Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמפולות לכלב : יש המלצות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפרומריס מוצר מאוד אגרסיבי, זרקתי את המוצרים ואת הסוכן מהחנות, יום לאחר ששמתי את החומר על הכלבות שלי, הן התכרבלו בפינה בחצר, לא קמו לאכול ושכבו ככה יומיים.:shock:

אכן, השילוב הטוב ביותר הוא אמפולות אדוואנטאג' וקולר קילטיקס, ככל הנראה, הסיבה האמיתית שזה עובד היא כי זה מיוצר ע":י BAYER והגרמנים האלה, מה שהם עושים, עושים טוב! :x

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עכשיו שמתי לב שכתבתי משקל לא נכון של הכל (אלוהים איך כתבתי 5-6?!) המשקל הוא 30kg.

לאחר שהתיאשתי מהאמפולות רכשנו ספרי ultra shield ex. אמרו לנו שהוא מאוד יעיל.

בפועל הוא מסריח ברמה שאפשר למות ממנו. ובנוסף לא ניתן לגעת בכלב בגלל שהחומר יוצר ג׳יפה מלוכלכת ומגעילה על הכלב.

והכלב? ברגע שהוא רואה את הבקבוק הוא בורח כאילו השטן בא לקחת את נשמתו.

אני מניח שההמלצות על אדוונטג׳ תקפות לכל המשקלים.

תודה לכל הממליצים, הרכוש לי חבילת אמפולות כבר היום.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם
יש לי כלב ששוקל כ 5-6 קילו,

ניסיתי 2 סוגים של אמפולות ושניהם לא כל כך היו יעילות. הכלב היה נקי ממזיקים אבלך התגרד בכל זאת.

הווטרינר המליץ על סוג מיוחד שיש רק לווטרינרים במחיר של כ 200 ש''ח ל 3 יחידות. סירבתי.

מצאתי את זה באתר קופונים. מישהו התנסה איתם?

יש המלצה אחרת עד כ 150 שקלים.

תודה

אם הכלב נקי מטפילים ומתגרד, חשבת שאולי יש לו בעיות אחרות בעור?

מעבר לזה, הוא בחצר, תרסס גם בחצר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

חשדנו בכך שאולי יש לו אלרגיה או בעיה אחרת שאינה קשורה בטפילים.

הווטרינר(ז''ל) טען שבדק אותו והוא בסדר גמור.

קניתי את האמפולות של אדוונטג', פעלתי לפי ההוראות. נקווה לתגובה חיובית של החומר.

בקשר לחצר, ביצענו ריסוס בחצר נגד מקקים ושאר החברים בלבד.(ללא אלו שקשורים בכלב)

פורסם
Be roo

יש מחקר שלם על תופעות הלוואי של החומר(אונ' קרולינה או משהו כזה), תעשה חיפוש באינטרנט תמצא יותר ממספיק מידע.

מעבר לזה יש מספר לא קטן של דיווחים בקשר לגרימת מוות, אני אישית הכרתי כלב שמת כתוצאה משימוש בחומר.

בקצרה החברה הפסיקה לייצר את המוצר כתגובה למחקר, כמובן שהמוצר לא ירד מהמדפים, ובישראל מישהו כנראה קנה איזה קונטיינר שלו ומנסה לדחוף את החומר בכול פינה.

אם בא לך להסתכן בבריאות חיית המחמד שלך אז בבקשה, אני ממליץ להצמד לחברות אם מוניטין טיפה יותר מכובד.

אני לא התייחסתי לפרומריס, אלא לאמירה שלך שכל המוצרים להדברת פרעושים וקרציות לא בריאים.

זו קביעה לא נכונה ולא מבוססת.

עם הפרומריס אכן היתה בעיה.

בדיוק כמו שאופטלגין אסור לשיווק בארה"ב אבל מותר לארץ, גם זה לא אומר שכל מי שנוטל אופטלגין יסיים את חייו תוך שבוע. וגם לאקמול ואדוויל יש סיכונים שאף גורמים למוות במקרים קיצוניים, זה לא הופך אותם למוצרים לא בריאים.

לא בריא זה לתת לכלב להסתובב קבוע עם עשרות פרעושים או לסכן אותו בקדחת קרציות. בחומרי הדברה יש סיכון בשימוש לא נכון או במקרים מסויימים כשמתבררת תקלה מהותית במוצר, כמו שקורה גם בתרופות.

פורסם
חשדנו בכך שאולי יש לו אלרגיה או בעיה אחרת שאינה קשורה בטפילים.

הווטרינר(ז''ל) טען שבדק אותו והוא בסדר גמור.

קניתי את האמפולות של אדוונטג', פעלתי לפי ההוראות. נקווה לתגובה חיובית של החומר.

בקשר לחצר, ביצענו ריסוס בחצר נגד מקקים ושאר החברים בלבד.(ללא אלו שקשורים בכלב)

אם לכלב אין פרעושים אז הוא לא מתגרד בגלל פרעושים. מסקנה לוגית די מתבקשת.

