Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי אופטרה 5 דל' התקשרו אלי היום משברולט.

והציעו הצעה מחירון נגד מחירון בתנאי שאתה קונה רכב מ2012.

עשיתי חישוב זריז בזמנו רשמתי את האופטרה ביד 2 וקיבלתי הצעות מצחיקות(12 אלף מתחת למחירון) פה אני בעצם מרוויח כמה אלפים טובים בעיסקה הזאתי.

איזה רכב תוכלו להמליץ לי הדרישות הם:

-עדיף 3 דל' אבל גם סאדן בסדר

-ידני או אוטומט לא משנה לי

-חסכוני

-זריז

-אמין

-שיראה טוב! שלא תראה כמו עוד מכונית ליסינג.

באופן כללי גם חשבתי ללכת על האיביזה 2010-2012 טרייד אין כמה אתם חושבים הם יתנו על האופטרה ?(מחירון 38 ).

אם יש לכם עוד הצעות לגבי רכבים אני אשמח לשמוע עד 90 אלף.

תודה.

פורסם

רק שתבין דבר אחד, יש סכום כסף שניתן להוריד ממחיר הרכב החדש, קרא לו איך שתרצה מחירון מול מחירון, הנחה ברכב החדש אבל 10% פחות מהמחירון שלך וכו'. לכן אם תגיע עם מזומן לסוכנות, ההנחה תהיה גדולה יותר. אני גם ממליץ לבדוק עם הסוכן מה המחיר האמיתי שהוא מזכה אותך על הרכב, תתפלא אבל כל אחד קורא את המחירון בדרך שלו,

לגבי הרכבים הייתי בודק את הפולו בחבילת הYOUNG או מחפש משהו ספורטיבי יותר אם לא אכפת לך לרדת קצת בשנתון, כמו קליאו ספורט אסטרה GSI ושות'.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

תשמע, שברולט קשה למכור. גם כחדשה. בגלל זה הם מציעים הרבה פעמים הצעות מצויינות למי שירכוש מהם.

עדיין - אני לא חושב שיש להם בהיצע כיום רכב משכנע כלשהו.

הייתי מעדיף למכור את האופטרה בכמה שייתנו. לבלוע את הגלולה המרה ולהתחיל דרך חדשה עם הרכב שאני רוצה באמת.

לשברולט אין אף רכב שעונה על הדרישות שלך דרך אגב.

סיאט לא בטוח שייקחו בכלל את הרכב שלך בטרייד אין ואם כן צפה להצעה מאוד מעליבה - תנסה. זה לא עולה כסף. רק עצבים.

פורסם

הרכב בעיניי שהוא יכול לרכוש זה הסוניק האצב'ק ברמת גימור המפוארת, היא תהיה יחסית קפיצת מדרג ממה שהוא נוהג עליו היום היא גם מגיעה דיי מאובזרת, ובצבע שחור מטאלי אפילו היא נראית טוב לשיקולך.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

אם אהבת את השברולט אופטרה,בדוק את השברולט ספארק (מגיעה עם גיר ידני,יחסית חסכונית).

חברת שברולט תתן לך מחירון רק אם תרכוש רכב שברולט חדש ולא שום דבר אחר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...