Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו 1200 2012, יומן רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי לעצמי לשמור על תיעוד של הרכב מיומו הראשון.

אז הנה התחלנו...

הרכב יצא את הסוכנות היום ונסע לו לירושלים.

מאד מאד חששתי מהעליה לירושלים, ולאורך הדרך מרעננה דרך פתח תקווה לירושלים - שמתי לב למספר דברים שמצאו חן בעיניי.

1. נורית החיווי להעלות / להוריד הילוך, שחשבתי שהיא סתם נורית טיפשית, האמת יותר חכמה ממה שחשבתי. הרכב "הבין", כנראה מהשילוב מהירות / סל"ד שהוא תחת מאמץ (עלייה) והנורית נדלקה בסל"ד גבוה יותר.

2. מערכת הסאונד שמגיעה עם הרכב קצת חלשה, אבל ממש בסדר גמור. אני אלך לבדוק בהזדמנות מגבר.

3. הקרוז קונטרול ברכב הזה זה פשוט פיצוץ. הגעתי לתצרוכת דלק קבועה, נמוכה ונפלאה ב100 קמ"ש (5/100). אני יודע שזה לא אומר שום דבר אחרי 50 ק"מ - אבל עדיין היה כיף לראות את זה.

4. העליות לירושלים עברו ללא מאמץ מיוחד. לא טסתי על 160 כמובן, אבל עליתי במהירות המותרת של 443 לכל אורכו, בין 80 ל110 קמ"ש, תלוי בשיפוע. יצויין שמאד מאד נזהרתי לא לעלות בסל"ד בגלל ה"הרצה".

סה"כ, נסיעה ראשונה ולא פשוטה לרכב ואני מאד מאד מרוצה. הרכב נעים, חלש, אבל בהחלט לא באופן מכאיב (אלא אם יש צורך עז להיות ראשונים על הכביש כל הזמן)

בתוכנית, כאמור, אולי רק לשפר טיפה את הסאונד.

אשתדל לעדכן דיווח את לכ-3 חודשים, או במידה ויקרו דברים בלתי צפויים.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

1250 ק"מ עברו.

כן כן, רק תשעה ימים, וכבר 1250 קילומטר. ככה זה כשאני עובד בפתח תקווה, גר בירושלים והלקוח הכי חשוב חיפה.

1250 קילומטר - שני תדלוקים עברו. (אני מתדלק כשהמחוג מורה שנשאר רבע טנק)

התדלוק הראשון - צריכת דלק של 1:14 לנסיעה משולבת, הכוללת נסיעת רכב מלא בארגזים בעליות לירושלים.

התדלוק השני, הספיק לכ-100 קילומטרים יותר - שכלל נסיעה לחיפה אחרי - צריכת דלק של 1:16 לנסיעה משולבת כנ"ל.

כמו כן, עלתה הבעיה הראשונה ברכב - מושב הנהג התחיל לצייץ כמו מיטה חורקת בת 40 שנה. כל עוד יש רדיו בווליום סביר קל להתעלם מזה, אחרת זה ממש מעצבן. אני אלך לטפל בזה כנראה מיד אחרי החג.

אעדכן שוב בסוף ההרצה, עוד 1750 ק"מ....

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

• תוכן חדש...