Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי סוויפט או פיג'ו 107

amitbzbz
שימו לב! השרשור הזה בן 4142 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב,

בחודשים האחרונים אני בחיפושים לאחר לרכב מיני שיספק אותי מבחינת ביצועים וצריכת דלק נוחה יחסית.

אשמח לשמוע חוות דעת על הסוופיט ועל הפ'גו 107.

שמעתי שה107 לא צורכת הרבה דלק ולמרות נפח המנוע הקטן מאוד היא מספקת ביצועים מספקים.

הסוויפט לעומת זאת, בעלת נפח מנוע יותר גדול(1500 אני לא קונה חדש אלא משומש 2008-2010) והצריכת דלק שלה יותר גבוה.

לסיכום אני צריך חוות דעת על 2 הרכבים או אם יש רכב אחר שמומלץ אשמח לשמוע את דעתכם עליו.

תודה רבה ויום טוב :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מחפש מיני, אז לך על ה 107 כי הסוויפט היא סופר מיני. ככזאת, היא מספקת איכות חיים גבוהה יותר אבל גם יקרה יותר לקנייה ואחזקה.

emotion of motion

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלו רכבים בקטגוריות שונות,לכן אתה צריך לבדוק מה חשוב לך,נוחות וזריזות,חיסכון בדלק ורכב יותר חדש.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגדול המיני והסופר מיני לא כזה משנה כי בכל מקרה אבא שלי רוצה אוטו שיהיה קטן (אני בן 18 ) בחנו רבות את הסוויפט אך לבסוף ראינו שגם הפ'גו שווה בדיקה.

הפ'גו יותר זולה מהסוופיט אך האם שווה לקנות אותה או שכבר שווה להוסיף עוד כמה אלפים ולרכוש סוויפט שנת 2010 או משהו באזור הזה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי פיגו במיוחד אם אתה לא באזור הררי,הפיגו מאוד חסכונית,6כריות אוויר,נראית שובבה ואם אתה מתכוון לרכב חדש אז תקבל גם אחריות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגדול המיני והסופר מיני לא כזה משנה כי בכל מקרה אבא שלי רוצה אוטו שיהיה קטן (אני בן 18 ) בחנו רבות את הסוויפט אך לבסוף ראינו שגם הפ'גו שווה בדיקה.

הפ'גו יותר זולה מהסוופיט אך האם שווה לקנות אותה או שכבר שווה להוסיף עוד כמה אלפים ולרכוש סוויפט שנת 2010 או משהו באזור הזה?

שווה למי?

לכל אחד מהרכבים יש יתרונות וחסרונות -

הפיג'ו חסכונית יותר בדלק, בצורה די משמעותית. מצד שני, היא חלשה הרבה יותר ויש לה גיר רובוטי לא מוצלח במיוחד (הגיר בסדר, אבל לא מעבר).

הסוויפט זריזה יותר, חזקה יותר ויש לה גיר אוטומטי רגיל. מצד שני, צריכת הדלק שלה לא נמוכה ולמרות שמדובר ברכב שהוא מקטגוריה אחת למעלה היא די קטנה ולא הרבה יותר מרווחת מה-107.

לדעתי הכי שווה לקנות שברולט סילברדו. אבל אני זה לא אתה, אז בוא לא נדבר על מה ששווה לי אלא על מה ששווה לך. אם אתה מחפש נטו חיסכון בעלויות, ה-107 עדיפה. אם אתה נוסע הרבה מחוץ לעיר, גר בשומרון ולומד בגולן - לך על הסוויפט. אם אבא שלך חקלאי ויש לו כמה מקשות אבטיחים - לך על הסילברדו ולא תצטער.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שווה למי?

לכל אחד מהרכבים יש יתרונות וחסרונות -

הפיג'ו חסכונית יותר בדלק, בצורה די משמעותית. מצד שני, היא חלשה הרבה יותר ויש לה גיר רובוטי לא מוצלח במיוחד (הגיר בסדר, אבל לא מעבר).

הסוויפט זריזה יותר, חזקה יותר ויש לה גיר אוטומטי רגיל. מצד שני, צריכת הדלק שלה לא נמוכה ולמרות שמדובר ברכב שהוא מקטגוריה אחת למעלה היא די קטנה ולא הרבה יותר מרווחת מה-107.

לדעתי הכי שווה לקנות שברולט סילברדו. אבל אני זה לא אתה, אז בוא לא נדבר על מה ששווה לי אלא על מה ששווה לך. אם אתה מחפש נטו חיסכון בעלויות, ה-107 עדיפה. אם אתה נוסע הרבה מחוץ לעיר, גר בשומרון ולומד בגולן - לך על הסוויפט. אם אבא שלך חקלאי ויש לו כמה מקשות אבטיחים - לך על הסילברדו ולא תצטער.

אני גר בנתניה ורוב הנהיגה ברכב תיהיה באזור נתניה ואולי נסיעות לצפון ולתל אביב.

ראיתי את הסילברדו וזה לא רכב שאני מחפש,אני מחפש רכב מיני קטן וזריז שישמש אותי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקנו אותי כולם אם אני לא טועה..

אבל ה107 והC1 אותו רכב,

הC1 זולה יותר, אז למה לא ללכת על הC1 אם הוא כבר הולך על המיני ולא על הסופר מיני?

אני אישית חושב שה107 היא אחלה בחירה, אבל הייתי הולך על הסיטרואן פשוט כי זה אותו דבר בכמה אלפים פחות.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני גר בנתניה ורוב הנהיגה ברכב תיהיה באזור נתניה ואולי נסיעות לצפון ולתל אביב.

ראיתי את הסילברדו וזה לא רכב שאני מחפש,אני מחפש רכב מיני קטן וזריז שישמש אותי :)

בשביל נסיעות בתוך נתניה אתה לא צריך יותר מה-107. אם היא מספיקה לך מבחינת גודל ואחרי נסיעת מבחן אין לך בעיה עם הגיר הרובוטי שלה, לך על זה.

גם סיטרואן C1 וגם טויוטה אייגו יכולות לבוא בחשבון, זאת אותה המכונית בגדול. אבל רק אם מדובר על רכב חדש, כמשומשות אין אייגו ואין כמעט C1.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתרחק מהגיר הרובוטי!

מצטרף לבחור שהגיב מעליי. מדובר בגיר גרוע. אם אתה רוצה לחוות איך אשה מרגישה בחודשים הראשונים של ההריון (בחילות והקאות), 107 זה הרכב בשבילך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ממש מסכים איתכם,נכון אילו את העברת הילוכים החלקה של גיר רגיל,אך מתרגלים,ועם משחק קטן של עזיבת גז היא עובדת לא רעה,מצד שני היא נותנת חיסכון הרבה יותר מגיר רגיל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4142 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...