון "סוער".

לפני כ-4 שנים היה אירוע דומה בסדר הגודל שלו לזה באיקאה שנתניה. אתה חושב שבסוף האירוע כולם יצאו כמו שיוצאים מהחניה ביום רגיל מאיקאה ? - לא, ממש לא.

כמו שקודמים לי אמרו, זה לא קשור בהכרח למארגנים, כי הם לא האמא ולא האבא של האנשים שמחליטים למשוך תשומת לב, יתרה מזו, הם ידעו והיו ערוכים מראש ואף הודיעו למשטרה, בדיוק כמו שכולם ידעו שבסיום זה מה שיהיה, וזה יהיה בכל אירוע מוטורי שכזה בלי יוצא מן הכלל, אלא אם כן תעמוד ניידת ממש ביציאת האירוע, מה שלמשטרה לא מתאים "לעשות בחינם" למשך כל היום - וזה מה שהיה אולי מרתיע ואף ממגר תופעה כזו.

מה שגם שבהרבה "אירועים" או מפגשים ליתר דיוק זה לא קורה כי אתה יודע, לרוב יש את מפגשי האספנות למיניהם, וגם אם היו רוצים לעשות דבר כזה הם לא היו עושים והסיבות ברורות (אתה יודע רכבי אספנות, גישה אחרת של אנשים, רכבים אחרים וכו' וכו' וכו'..)

לסיכומו של עניין אני חושב שאם להסתכל על הצד הטוב והחיובי באמת ולא על ה."פאקים" המזעריים שהיו, כמו למשל הצפיפות של החניה עם הרכבים שמציגים ועוד כמות האנשים שהגיעו לא תרמו , אבל זאת מסקנה לפעם הבאה שתהיה ונקווה שיארגנו דבר כזה ! ואם לא הם אז אנחנו נארגן :wink: , למשל בחניון גדול יותר ויותר מרווח כדוגמת חניון איקאה שבנתניה, היה מאוד מאוד כיף וחוויה מאוד נעימה !

ושוב פעם תודה !

תודה על הפירגונים לתמונות :-) !

פורסם

רק אני ממש נהניתי מה"התפרעות שאחרי"?

פעם הייתי צועק ומתרעם אבל כבר מזמן השלמתי עם העובדה שהאוכלוסיה פה רובה מורכבת מבבונים, אין מה לעשות!

אנשים ירדו לכביש? שידרסו, מה אכפת לי?! האיצו ובלמו בטירוף לפני הרמזור שם? שיעשו שאסי אחד לשני, בדיוק אני צריך חלקים של ואגיות!

תאכלס, זה היה הרבה יותר מעניין מלראות רכבים חונים.

בחניות צדדיות ראיתי רכבים פי מליון יותר מעניינים מחלק מהרכבים שעמדו בחניה המרכזית.

צריך חניון הרבה יותר גדול שצמוד לישורת נחמדה שאין שם תנועה של אנשים כדי שמי שרוצה להראות כמה גדול יש לו, יוכל! למה לא בעצם?

הרבה זמן שלא נהניתי ככה במפגש :-D

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
ערפל או לא, אני בטוח שגם הקדמיים היו דלוקים וזו עובדה ידוע שזה מוסיף 5 כ"ס לפחות.

אורות ערפל קדמיים, בהנחה שהם מכוונים כנדרש והנורה לא הוחלפה כמנהג עדות הערסים והצ'חצ'חים בעת האחרונה לקסנון, אינם מסנוורים. הם מאירים את השטח שבין הפגוש לבין תחילת האלומה של אורות המעבר.

אור ערפל אחורי, לעומתם, מכוון ישירות לעיניו של כל מי שאתרע מזלו להימצא מאחורי הערס קטן האיבר שהפעיל אותו במזג אויר נאה.

אין ספק, האמרה "יש כסף, אין שכל, אין דאגות" מעולם לא היתה יותר רלבנטית כאשר רואים את הקוף שיושב מאחורי ההגה של ה-S2000 הזאת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני לא מכיר את הבעלים של ה-S2000 הזאת אבל לפני שקוראים למישהו ערס או קוף כדאי להיות בטוח שמה שאתה רואה בתמונה זה אכן אור הערפל האחורי ולא אור האיתות שמורה על פנייה שמאלה ברמזור הנמצא מטרים בודדים לפנים.

ואם כבר - מעניין מה יש לומר על אדם שרואה המון תמונות יפות של מכוניות והדבר היחיד שמעניין אותו הוא לחפש שם סיבות להתעצבן על הנהגים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הייתי שם לזמן קצר ובהחלט הספיק לי-נראה כמו מכוניות שהתאספו באיזו חנייה.

