Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פענוח בדיקת של ניסאן אלמרה 2006

piterpen94
שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום

יש לי תוצאות בדיקה של ניסאן אלמרה , רציתי לשאול לדעתכם :

רעש מערכת שסתומים קל, רעשים ונקישות פנימיים 2, סימני שריפת שמן , לבדוק תצרוכת שמן בנסיעה , לבטל רעשים ולחזור לשמיעת מנוע, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים, רצועה פגומה , לטפל בצערכת קירור, סיבובי מנוע לא יציבים

סטיות הגה קלות, נקישות במתלה, לתקן זוויות ומערכת היגוי ואיזון

תיקון דלתות קדמיות, תיקון דלתות אחוריות, תיקון כנף אחורית, פגיעות פח

כיפוף בפגוש\ תיקון \ החלפה, פגמים בצבע, פגמים בריפוד

צלחות שחוקות, לפרק גלגלים ולבדוק כולל אי בי אס

תאריך מצבר 9/09, מצבר ישן- אין אחריות, פנסים ראשיים (דהויים)

חופש צלבים, נקישה בשילוב הילוכים , רעש קל מתיבת הילוכים, בדיקת תהל אינה שלמה עד לתיקון הליקוי ובדיקה חוזרת.

הוא מעוניין במחיר מחירון , מה אתם אומרים ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע כמו בדיקה מעולה, כל הדברים שציינת - כסת״ח סטנדרטי. רעשים במנוע, נקישות בתיבת הילוכים, זוויות היגוי, מצבר ... למה לא כתבו שהצמיגים יבשים ? על איזו רצועה מדובר דרך אגב ?

האם לשלם מחירון - אתה תחליט, לא מישהו אחר. כמה המחירון בכלל ?

היה לי פעם אלמרה 5 שנים, (1996-2001) סה״כ הייתי מרוצה מאוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה ק"מ עבר הרכב ?איזה יד הרכב,האם היה בעברו ליסינג ? (רמז: לבדוק במשרד הרישוי אם הרכב יד 2 ומעלה).

לגבי מחירון,זה תלוי בערך הרכב ובאופציות חלופיות,שאפשר לקנות בכסף ובנוסף,יש לקחת בחשבון,שיש ליקויים מסויימים שדורשים תיקון:רצועה (עדיין לא ברור איזו)+אולי ניקוי לבית מצערת /מנוע צעדים +כיוון פרוט+לקחת בחשבון החלפת מצבר די בקרוב,

ד"א הטסט קרוב ?

המחיר צריך להיות באיזור האלפייה-שתיים פחות אם הרכב לא היה בליסינג.אם יתברר שהרכב היה בליסינג,שלח את המוכר עם הסחורה שלו לחופשי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה ק"מ עבר הרכב ?איזה יד הרכב,האם היה בעברו ליסינג ? (רמז: לבדוק במשרד הרישוי אם הרכב יד 2 ומעלה).

לגבי מחירון,זה תלוי בערך הרכב ובאופציות חלופיות,שאפשר לקנות בכסף ובנוסף,יש לקחת בחשבון,שיש ליקויים מסויימים שדורשים תיקון:רצועה (עדיין לא ברור איזו)+אולי ניקוי לבית מצערת /מנוע צעדים +כיוון פרוט+לקחת בחשבון החלפת מצבר די בקרוב,

ד"א הטסט קרוב ?

המחיר צריך להיות באיזור האלפייה-שתיים פחות אם הרכב לא היה בליסינג.אם יתברר שהרכב היה בליסינג,שלח את המוכר עם הסחורה שלו לחופשי.

98 אלף ק"מ, יד שניה , היה בעברו פרטי , מה אומר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תיקון דלתות קדמיות, תיקון דלתות אחוריות, תיקון כנף אחורית, פגיעות פח

כיפוף בפגוש\ תיקון \ החלפה, פגמים בצבע,

לא אהבתי. הייתי קצת חופר יותר על מהות התיקונים. אם גם הדלתות הקדמיות וגם האחוריות תוקנו, אז שווה לבדוק מה קרה לקורות.

בנוסף, תיקון הכנף, גורם לי לבקש לחקור מעט יותר. זה אולי חמש מכות נפרדות מעגלת סופר, ואולי לא.

כל היתר נחזה להיות כסתח.

כמו שאומרים ברוסית, כל אדם הוא הפיזדץ של המזל שלו.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...