Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא נסעתי על הגיר הרובוטי,אך שמעתי שהוא עושה בעיות ומתקלקל יותר מגיר רגיל.

שורה תחתונה הסוופיט ממומלצת יותר ?

בשורה תחתונה תעשה נסיעת מבחן על ה-107 לפני שאתה מחליט.

הגיר הרובוטי הוא בסדר גמור, ואפילו מהנה אם לומדים לנהוג עליו.

רוב אנשי העדר שמעו שמועות על גירים כאלה ואחרים ועל קופים אחרים שיודעים רק ללחוץ על הגז והברקס ולכן הם שוללים את הגיר הזה.

תעשה נסיעת מבחן ותיקח החלטה.

בהצלחה.

אין צורך בחתימה....

פורסם

מה ששמעת זה אוסף של סיפורים שלא בהכרח קשורים ל-107. יש לאישה את הרכב קרוב לשנה, עבר 30 אלף, קורעים לרכב את הצורה (הילוך שני עד 90), גם בכבישים הררים, והוא שורד יפה. גיר קופצני בין ראשון לשני ובין שני לשלישי. זהו. אוטו חסכוני בטירוף לא רחוק מרכבים הברידיים במחיר מצחיק. גם אם הוא יאבד 50% מערכו בשלוש שנים, זה עדיין רק 30 אלף שקל - ירידת ערך במספרים אבסולוטיים נמוכה מאוד. בקיצר, רכב מומלץ, גם נסיעות ארוכות אפשר לסבול.

פורסם

הדור הקודם של הסוויפט הוא שובב, זריז וגם נראה טוב. מה שכן, חסכוני בדלק הוא לא ממש. ה 107 כמו שאמרו הוא מסגמנט אחר, מיני, וקח בחשבון שהמושבים מאחור הם ממש על הגלגלים אבל אם אתה בעויקר נוסע לבד\עם עוד מישהו ליידך אז זו בחירה טובה. לא הייתי מתרגש מכל הסיפורים על הגיר הרובוטי, עשיתי נסיעת מבחן עליה בזמנו וזה הכל ענין של הרגל ושינוי חשיבה, מה גם שאפשר לתפעל אותו ידנית וזה די כיף. אם אתה קונה חדש, בעיניים עצומות לך על ה C1 ולו רק בגלל הפרש המחירים, מה גם שהעיצוב החדש שלה ממש חמוד.

אני באופן אישי חושב שמי שצריך מכונית מיני, והיא מתאימה לצרכים שלו, אין שום סיבה לקנות סופר מיני רק היא כי יותר גדולה וגם אם המחירים די דומים (וכל אירופה בערך מצביעה ברגליים בקשר לזה).

פורסם
בשורה תחתונה תעשה נסיעת מבחן על ה-107 לפני שאתה מחליט.

הגיר הרובוטי הוא בסדר גמור, ואפילו מהנה אם לומדים לנהוג עליו.

רוב אנשי העדר שמעו שמועות על גירים כאלה ואחרים ועל קופים אחרים שיודעים רק ללחוץ על הגז והברקס ולכן הם שוללים את הגיר הזה.

תעשה נסיעת מבחן ותיקח החלטה.

בהצלחה.

תקשיב טוב "בחור" אני לא מדבר משמועות בסדר ? אל תסיק מסקנות, ישלי את ה"מציאה" הזו, חונה מתחת לבית, והיא של פורד וטיפ טיפה מתקדמת יותר מהגיר חד מצמד המצקומק שיש בפיג'ו טוב?! ואני לא עדר אני בעל ניסיון יום טוב ובלי הסקת מסקנות

פורסם
תקשיב טוב "בחור" אני לא מדבר משמועות בסדר ? אל תסיק מסקנות, ישלי את ה"מציאה" הזו, חונה מתחת לבית, והיא של פורד וטיפ טיפה מתקדמת יותר מהגיר חד מצמד המצקומק שיש בפיג'ו טוב?! ואני לא עדר אני בעל ניסיון יום טוב ובלי הסקת מסקנות

אם פתחת במתקפה על משהו שאמרתי בכלליות, אז אני יכול לומר שאתה אכן חלק מהעדר שמוציא סטיגמות על רכבים כאלו ואחרים.

גירים רובוטים משתנים מרכב לרכב, ישנו גיר רובוטי בוואגיות למיניהם שהם רכבים מעולים, אבל הדעות כמובן חלוקות בנוגע לנוחות שבגיר רובוטי. ישנם גירים רובוטים טובים ולא מורגשים, וישנם כאלה שיותר מורגשים בפעולתם לעומת אחרים.

