Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פנטזיה: אריאל אטום, עם משקפי שמש (חוסמי רוח) כלולים.

משהו ברכבים קטנים פשוט עושה את זה.

במיוחד כאלה שמשתינים בקשת על 99.99% מהכלים הגלגליים על הכדור שלנו.

בשביל הצחוקים: בוגאטי ויירון.

עם מדבקה של ליסינג.

של פלאפל כלשהו.

:lol:

בשביל החורניות: מזדה 3, אה-לה-ליסינג אוטומט עם מנוע של הויירון.

נראה לזה עם ההונדה/לאון/איביזה המשובצרת שלו מאיפה מצחין הדג.

מתחדשת*

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=gQoldFPvlGE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

:-D

כזה! אבל בדיוק כזה! זה מה שאני רוצה! זה החלום שלי! אבל עם מאזדה 3 :evil:

וגם כזה:

http://www.youtube.com/watch?v=4n_9Nd9bhco דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

וגם כזה:

http://www.youtube.com/watch?v=tqrRV1tY_s4 דרך יוטיוב

וחייב אחד מאלה:

http://www.youtube.com/watch?v=ASG7ca4HIrw דרך יוטיוב

גרררררחחרחררחחח נוזל לי ריר :turn-l::screwy::king::hihi::tongue::yum: :yum: :yum: :yum:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אני הייתי רוצה לקבל קרייזלר 300C פלוס מסלול דריפט ליום שלם, וצמיגים "אכול כפי יכלתך".

מה? אין לי משהו מצחיק לומר.

מצד שני...

הייתי רוצה לקבל במתנה 300C ולהפוך אותה לרכב בונד, כולל 2 רקטות היוצאות מהצד לבוסט של תאוצה, פרוג'קטור עצמתי הפונה לאחור למטרת הסברה של מה סינוור נהגים עושה, צופר יצירתי ש

"עוף לימני, יא בן של יו-נה", GPS שמציג מצלמות מהירות עם אייקון של חזיר, להתקין על מכסה המנוע קסדת וויקינג עם כנפיים (הידעת: לויקינגים מעולם לא היו כנפיים על הקסדה, זהו מיתוס. אבל אני רוצה, מה תעשו לי) עם עיניים בוהקות ע"י לד אדום, כפתור אדום גדול בקונסולה שכתוב עליו "release the cracken", וכמובן- מדבקה של נו פיר, אני רוצה עוד כמה כ"ס תוספת למנוע...

איזה אוטו יש לך?? קסדת וויקינגים לדעתי מתאימה רק למפלצת שרירים אמריקאית,

נ.ב. אחלה פנטזיה יש לך,

מחזק!!

החלום שלי:

טנדר ממוגן עם מערכת הגברה רצינית ביום שישי בערב ברמת בית שמש בשכונות של נטורי קרטא, תולדות אהרון וסיקריקים. אני רוצה לראות אותם מעיזים לזרוק חומצות/אבנים/חפצים הניתנים לזריקה אחרים על בנות.

אני ממליץ לך להתחיל מאקונוליין משוריינת

car_77.jpg

ואני איתך בשטע הזה של המערכת, אני הייתי מוסיף גם כמה כלבי ציד

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

יודעים מה? אני רוצה אוטובוס ממוגן זומבים. כולל מסורי שרשרת, רובה צלפים ומאג על הגג (או וולקן), להביור, מיגון גחון, מיגון קדמי בצורה של פגוש רכבת שפיצי (כמו מפלסת שלג), קרוס-בו עם חיצים נפיצים, פאנלים נפתחים החוצה שהם למעשה להבים חדים בגובה הראש, ספייקים היוצאים מהגלגלים, הגבהה הידראולית לגובה (צריך...), וכמובן- מטול רימונים קדמי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יעזור לך. אפוקליפסת הזומבים כבר לא תקרה, אנחנו כבר עכשיו באפוקליפסה, אפוקליפסת הערסים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

התכוונתי לנהגים של יום ראשון בבוקר. למה, על מי אתה דיברת?

:twisted::lol:

פורסם
יודעים מה? אני רוצה אוטובוס ממוגן זומבים. כולל מסורי שרשרת, רובה צלפים ומאג על הגג (או וולקן), להביור, מיגון גחון, מיגון קדמי בצורה של פגוש רכבת שפיצי (כמו מפלסת שלג), קרוס-בו עם חיצים נפיצים, פאנלים נפתחים החוצה שהם למעשה להבים חדים בגובה הראש, ספייקים היוצאים מהגלגלים, הגבהה הידראולית לגובה (צריך...), וכמובן- מטול רימונים קדמי.

מזכיר לי מעט את ארסנל הנשקים בCOD MW3

אגב, חלק מהפנטזיות שלי, זה michigan state polce ford crown victoria (בגלל הצ'אקלאקה המיוחדת) all-the-cars-for-michigant-exactly-feel-willing-during-heated-driving-but-they-do-admirably-withstand-the-ab-photo-131947-s-1280x782.jpg

וגם מפלצת RAT ROD הולך,

diamond-t-rat-rod-photo-309510-s-1280x782.jpg

אבל הכי הכי הכי, את החיה הלא מזוהה הזאת עם ה12 צילינדר!!!!1011tr_09+peterbilt_hot_rod_truck+left_side_angle.jpg

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הכתבה יצאה לאור.

אשמח לקבל בה"פ את הכתובת של חמשת אלו שנכנסו לכתבה, כך אוכל לשלוח אליכם מגזין הביתה.

מאור ברכה

בנצי (תן את הכתובת שלך בחו"ל, או את של אימא שלך בארץ)

אורבן רייסר

סלואו רייד

טרונצ'ו

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
הכתבה יצאה לאור.

אשמח לקבל בה"פ את הכתובת של חמשת אלו שנכנסו לכתבה, כך אוכל לשלוח אליכם מגזין הביתה.

מאור ברכה

בנצי (תן את הכתובת שלך בחו"ל, או את של אימא שלך בארץ)

אורבן רייסר

סלואו רייד

טרונצ'ו

תודה רבה :-P

• חודשיים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...