Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו ספייס שנת 2002

aviigel
שימו לב! השרשור הזה בן 4132 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חברה שלי בוכה מרורים על האוטו ,

יש לה את הדגם הידני עם ה80 כ"ס , היא קנתה יד ראשונה מפרטי 80,000 קילומטר לפני שנה.

האוטו מבקר במוסך לפחות פעם בחודש ובניגוד לדעה הרווחת הטיפולים לא כאלה זולים .( 1500 שקל משאבת דלק במורשה ) .

המלצה שלי להתרחק כמו מאש , חברה שלי כבר העלתה את מפלס הכנרת מרוב הבכי על האוטו הזה (ואני לא מגזים.)

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באופן כללי, מדובר ברכב לא רע בכלל. יש עשרות ומאות דיונים על הדגם הזה בפורום, אתה מוזמן להגיע לחלקם ולקרוא המון חומר על הרכב דרך העמוד של פיאט פונטו בקטלוג הרכב המשומש של האתר.

הרכב נותן תמורה טובה לכסף - בטיחותי, מרווח, מאובזר, נוח, נוסע לא רע - הכל טוב ויפה אבל...

הרכב רגיש מאוד להזנחה. תמצא רכב שלא שמור והוא יאכיל אותך מרורים. תמצא רכב שטופל כמו שצריך וכנראה שתוכל להנות מאחלה רכב במחיר רצפה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שכתב מר פיק מעלי,שים לב שהאוטו טופל כמו שצריך-לא יודע אם שווה לקחת לבדיקה בטווח מחירים הזה.תבדוק איזה מים יש ברדיאטור(נול קירור) אם זה מי ברז אז כנראה שהרכב לא טופל כמו שצריך.

אני נוסע על סובארו ואצלי המים ירוקים,בפיאט אין לי מושג(תברר!).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני נהנה מאוד, רכב חסכוני וזול לאחזקה. חלפים מקוריים זולים יחסית לרכבים אחרים.

הרכב רגיש מאוד לאחזקה לקויה, כל סטייה מהתקן תעלה לך ביוקר. התקנות חאפר, חלפים גרועים ושימוש במי ברז גומרים את הרכב.

ההמלצה שלי - לבדוק ב-7 עיניים את ההיסטוריה של הרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברה שלי בוכה מרורים על האוטו ,

יש לה את הדגם הידני עם ה80 כ"ס , היא קנתה יד ראשונה מפרטי 80,000 קילומטר לפני שנה.

האוטו מבקר במוסך לפחות פעם בחודש ובניגוד לדעה הרווחת הטיפולים לא כאלה זולים .( 1500 שקל משאבת דלק במורשה ) .

המלצה שלי להתרחק כמו מאש , חברה שלי כבר העלתה את מפלס הכנרת מרוב הבכי על האוטו הזה (ואני לא מגזים.)

רק לדייק שזה ביחסית למכוניות אחרות עדיין יותר זול.

משאבת דלק של פיג'ו 206 (רק החלק) , עולה באזור 1300 ועם עבודה זה סביב 2000 שקל במוסך לא מורשה.

PUNTO 16V

206 XS

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימוש במי ברז גומרים את הרכב.

ההמלצה שלי - לבדוק ב-7 עיניים את ההיסטוריה של הרכב.

זאת הבעיה ,

רק בגלל זה אני לא קונה פונטו , אלא אם כן אני אכיר את המוכר אישית ואדע שהוא אף פעם לא שים מים רגילים.

PUNTO 16V

206 XS

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני כבעל פונוטו שנת 2004 כחצי שנה מרוצה.

הרכב שרד נסיעה מהצפון לאילת (קצת התחמם בעלייה של מצפה רמון אבל הסתדר) עם מטען מלא ו-4 אנשים.

מעבר לטיפולי פיטרים ושמן לא ראיתי מוסך.

בשנתון 2002 תנסה למצוא אחת עם ק"מ של 160 ומעטה , אורך החיים של המנועים שלהם מגיע לכ-270KM לפני שיפוץ או החלפה מפירוק.

בדוק שרדיאטור יש נוזל קירור מקורי של פרפלו (אדום או כחול).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זאת הבעיה ,

רק בגלל זה אני לא קונה פונטו , אלא אם כן אני אכיר את המוכר אישית ואדע שהוא אף פעם לא שים מים רגילים.

שטות מוחלטת. יש היסטוריית טיפולים ממוסך מורשה, סימן שיש פראפלו.

את שתי הספייסים שיש בבית, את שלי ושל אחותי, קניתי רק אחרי שראיתי היסטוריית טיפולים וביררתי שהכל בוצע במוסך המורשה.

כמובן שהרמתי עשרות טלפונים וכל מי שאמר שהרכב לא מטופל במורשה פיאט קיבל "תודה, אבל לא תודה".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4132 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...