Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא רכב חדש

kobybm4
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה ואני רוצה לקנות רכב שעולה 25000$ מארה"ב לארץ כמה אני אמור להוסיף על ביטוחים,מיסים , מכס וכו'? והאם רק דרך חברה אפשי או גם באופן עצמאי?

פורסם

רכב שיוצר בארה"ב ומיובא מארה"ב - שיעור המיסים הוא 113%.

יש להוסיף עלויות הובלה וכד' אך מנגד יש זיכויים בגין מיסוי ירוק ואביזרי בטיחות, כך שפחות או יותר זה מתקזז זה עם זה.

במילים אחרות אם רכבך עולה בארה"ב 25,000 דולר, בארץ יש לשלם עוד 28,250 דולר בגין מיסים.

בסה"כ הרכב יעלה לך ביציאה מהנמל 53,250 דולר.

לא התייחסתי לעמלות לעמילי מכס וכד'.

יש לבדוק אם אינך נדרש לבצע התאמות לצורך רישוי בישראל, שגם להן יש תוספת עלויות.

אפשר ליבא באופן עצמאי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אפשר ליבא באופן עצמאי.

.

במקרה והרכב משומש, עד כמה שנים ניתן עדיין לייבא אותו??

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

שנתיים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

וגם לזה יש הגבלות(אני חושב)-צריך שיהיה מוסך שיסכים לטפל ברכב ולקבל אישור ממנו.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

יש להוסיף עלויות הובלה וכד' אך מנגד יש זיכויים בגין מיסוי ירוק ואביזרי בטיחות, כך שפחות או יותר זה מתקזז זה עם זה.

במילים אחרות אם רכבך עולה בארה"ב 25,000 דולר, בארץ יש לשלם עוד 28,250 דולר בגין מיסים.

בסה"כ הרכב יעלה לך ביציאה מהנמל 53,250 דולר.

לא התייחסתי לעמלות לעמילי מכס וכד'.

יש לבדוק אם אינך נדרש לבצע התאמות לצורך רישוי בישראל, שגם להן יש תוספת עלויות.

אפשר ליבא באופן עצמאי.

.

שכחת לספר לו שאת שווי הרכב פקידי המכס מחשבים עפ״י עלות הרכב + עלויות ההובלה והוצאות נוספות שנגרמו כתוצאה מכך (ביטוח למשל).

בנוסף, על המייבא לקבל אישור ממוסך (לא מוסך מדרכה בכפר כלשהו) שיסכים לטפל ברכבו.

אני מניח שאתה לא מתכוון לייבא מאזדה 3 אלא משהו יותר ״מעניין״ ולכן אמליץ לך להתייעץ עם בעל מקצוע ולא להסתמך על מילתם של יועצי מקלדת (כמוני).

שיהיה בהצלחה - כי תזדקק לה.

אלון

פורסם

אלון,

לא שכחתי - הוא שאל כמה יעלה ולא מה התהליך.

שים לב שבשורה השניה בתשובתי התייחסתי לעלויות הובלה וכד' והסברתי גם למה אני מקזז אותן.

זה כבר ממש לא משנה אם הרכב יעלה בהתחשבנות מדויייקת 52,599$ או 54,030$.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כרגיל גם כאן עובדת בקירוב הנוסחה התיאורטית: קח את המחיר בדולרים, תכפיל ב-10, זה יהיה המחיר בשקלים בארץ, ז"א באיזור 250,000 ש"ח.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אין טעם להביא רכב ב-25,000 דולר ההפריש יהיה זניח מיבואן מקומי.

אם כבר מייבאים אז עדיף לקסוס היברידית או כל רכב יוקרתי היברידי בעל מיסוי ירוק , מדגם כזה גם תהיה פטור מחלק מהמס וגם ההפריש יהיה עצום מבין יבוא אישי ליבואן בארץ.

פורסם

יש רכבים שמאוד משתלם לחשוב על יבוא אישי.

קח לדוגמה את ה BRZ שאפשר לחסוך עליה כמה עשרות אלפים בייבוא אישי, או פורד מוסטאנג \ שברולט קאמארו שבכלל לא מיובאות לארץ.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כמו בכל רכב, יש רמות גימור שמשפיעות על המחיר.

קאמארו בגרסא הכי בסיסית עולה $24,180 (או: בערך 212K שקלים סה"כ)

הSS עולה $36,780 (או: בערך 322K שקלים סה"כ)

תאוריות בצד - מאליבו בארה"ב מתחילה בסה"כ $900 מתחת לקאמארו, ובארץ עולה 158K מאובזרת.

נגיד שהקאמארו הייתה מתחילה במחיר של 165K לגרסא ידנית 3.6L - אני בטוח שהייתה לה רשימת המתנה יותר ארוכה מזו של הפיקנטו.

פורסם
במידה ואני רוצה לקנות רכב שעולה 25000$ מארה"ב לארץ כמה אני אמור להוסיף על ביטוחים,מיסים , מכס וכו'? והאם רק דרך חברה אפשי או גם באופן עצמאי?

המיסוי על רכבים גבוה-

מס רכישה לרכב פרטי- 83% (וצפוי לעלות)

מע"מ- 16% (ויעלה ל- 17% ב- 1 לספטמבר)

בנוסף, מכוניות אשר מגיעות מהמזרח חייבות בתשלום מכס- 7%

וכמובן תשלומים נוספים של שינוע יבשתי, ימי ויבשתי אשר כאן המחירים משתנים.

גיא משברולט

• תוכן חדש...