Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננט או BI AMPING

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכל חברי הפורום.

אני עומד לפני התקנה של מערכת ורציתי לקבל חו"ד מחברי הפורום

ישנם שני אפשרויות כרגע על הפרק(אשמח אם תציעו משהו אחר/נוסף)

כרגע יש לי בבית 2 מגברים(יחסית פשוטים) וסאב מחכים להתקנה ברכב.

ראוי לציין שאני לא מחפש משהו מפציץ אלא לשמוע טוב בווליום בינוני ומעלה(טוב עד כמה שניתן עם מגבר של פולס אודיו:smile:*)

טוב לבעיה-ברכב מותקנים מאחור 6*9 של JVC איך שאני רואה זאת האופציות הן כאלה:

1)לשים מקדימה קומפוננט סביר(סדר גודל 600 ש"ח) לחבר אותו את ה6*9 ואת הסאב למגברים ולגמור את הסיפור.

2)אשמח למעט הרחבה באופציה הזו-הבנתי שיש משהו שנקרא BI AMPING שבו כל רמקול כולל הטוויטר מתחבר ישירות למגבר ואין צורך בקרוסאובר שמסופק עם הקומפוננט(האם במקרה זה צריך בכלל קומפוננט או שאפשר ללכת על טויטרים ועל רמקול 6.5' בנפרד?) אם הבנתי נכון באופציה הזו אאלץ בנוסף להחליף את ההד יוניט לאחד ששולט על LPF HPF האם זה נכון?

אודה מאוד לתשובתכם ולעניות דעתכם-כל אפשרות נוספת תתקבל בברכה!

תודה והמשך יום נעים,

רמי.

פורסם

תודה רבה על תגובתך KING אפשר בכל זאת מתוך סקרנות לקבל הסבר על קצה המזלג מה זה אומר בדיוק(את הרעיון הכללי הבנתי)

מה שאני לא מצליח להבין-אם יש לי כרגע וופר פשוט של מותג X וטוויטר של אותו מותג X ושניהם ברמה גבוהה

ובנוסף יש לי סט קומפוננט של אותו מותג X שגם הוא ברמה גבוהה,האם כדי לבצע חיבור ישיר למגבר אעדיף להשתמש בסט הקומפוננט ללא הקרוסאוברים או בשני הרכיבים בנפרד?

בנוסף הלכתי היום להתעניין בסט קומפוננט והמתקין הציע לי סט של INFINITY 6530CS ואמר שהם מעולים,מצד שני ביכולתי להביא את המורל טמפו במעט פחות כסף(לא משמעותי)מישהו התנסה ויכול להמליץ לי מי יותר טוב?

תודה מראש והמשך ערב נעים לכולם.

פורסם

סתם הלכתה רחוק

השאלה היא מה הבדל בין עבודה פסיבית לאקטיבית

אתה לא "סתם" מחבר למגבר בעבודה אקטיבית

אתה צריך שיהיה לך קרוס אקטיבי כול שהוא לחתוך את התדרים בין האלמנטים

עבודה אקטיבית דורשת זוג ערוצי הגברה נוספים {זוג לטוויטר וזוג למידבאס}

חיווט כפול ,זוג RCA נוסף ,וכמובן קרוס אקטיבי כול שהוא.

היתרונות על קצה המזלג:

אפשרות חיבור אלמנטים מחברות\מותגים שונים

אפשרות חיתוך תדרים אקטיבית בהתאם לטעמך

אפשרות כיוון סלופ בהתאם לטעמך

אפשרות כיוון גיין בהתאם לטעמך

הדיעה שלי:

לא משתלם להשקיע ברכיבים לעבודה אקטיבית על סט ברמה נמוכה

כיוון שההשקעה לא מבוטלת ,ובתוספת העלות אתה יכול לרכוש סט פסיבי איכותי יותר.

בנוגע לאינפיניטי\טמפו ,שניהם סטים בסיסיים לא רעים ושונים באופי הסאונד אחד מהשני

בחירה בניהם היא עניין של טעם אישי.

אם אתה רוצה ללמוד יותר אתה יכול לקרוא כאן תחת הכותרת "קרוסאובר אקטיבי\פסיבי" :

http://www.carsforum.co.il/vb/announcement.php?f=15&a=6

• תוכן חדש...