Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, כלהבית כרגע בארגזים וכחלק מזה כמובן שעושים ניקוי על הדרך של כל מה שלא צריך.

יש לי לא מעט ספרים ישנים כמו אינציקלופדיות וכאלה שאין להם שימוש כיום וגם אף אחד לא רוצה אותם כולל ספריה עירונית, יש באזור רחובות איזה פח מיחזור לדברים שכאלה?

בנוסף, ציוד ישן של מחשב, יש מקום שלוקח ציוד כזה למיחזור?

יש לי מסך מחשב (CRT) ומדפסת בת איזה 10 שנים שאף אחד לא רוצה וחבל לי לזרוק סתם לפח.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לגבי ספרים - חפש פחי מחזור של עיתונים, ולגבי חלקי משב ישנים ושאר ציוד אלקטרוני - מרכזי פינוי אשפה אלקטרונית.

איני מכיר את רחובות, בחיפה סיפקו מיכל לאיסוף נייר לכל בית, הבעיה היא שהמhttp://www.adamteva.org.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/EwasteHebrew12012.pdfיכלים מתמלאים מהר מאד ואתמול, במצב דומה לשלך, נאלצתי להשליך כמה ספרים לאשפה הרגילה.

לגבי איסוף אשפה אלקטרוני בדחק כאן

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היי תומר, נסה גנים בקשר למחשב או אולי חברים עם ילדים. גם אני מנסה להיפטר פה באלטזאכן ממסך 19 לא דק אך שטוח כאוטובאן.

באשר לספרים, איזה? לא כולם אותו דבר...

יש לך במקרה ספר טיולים לאוסטריה או איטליה?:-)ספריאל, אם זרקת ספרי היסטוריה בלי להתריע, אני... שורף תמועדון.

כלכלה כנל.

פורסם

אינציקלופדית אביב של שנות 90, אף אחד לא רוצה ונדמה לי שזה סביבות 13 ספרים, ויש לי עוד איזו אינציקלופדיה מלפני 30+ שנים (של אבא שלי). אומנם חבל לזרוק אבל בכל זאת...

in the face

with a chair

פורסם

ספרים זו צרה צרורה. לי ולאשתי הבעיה חמורה שבעתיים כיוון שהחינוך שלנו הוא שספריה גדולה חשובה בבית, ושלא משמידים ספרים. אלא מה, אנחנו בעידן האינטרנט והתפוצצות המידע, ומצד שני הבתים צפופים עלינו, צריך מקום למחשבים:lol: .

השבוע עשיתי דבר שלא חשבתי שיקרה - נפטרתי מכל הספרות המקצועית שלי, והכל לפח. מה לעשות, הידע של 1994 לא מתאים ל-2012. וב-2012 אני מחפש באינטרנט. עם זאת - כנראה שאת האנציקלופדיה העברית ("הבלתי גמורה") נשמור בינתיים. תופסת שני מדפים בספריה והשימוש בה מינימלי, אבל בכל זאת יש איזה כבוד כלפיה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כנראה שאצלי הכל ילך לפח, מעולם לא השתמשתי בספרים האלה ללימודים.

הצרה היורת גדולה זה האלקטרוניקה, אני מחפש איפה יש ברחובות ולא ממש מוצא איזה מרכז, אבל יש עוד זמן לחיפושים.

in the face

with a chair

פורסם

לפי הטבלה בקישור שציאפתי יש אתרים ברחובות וגם בערים שכנות.

מבחינה זו כל הכבוד לעירית חיפה שהציבה לא פחות מ-20 אתרים לפינוי פסולת אלקטרונית, וגם אתרים לאיסוף בגדים, ונייר, וזאת בנוסף לכלובי הבקבוקים ומיעלי הנייר הקטנים בכל פינה.

פורסם

עצוב שמי שרוצה לשמור על איכות הסביבה צריך לחפש מקומות מיוחדים, לבזבז זמן בפניות לעיריה וכו'.

אולי מה שקיים בהרבה מקומות בעולם ידיע אלינו בטווח הקרוב יחסית. הלוואי.

לגבי פריטי המחשב ואחרים - נסה לפרסם באתר אגורה שהוא כמו שירשור מסירת חפצים שיש בפורום.

פעם חברה חיברה אותי לאחת האגודות שמסייעות לנוער במצוקה ומפעילות מוסדות חינוך, והם באו ולקחו מזגן חלון שהוחלף ועוד פריטים שהיו תקינים אבל הוחלפו בחדשים. לצערי איני זוכר את שם המוסד.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...