הרחקת לכת בזה שאמרת שגיר רובוטי הוא גרוע. גרוע? תלוי למי.

תן לבחור לעשות בדיקה מקיפה ואל תהרהר לו את בטחונו בנוגע לטיב הרכב והאם כדאי לעשות נסיעת מבחן.

אין צורך בחתימה....

פורסם
אם פתחת במתקפה על משהו שאמרתי בכלליות, אז אני יכול לומר שאתה אכן חלק מהעדר שמוציא סטיגמות על רכבים כאלו ואחרים.

גירים רובוטים משתנים מרכב לרכב, ישנו גיר רובוטי בוואגיות למיניהם שהם רכבים מעולים, אבל הדעות כמובן חלוקות בנוגע לנוחות שבגיר רובוטי. ישנם גירים רובוטים טובים ולא מורגשים, וישנם כאלה שיותר מורגשים בפעולתם לעומת אחרים.

הרחקת לכת בזה שאמרת שגיר רובוטי הוא גרוע. גרוע? תלוי למי.

תן לבחור לעשות בדיקה מקיפה ואל תהרהר לו את בטחונו בנוגע לטיב הרכב והאם כדאי לעשות נסיעת מבחן.

א. לא פתחתי במתקפה, אתה זה שקורא לי בתור בעלים של האוטו, עדר

ב. לא אמרתי שהגיר גרוע, אנחנו מסתדרים אתו ביום יום, ( בכל זאת חיפה אין פקקים)

ג. עזוב אין לי ג אבל הבנת את הקטע

מה זה ל"סבול" ומה זה ל"התרגל" ?!, אדם משלם את מיטב כספו על רכב אז כדאי שהוא יוכל להשתמש בו בניחותא, ולא מתוך " סבל" או התרגלות

יום טוב ובלי ריבים אם יש דבר אחד שאני לא אסבול, הוא הכללה כללית

פורסם

מניסיון של יותר מארבע שנים עם פנדה רובוטית שהייתה במשפחה, לאחר כמה ימים אתה לא מרגיש בכלל את פעולת הגיר והנהיגה זורמת (כנ"ל בגרנדה פונטו של חבר שאני מכיר היטב כבר שלוש שנים), גם כי לומדים לתפעל את הגיר בצורה נכונה. אבל שאתה מתדלק אתה בהחלט מרגיש... את החיסכון.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
מניסיון של יותר מארבע שנים עם פנדה רובוטית שהייתה במשפחה, לאחר כמה ימים אתה לא מרגיש בכלל את פעולת הגיר והנהיגה זורמת (כנ"ל בגרנדה פונטו של חבר שאני מכיר היטב כבר שלוש שנים), גם כי לומדים לתפעל את הגיר בצורה נכונה. אבל שאתה מתדלק אתה בהחלט מרגיש... את החיסכון.

זה מאוד משתנה מרכב לרכב, בפורשה לא תשים לב, וגם במרצדס וגם בבמוו. מנסיעת השכרה של יומיים עם הגרנדה פונטו הרובוטית אני זוכר שמצב היה לא רע

פורסם
אז איך אתה בא ושופט על הגיר של פיז'ו כשהנסיון שלך מסתכם בגיר של פורד?

אתה בכלל מכיר את הנסיון שלי? אתה יודע על איזה רכב נהגתי ? על איזה לא נהגתי? מאיפה לך?

פורסם

מזה קיבלתי את הרושם שהנסיון שלך מסתכם בפורד וזהו. סליחה אם טעיתי.

פורסם

על מה הריב הטיפשי,אני אעשה בדיקה על פי'גו..

מבחינת האמינות של הרכב,מה דעתכם ?

כמו הסוופיט או פחות אמין ?

פורסם

המכלולים של הרכב די פשוטים ולכן אמורים להפגין אמינות טובה ותחזוקתם לא בשמיים.

מעבר לזה, ה-107/C1/אייגו נמכרים במספרים גדולים באירופה כבר כמה שנים טובות ואני לא קראתי על בעיות בתחום האמינות.

אם אתה בחור של סטיגמות - המנוע הוא מנוע של טויוטה (אפילו מתנוסס עליו בגדול הלוגו של טויוטה) ולכן גם הוא צפוי להיות די אמין.

פורסם

ה 107 ואחיותיה נמצאות במקומות הראשונים ביחד עם הפנדה בסקרים של אמינות. מזה כנראה אין לך מה לחשוש.

emotion of motion

• תוכן חדש...