Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן לנסיעות בעיר, עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מעוניין לרכוש רכב קטן וחסכוני, אמין, שהטיפולים שלו לא יקרים.

הרכב ישמש בעיקר לנסיעה ברחבי תל אביב, לכן חשוב שיהיה קטן ונוח לתמרון בנוסף לחסכוני בנסיעה עירונית.

מחיפושים וקריאה על דגמים רלוונטיים, הבנתי שטויוטה יאריס ודייהטסו סיריון יכולות להיות טובות עבורי,

אך אני לא באמת מכיר מה היתרונות של כל אחת מבחינת הסעיפים שהזכרתי שחשובים לי.

אשמח לשמוע עוד על הרכבים האלו, ועל עוד רכבים שאתם חושבים שיכולים להתאים לי ולא לקחתי אותם בחשבון.

תודה רבה,

דוד.

פורסם

פיאט פנדה תהייה מעולה בשבילך, אם אתה מוכן לקחת אחת ידנית.

אם אתה נעול על אוטומט, נסה סוזוקי אלטו. אולי לא פאר היצירה, אבל לת"א זה מתאים פרפקט.

פורסם

ממש אין לי בעיה עם ידני (מבחינת חיסכון בדלק ומחיר טיפולים, אולי אפילו עדיף).

מבחינת הפיאט, הפנדה עדיפה על הפונטו ספייס?

ולא הצלחתי למצוא אלטו במחיר הנ"ל, על איזה שנתון מדובר?

פורסם

שנתון 2010, גם לפנדה וגם לאלטו.

הפנדה היא עם אותו מנוע כמו הספייס, 60 כ"ס (עד דגמי 2010). היתרון של הפנדה הוא שעדיין אפשר לקנות אותה חדשה, ולכן אפשר לגשת לחברות השכרה ולקנות פנדות בנות שנתיים עם ק"מ גבוה אבל סביר.

לעומת זאת, פונטו ספייס אפשר למצוא עד 2006. אמנם הן לא עולות 40K, אלא בערך חצי מזה, אבל מה לעשות - 4 שנים הפרש לא הולך ברגל והמלאי של הרכבים הוא בהתאם - רובם עברו את ה-150K ולא כולם מטופלים מי יודע מה.

לכן, אם לא מפריע לך שהיא קצת מיושנת, הפנדה היא בחירה מעולה. קח בחשבון שעם תוספת של כסף אתה יכול לקנות את הפנדה מדגמי 2011, שלה יש 69 כ"ס, מנוע קצת משופר ויותר חזק. לשיקולך!

• תוכן חדש...