אם הוא מתגרד הרבה בלי סיבה נראית לעין והוטרינר לא מוצא, הולכים לויטרינר אחר (אולי גם בגלל שהוא נפטר).

אולי הבעיה היא בתיאור המושג "מתגרד". כלבים, ואנשים מתגרדים מידי פעם בלי סיבה קלינית. אבל אם הכלב מתגרד ללא הרף, "חופר" בכפות הרגליים, פוצע את עצמו, סובל מנשירה מוגברת וכו' צריך לבדוק מה הסיבה.

פורסם

אני ארחיב:

*בימי החום הכבדים ושאני בבית אני מכניס את הכלב הביתה למזגן, הוא רגוע ואינו מתגרד כלל. פה חשדנו שאולי החום משפיע עליו.

*לפעמים ומידי פעם אני רואה עקיצות כמו של יתוש על הכלב באזור הגב התחתון. ולכן הוא 'מגרד' את עצמו בעזרת השיניים.

*לפעמים וזה בעיקר הוא פשוט 'מגרד' עם הרגל את עצמו או משתפשף בקיר.

*ועוד משהו מעניין, יכול להיות זה נובע מעצלנות של הכלב, שאני מבקש ממנו לעשות איזשהי פקודה (לקפוץ, לעלות על משהו, להביא דבר מה וכו') הוא לפעמים מגרד את עצמו, תמיד באותו מקום(סביב הצוואר) והולך. כדי שהוא לא יבצע את הפקודה.

פורסם

אני לא מבין איך היצורים האלו היו אמורים להסתדר בטבע, בלי כל מיני אמפולות וחומרי הדברה מעשי ידי אדם.

האם הפיתרון היחיד שהטבע העניק לכלב כדי להילחם בפרעושים זה גירוד עצמי עד לאובדן מלא של הפרווה? :?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם תבדוק בעלי חיים בטבע אז תגלה שהם אכן רוצם שורצים באלפי טפילים חיצוניים מסוגים שונים ומשונים.

לפני כמה שנים ביצעו בחי בר כרמל שחרור של עדר קטן של יחמורים, כל העדר מת כתוצאה מטפילים חיצוניים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
האם הפיתרון היחיד שהטבע העניק לכלב כדי להילחם בפרעושים זה גירוד עצמי עד לאובדן מלא של הפרווה? :?

הטבע, לא מספק את המינימום הנדרש לקיום.

אפילו נייר טואלט לא קיבלנו ממנו...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אני ארחיב:

*בימי החום הכבדים ושאני בבית אני מכניס את הכלב הביתה למזגן, הוא רגוע ואינו מתגרד כלל. פה חשדנו שאולי החום משפיע עליו.

*לפעמים ומידי פעם אני רואה עקיצות כמו של יתוש על הכלב באזור הגב התחתון. ולכן הוא 'מגרד' את עצמו בעזרת השיניים.

*לפעמים וזה בעיקר הוא פשוט 'מגרד' עם הרגל את עצמו או משתפשף בקיר.

*ועוד משהו מעניין, יכול להיות זה נובע מעצלנות של הכלב, שאני מבקש ממנו לעשות איזשהי פקודה (לקפוץ, לעלות על משהו, להביא דבר מה וכו') הוא לפעמים מגרד את עצמו, תמיד באותו מקום(סביב הצוואר) והולך. כדי שהוא לא יבצע את הפקודה.

חום לבד לא גורם לגירוד ובבית יש עוד הבדלים לעומת החוץ כך שהעובדה שהוא מתגרד בחוץ ולא בפנים לא אומרת הרבה.

לפעמים בכלבים עם פרווה ארוכה נוצר פצע שמתחיל בגירוד קל מסיבה כלשהי והכלב חופר ופוצע את עצמו מרוב גירוד, ויחד עם חום הקיץ נוצר פצע של ממש שלא מתרפה, זה לא מה שאתה מתאר.

הסימנים שראית על העור לא חייבים להיות ממקור קיצוני כמו עקיצת חרק אלא יכולים גם לנבוע ממקור פנימי (אלרגיה) או מהעובדה שהכלב מגרד את אותו מקום שוב ושוב ופוצע את עצמו.

כלב לא מספיק מתוחכם בשביל להחליט שהוא מתגרד כדי לא לציית לך, הוא כנראה למד במקרה שאם הוא מתגרד לא דורשים ממנו לציית לפקודה. זה לא קשור לגירוד אלא לאילוף.

כמו שאמרתי, כלב שאין לו פרעושים, מן הסתם לא מתגרד מפרעושים, אלא במקרה והוא סובל מתגובה אלרגית ומספיק פרעוש אחד מזדמן שמספיק לעקוץ לפני שהוא מת.

גירוי נראה לעין בעור מצביע על גירוד שהוא מעבר לגירוד מזדמן כך שכנראה שאכן יש בעיה, אז שוב אנחנו חוזרים לאבחון לא נכון של הבעיה.

• תוכן חדש...