Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחר והפורד גלאקסי מגיע בלי גלגל רזרבי ( יש ערכת ניפוח שהוכיחה את עצמה) , חמי שהשבית את הרכב שלו (שברולט קוואליר) הציע לי את הגלגל הרזרבי משם, שהוא מהסוג של הגלגלים הדקים שמיועדים להגעה לפנצרייה הקרובה,הצמיג עצמו נכנס יופי מתחת למושב הנהג ורגלי הילדה, ככה שחבל לוותר על האפשרות.

.

הצמיג הוא בקוטר 15 כשהצמיגים של הגלאקסי הם בקוטר 17, הטענה שבזכות הקפיצים זה יכול לסחוב.

שאלה ראשונה: האם זה הגיוני?

שאלה שניה: איך אני יכול לברר אם הצמיג מתאים מבחינת מרחקי ההברגות (שניהם 5 ברגים), בלי לפרק את הצמיג ולנסות?, כתוב איפשהו על הצמיג מה מרחק ההברגות? כשניסתי למדוד עם סרגל זה יצא די מתאים, אבל אני לא בטוח במאה אחוז.

שאלה שלישית: בפנצריה שבה החלפתי צמיגים לפני שבוע ביקשתי צמיגי runflat, בעל הפנצריה טען שבגלל שלא היו צמיגים כאלה במקור אסור לו להרכיב אותם עכשיו, אמרתי לו שבחו"ל הרכב נמכר עם צמיגים כאלה, אבל הוא טען שהג'אנט שנמכר בארץ לא מתאים לצמיגים כאלה, הוא צודק או חירטט אותי כי לא היו לו צמיגים? (אגב הוא לקח 600 ש"ח על צמיג falken שני צמיגים 1200 אחרי הנחה ובחיפוש למחרת ברשת גיליתי צמיגים זהים במחירים הרבה יותר זולים , המסקנה תמיד לחפש לפני הקנייה...)

• תוכן חדש...