Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמפולות לכלב : יש המלצות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כלב ששוקל כ 5-6 קילו,

ניסיתי 2 סוגים של אמפולות ושניהם לא כל כך היו יעילות. הכלב היה נקי ממזיקים אבלך התגרד בכל זאת.

הווטרינר המליץ על סוג מיוחד שיש רק לווטרינרים במחיר של כ 200 ש''ח ל 3 יחידות. סירבתי.

מצאתי את זה באתר קופונים. מישהו התנסה איתם?

יש המלצה אחרת עד כ 150 שקלים.

תודה

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

ניסיתי פרוטליין.

בנוסף הכלב מתגורר בחצר ולא בבית, שמכוסה ב 95% בקרמיקה ושטח צר של אדמה/שתילים.

יש חומר הדברה נגד מזיקים לכלב שניתן לרסס לבד בחצר?

הגירוד האחרון שלו הצריך טיפול ווטרינרי היות והוא פצע את עצמו קשה.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

אני ממליץ לך להתרחק מפומריס שבקישור.

מעבר לזה פרונטליין לא רע.

אני ממליץ לך לנסות קולר קילטיקס שעובד מצויין.

לגבי הדברה, אתה יכול להזמין מדביר (זה לא יקר) אבל תשים לב שאנחנו כבר בסוף עונת קרציות/פרעושים ולקראת הקיץ הבא תצטרך מחדש הדברה בכול מקרה.

אודי A4

דימה.

פורסם

הבנתי שיש בעיה מסויימת עם קולרים נגד פרעושים, לא בריא או משהו כזה, תבדקו את העניין. אני לחתולים שלי משתמש באדוונטג' שעובד נפלא.

פורסם

לא המלצה אלא טיפ כללי שקיבלתי:

לא לחזור להשתמש שוב ושוב באותן אמפולות. מומלץ לגוון מדי פעם. מסתבר ששימוש חוזר גורם למעין "עמידות" והאמפולה פחות אפקטיבית.

פורסם

חודש.

אכן אדוונטג' + קולר והכלבים "נקיים" ורגועים (שלושה כלבים ב8 שנים האחרונות)

הקולר למיטב זכרוני אכן קילטיקס.

ומטפלים לפי העונה והאיזור.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא ברור לי משהו בהסקת המסקנות. החומרים הללו אמורים להרחיק פרעושים ו/או קרציות. אם הכלב היה נקי מהם, הן היו יעילות.

אם הכלב התגרד למרות זאת, אזמשהו אחר גורם לו להתגרד (החל מטפיל אחר ועד לאלרגיה) וצריך לבדוק עם הוטרינר.

פורסם

הכול מזיק גם הקולרים וגם האמפולוט וגם השמפו למיניהם וכול שאר החומרים.

הם כולם מבוססים על אותו החומר(כלורופיל) וכול מזיקים באותה המידה.

יש כמה שיותר מזיקים כגון הפרומריס שכולל בתוכו גם חומרים שגורמים לתגובות אלרגיות.

אודי A4

דימה.

פורסם

יש חומרים שמותרים לכלבים אבל לא לחתולים.

מעבר לזה אין בעית בריאות מעבר לעובדה שמדובר על חומר שהוא רעל בריכוז נמוך עבור הטפילים. בשימוש נכון אין סיבה לדאגה.

אלרגיות יכולות להווצר גם למזון, זה לא הופך אורז ללא בריא.

זה לשים לב אם יש תגובה בעייתית, לא יותר מזה.

פורסם

לכלב:

אדוונטג' באמפולה. שם את האמפולה הגדולה לכלב בינוני. מחזיק חודשיים פלוס.

קולר של קילטיקס. מקפיד שלא ירטב. מחליף בתחילת האביב.

לחצר:

עד שנה שעברה, ריסוס עונתי בפולאריס. מהשנה עברתי לדורפן.

יש בחצר ובחצר השכנים 5-6 כלבים.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
לא המלצה אלא טיפ כללי שקיבלתי:

לא לחזור להשתמש שוב ושוב באותן אמפולות. מומלץ לגוון מדי פעם. מסתבר ששימוש חוזר גורם למעין "עמידות" והאמפולה פחות אפקטיבית.

+1.

שם לכלבה שלי פרונטליין פלוס ואדוונטג' לסירוגין. עושה את העבודה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

Be roo

יש מחקר שלם על תופעות הלוואי של החומר(אונ' קרולינה או משהו כזה), תעשה חיפוש באינטרנט תמצא יותר ממספיק מידע.

מעבר לזה יש מספר לא קטן של דיווחים בקשר לגרימת מוות, אני אישית הכרתי כלב שמת כתוצאה משימוש בחומר.

בקצרה החברה הפסיקה לייצר את המוצר כתגובה למחקר, כמובן שהמוצר לא ירד מהמדפים, ובישראל מישהו כנראה קנה איזה קונטיינר שלו ומנסה לדחוף את החומר בכול פינה.

אם בא לך להסתכן בבריאות חיית המחמד שלך אז בבקשה, אני ממליץ להצמד לחברות אם מוניטין טיפה יותר מכובד.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...