חייבים להשתפר אבל בשביל פעם ראשונה וחינמית זה נחמד.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אני לא מכיר את הבעלים של ה-S2000 הזאת אבל לפני שקוראים למישהו ערס או קוף כדאי להיות בטוח שמה שאתה רואה בתמונה זה אכן אור הערפל האחורי ולא אור האיתות שמורה על פנייה שמאלה ברמזור הנמצא מטרים בודדים לפנים.

ואם כבר - מעניין מה יש לומר על אדם שרואה המון תמונות יפות של מכוניות והדבר היחיד שמעניין אותו הוא לחפש שם סיבות להתעצבן על הנהגים...

דבר ראשון: אם זוהי טעות בזיהוי ומדובר באיתות, כמובן שאני מתנצל בפני האיש ולוקח את כל דבריי בחזרה, אע"פ שככל שאני מתעמק בתמונה אני עדיין רואה אור ערפל אחורי.

לעניין הסיפא של דבריך: מפגשים כאלה הם חלון ראווה לתרבות הנהיגה הקיימת במקום שבו הם מתקיימים - או להיעדרה. נהג שבמודע נוהג עם תאורה שמסנוורת את שאר משתמשי הדרך רק כדי להגדיל לעצמו את האגו בעיניי הוא אינו אדם אלא קוף, ואין זה משנה האם מדובר באור ערפל אחורי או בפנסי קסנון סוג ז'.

אין ספק שהתנהגות כמו זאת מעידה על דברים רבים, אלא שתרבות נהיגה אינה אחד מהם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הספיק לי לראות את 2 ה-E30 קבריולה המדהימות + אלינור, וכל זה 20 מטר אחד מהשני. מעולה :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

דווקא לפי התמונה על הנתיב מסומן חץ המעיד על פנייה שמאלה ומכאן אני מניח שהבחור פנה שמאלה ואותת בהתאם.

ולפי מה שראיתי בסרטונים ביוטויב, זו גם הנורת איתות ברכב הזה. כך שנראה לי שאותו אדם דווקא פעל נכון.

פורסם
דבר ראשון: אם זוהי טעות בזיהוי ומדובר באיתות, כמובן שאני מתנצל בפני האיש ולוקח את כל דבריי בחזרה, אע"פ שככל שאני מתעמק בתמונה אני עדיין רואה אור ערפל אחורי.

לעניין הסיפא של דבריך: מפגשים כאלה הם חלון ראווה לתרבות הנהיגה הקיימת במקום שבו הם מתקיימים - או להיעדרה. נהג שבמודע נוהג עם תאורה שמסנוורת את שאר משתמשי הדרך רק כדי להגדיל לעצמו את האגו בעיניי הוא אינו אדם אלא קוף, ואין זה משנה האם מדובר באור ערפל אחורי או בפנסי קסנון סוג ז'.

יודע מה, אני אפילו לא בטוח ב-99% שזה אכן אור איתות ותו לא, אבל הפריעה לי העובדה שהצבת, כאילו בוודאות מוחלטת מדובר באור ערפל אחורי. אגב, אור הערפל הוא אדום והאור בתמונה צהבהב, ובנוסף האור יוצא מאיפה שב-S2000 נמצאים האורות של המהבהבים, ולא מאיפה שנמצא אור הערפל למיטב ידיעתי.

מפגשים כאלה מקבצים אליהם אלפי אנשים ומאות נהגים. לא כולם כמוני וכמוך ובכל עדר יש כמה כבשים שחורות, מה לעשות. מצחיק שאתה אומר את זה על תמונה לא ברורה, כאשר אם היית במקום היית רואה לפחות עשרה טמבלים אמיתיים שנתנו בגז רק בשביל להרשים את עצמם בעיני עצמם. הגדיל לעשות טמבל גדול במיוחד שכשעמד בפקק של היציאה, יצא מהמקום בצווחת צמיגים ורעש מנוע בכל פעם שמי שלפניו התקדם חמישה מטרים, רק בשביל להעצר מאחוריו שוב בחריקת בלמים. עכשיו לך תאשים את מי שאתה רוצה, אבל אני רק שמח שהטמבלים האלה מעטים למדי, ומאמין שלפחות בכל הנוגע לספורט מוטורי הם לא יצוצו בקרוב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
רק אני ממש נהניתי מה"התפרעות שאחרי"?

פעם הייתי צועק ומתרעם אבל כבר מזמן השלמתי עם העובדה שהאוכלוסיה פה רובה מורכבת מבבונים, אין מה לעשות!

אנשים ירדו לכביש? שידרסו, מה אכפת לי?! האיצו ובלמו בטירוף לפני הרמזור שם? שיעשו שאסי אחד לשני, בדיוק אני צריך חלקים של ואגיות!

תאכלס, זה היה הרבה יותר מעניין מלראות רכבים חונים.

בחניות צדדיות ראיתי רכבים פי מליון יותר מעניינים מחלק מהרכבים שעמדו בחניה המרכזית.

