Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! אני ממשיך במסע שלי להחלפת הקליאו הידנית שלי. מחירונה הוא 63000 . בקרסו הציעו לי פלואנס המפואר שנת 2010 אוקטובר תמורת הוספה של שלושים אלף שח בטענה שמחירונה הוא 93200. כשאני בודק במחירון יד 2 או בלוי יצחק winwin אני רואה שהמחירון נע סביב ה 87. הסוכן הולך לפי הספר המודפס של לוי יצחק... השאלה שלי היא איך זה שיש כזה הפרש עצום בין המחירונים והאם כדאי להוסיף סכום גדול כזה בשביל רכב כמו פלואנס? תודה לכולם.

פורסם
שלום לכולם! אני ממשיך במסע שלי להחלפת הקליאו הידנית שלי. מחירונה הוא 63000 . בקרסו הציעו לי פלואנס המפואר שנת 2010 אוקטובר תמורת הוספה של שלושים אלף שח בטענה שמחירונה הוא 93200. כשאני בודק במחירון יד 2 או בלוי יצחק winwin אני רואה שהמחירון נע סביב ה 87. הסוכן הולך לפי הספר המודפס של לוי יצחק... השאלה שלי היא איך זה שיש כזה הפרש עצום בין המחירונים והאם כדאי להוסיף סכום גדול כזה בשביל רכב כמו פלואנס? תודה לכולם.

מדובר בדגם 1600, אוטומט, פלואנס אקספרסיון שעבר 47000 והרכב שלי עבר 9600

פורסם

אם כבר פלואנס אז רק דיזל (שהגיעה ב-2011 וחדשה עולה רק 2000 ש"ח יותר מהבנזין) אא"כ לא מזיז לך לשלם 50% יותר על דלק

ולקבל מנוע מיושן ועצלן (בנזין 1.6) ותצטרך להוריד הרבה במחירון כדי למכור אותו.

פורסם

אני לא יודע בגלל אילו סיבות אתה רוצה פלואנס אבל בתור אחד שהיה לו מגאן III 5 דלתות שמשום מה בארץ מתעקשים גם לקרוא לה פלואנס ,מודל 2010 אני חייב לציין שהמנוע חלש חלש חלש והגיר עם 4 הילוכים עלובים שלא מביאים את הרכב לשום מקום. נכון הרכב נוח ומאובזר יחסית אבל בגדול הרכב מאכזב מבחינת ביצועים.

הוחלף לרכב ממשפחת סקודה הבדל של שמיים וארץ.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

יש הבדל במחירונים כי יד2 מנסה לקרוא תיגר על מחירון לוי יצחק שהוא המחירון הרישמי של השוק. אם יד2 יעשו את אותם מחירים הרי שלא יצטרכו אותם אז הם מורידים מאוד מחירים ואומרים שזה משקף את מצב השוק. העניין הוא שמחירון לוי יצחק הוא הסמכות עליה מתבססים כל חברות הביטוח, המגרשים, חברות הליסינג, בתי המשפט, עורכי דין, שמאים וכו' . WINWIN זה הלוח של ידיעות אחרונות שמייצג את מחירון לוי יצחק. זה לא מחירון שונה. כל זמן שהמצב הוא כזה, אתה לא יכול לדרוש מחברה להתבסס על מחירון שמוצא חן בעיניך רק כי הוא משתלם יותר עבורך. אזי כל יומיים מישהו היה מוציא מחירון משל עצמו ופותח במסחר ישיר. נשמע מוגזם המחיר שדורשים ממך עבור פלואנס ואתה הולך לעבור לרכב גדול בהרבה ממה שיש לך עכשיו. השאלה אם אתה באמת צריך רכב גדול יותר ואם כן, אז למה דווקא פלואנס?! אם אתה צריך את הטרייד, רוב החברות, כולל אלו שקשורות ליבואנים אחרים, יקחו ממך את הקליאו, כך שאתה לא צריך להגביל את עצמך רק לקרסו מבחינת ההיצע. במחיר שאתה מעוניין להוסיף תוכל למצוא מכוניות סופר מיני חדשות עם אחריות אז למה לקנות 2010?!

פורסם

המחירון בחוברת והמחירון באתר זהים באופן עקרוני.

ההבדל שאתה מתאר יכול לנבוע בעיקר משתי סיבות -

1. הסוכן מתייחס לחוברת של חודש שעבר, אתה בודק עם המחירון של החודש.

2. אתה מנסה לשקלל את הנתונים של הרכב בתוך המחיר (קילומטרים, יד וכו') והמוכר לא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...