Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה - גריטת רכב שנת 93

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב שנת 93, אני מעוניין לגרוט אותו שנה הבאה בשנת 2013 בתקווה שנושא הגריטות יתחדש.

עכשיו השאלה שלי היא כזאת, לרכב יש טסט עד מאי 2013 והוא גם עלה לכביש במאי 1993, האם אני יוכל לגרוט את הרכב בחודש ינואר 2013? משום שהבנתי שגורטים רכבים שנמצאים 20 שנה ויותר על הכביש, אבל באתר הגריטה רשום כל רכב משנת 93 ומטה.

האם יעשו לי בעיה על עניין זה שעל הדף הרכב יהיה בן 19.5 אבל הוא נמצא בשנת 93??

חח מקווה שהבנתם מה נסיתי להסביר פה

פורסם

ואתה תקבל בנוסף את ההפרש מינואר עד למאי בטסט ....

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

התוכנית הפסיקה לפעול בגלל חוסר תקציבי :roll:

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

והיא כרגיל כמו כל שנה תחזור בשנה הבאה בע"ה לכמה חודשים ואז שוב תסגר.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
ואתה תקבל בנוסף את ההפרש מינואר עד למאי בטסט ....

ואם תקפיא את הרשיונות מעכשיו עד ינואר - תקבל בחזרה אגרה של 9 חודשים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ואם תקפיא את הרשיונות מעכשיו עד ינואר - תקבל בחזרה אגרה של 9 חודשים.

בהחלט רעיון מצויין, אקח לתשומת ליבי :lol:

בס"ד

פורסם

ניסית למכור את הרכב?

אם הוא במצב נסיעה אז ערכו לפחות 3000 ש"ח (בהנחה שתוכנית הגריטה תחודש) - כי אפשר לנסוע בו עד שייתקע ואז לגרוט (ואם יש לו מצבר חדש אז ערכו עולה פלאים...).

פורסם
כרגע גריטת רכבים לא עובדת ובמקום לחכות ל 2013 אתה יכול עוד היום למכור את הרכב לפירוק ולקבל תמורותו מזומן.:-D

ומה הוא יקבל? 700-800 ש"ח.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

• תוכן חדש...