צריך חניון הרבה יותר גדול שצמוד לישורת נחמדה שאין שם תנועה של אנשים כדי שמי שרוצה להראות כמה גדול יש לו, יוכל! למה לא בעצם?

הרבה זמן שלא נהניתי ככה במפגש :-D

+1

נכון שזה "לא לעניין" ולא נראה מכובד, אבל אני חושב שזה אחד הדברים שהפכו את המפגש למהנה אפילו יותר.

יעידו על זה כל אותם אנשים שעזבו את המתחם ויצאו להסתכל.

טיפשי או לא, אנחנו מחזיקים מכוניות ספורטיביות או משופרות לא כדי להעמיד אותם בחניה ולהתבונן (לא רק לפחות) אלא גם כדי ללחוץ, להנות מהמנוע ומעשן צמיגים.

אני מאמין שגם באירועים גדולים ומסודרים בחו"ל זה קורה.

אם נחשוב על זה לרגע זה קורה בכל מקום ובכל יום, מי מחזיק רכב ספורט כדי לנהוג לאט?

זה שבמפגש זה קורה במקום אחד לא הופך את זה לגרוע יותר.

אם אנשים לא היו עומדים באמצע הכביש זה גם לא היה נראה מסוכן.

זה לא שאי אפשר להסתכל מהמדרכה או מקומות אחרים.

פורסם

VERTIGO יופי של תמונות.

תמונות מועדון אלפא קלאסיק בקישור הבא:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.375042505899743.82778.100001819902127&type=1&l=15a88f6118

20120907_165953.jpg

20120907_183920.jpg

20120907_185415.jpg

20120907_170635.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

זה איתות.

ערפל זו נורה שלישית קטנה. כאן דלוקה נורה שניה.

אורות ערפל קדמיים בכלל אין ל-S2000.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
+1

נכון שזה "לא לעניין" ולא נראה מכובד, אבל אני חושב שזה אחד הדברים שהפכו את המפגש למהנה אפילו יותר.

יעידו על זה כל אותם אנשים שעזבו את המתחם ויצאו להסתכל.

טיפשי או לא, אנחנו מחזיקים מכוניות ספורטיביות או משופרות לא כדי להעמיד אותם בחניה ולהתבונן (לא רק לפחות) אלא גם כדי ללחוץ, להנות מהמנוע ומעשן צמיגים.

אני מאמין שגם באירועים גדולים ומסודרים בחו"ל זה קורה.

אם נחשוב על זה לרגע זה קורה בכל מקום ובכל יום, מי מחזיק רכב ספורט כדי לנהוג לאט?

זה שבמפגש זה קורה במקום אחד לא הופך את זה לגרוע יותר.

אם אנשים לא היו עומדים באמצע הכביש זה גם לא היה נראה מסוכן.

זה לא שאי אפשר להסתכל מהמדרכה או מקומות אחרים.

אנשים עזבו את המתחם ויצאו להסתכל בגלל תרבות העדר.

אי אפשר "ללחוץ, להנות מהמנוע ומעשן צמיגים" באמצע כביש עירוני עם הרבה תנועה.

בנאדם נורמלי צריך להתגבר על האגו שלו ועל הרצון להוכיח כמה גדול הז*% שלו ולא לעשות את השטויות האלה במקומות הומי אדם. שלא לדבר הומי משטרה... כאילו שמישהו יזכור שהסיוויק הירוקה או המיצובישי הלבנה היו נורא מגניבות כי הן עשו רעש וצווחת צמיגים כשנסעו מהמפגש. ובטח שזה מסוכן גם כשאנשים לא עומדים באמצע הכביש - כי זה לא כביש סגור! מגיעות מכוניות מכל מיני כיוונים ומספיק אידיוט אחד שיצא חזק בלי להסתכל כי השכל שלו נמצא ברגל ימין, ויכול לקרות שם אסון (במו עיני ראיתי אופנוען נותן גז שני מטר לפני מכונית שעשתה פרסה, וכמעט מתנגש בה. עכשיו תדמיין שאלו שתי מכוניות, אחד מהנהגים נבהל, שובר את ההגה ועולה על המדרכה עליה עומדים עשרות אנשים).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ההתרשמות שלי: כמויות ענק של מכוניות ספורטיביות ומשופרות, תענוג. תפסה אותי הטריומף TR7. איזה אוטו מגניב.. גם ה-C63AMG אחת הפייבוריטיות שלי..:wink: ולא לשכוח את הענתיקה(פורד?) השחורה שקיבלה הרבה כבוד.

בקשר ל"התפרעויות" למיניהן, לדעתי הן חלק בלתי נפרד ממפגש כגון זה. "מסיבת רחוב מוטורית". מהשם פשוט מתבקש שיהיו כל מיני ברנאאוטים ועניינים, ואתם יודעים מה? אני(ועוד הרבה) בהחלט נהניתי מהם.

אה, ובעל הקולט שפירפר ליד השוטר-אחד הגאונים..:lol:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...