Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 30k ו20k

shooster26
שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

כבר שבוע שאני טוחן פוסטים פה על איזה רכבים לקנות וכו׳

כפי ששמתם לב אני מחפש 2 רכבים, שניהם אוטו׳, נסיעות בעיקר עירוני, אמין, חסכוני וקל לתחזוקה.

בתקציבים האלה הבנתי 2 אופציות:

1. פונטו ספייס elx 05־06 ו לתקציב היותר נמוך 04

2. פג׳ו 206 .. שעוד לא הבנתי אם ה1.4 אוטו מומלצת .

ו״התפתתי״ מצד שני כשגלשתי לאיזור הליסינג פרטי יד 2 וגם פה הלכתי לאיבוד,

קראתי המון ביקורות חיוביות ומנגד גם שליליות ואני לא יודע תאמת כבר לאיזה כיווו ללכת.

שני הרכבים יעשו את 350־800 ק״מ שבועי..

לא מתכנן להוציא יותר מ1500 שח כולל דלק בחודש..לפחות לא רוצה.

אז בעצם, האם ליסינג יד 2? אם כן אז איזה? ואם לא האם 206 אוט׳ כדאית? ושאלה אחרונה..:

לא הצלחתי להבחין למה כשאני מחפש ביד 2 פונטו ספייס הוא נותן לי חצי עם הצורה החדשה וחצי עם הישנה בשנה 2004 ?

תודה מראש!

14 למאי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמין וקל לתחזוקה- לא משנה איזה רכב תבחר,תלוי מאוד איך טיפלו בו קודם לכן.

מכוניות צרפתיות,רגישות מעט יותר להזנחה מאשר המקבילות היפניות והקוריאניות.

זה לא אומר שהן אינן אמינות,זה אומר,שאם הן עברו חיים קשים /לא תוחזקו כיאות אתה עלול לקבל רכב,שיסחט אותך כהוגן כמו לימון.

נקודות רגישות: שסתומים בגיר האוטומטי ויש דגמים בהם שימוש בנוזל קירור לא איכותי/מים במקום נוזל קירור ייעודי גורם לאכילת בלוק המנוע (במנועים שעשויים מאלומיניום).

לגבי פיאט אאל"ט ב-2004 יש דגם עם גיר רובוטי -לא מומלץ כל כך,אם אתה רוצה חפש אוטומטי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי הפיאט: ב-2004 שווקה פה פונטו ספייס דור ראשון, והיא הוחלפה במהלך השנה לדור שני. (אל תשכח שבאותן שנים מכרו רכבים בשנת 2003 ששנת הדגם שלהם היא 2004.)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לספייס אין גיר אוטומטי רגיל יש רובוט וגירסה המפוארת ELX יש רציף שהוא יותר מומלץ.

מבחינת המנוע של הפיגו הוא מגלה אמינות טובה,הגיר האוטומטי פחות אמין ונחשב לנקודת החולשה אצלנו,אם היינו מדברים על גיר ידני המצב היה שונה.

אתה יכול לבדוק גם את הגטס,בתקציב שלך יכנס מודל 2006 שהוא יותר חסכוני ודי זריז עם 97 כ"ס.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל תודה על התגובות,

אני מבין שעל פי התגובות לא היתיחסתם כלל לליסינג יד2 וזה לא אופציה ?

כנראה שאני אחפש "פונטויים"

אם יש לכם עוד הערות אמח לקרוא.

שבת שלום.

14 למאי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסכום קטן מידי ללסינג,עדיף לחפש רכב פרטי.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...