Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

כשבבוקר ראיתי את המחזה המוזר של הרכב הזה החלטתי להתעלם, אך כשחזרתי מקודם הביתה הבחנתי שהוא עדיין עומד שם.

מישהו יודע מה הפשר ומה הקשר? האם מדובר בניידת סמויה כדי לקלוט (אולי) רכבים שחוצים את הצומת באור אדום? (המצלמה מכוונת לצומת)

אשמח אם תאירו את עיניי.

תודה רבה.

photo2.jpg

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

רק עכשיו הבנתי למה אוטו עומד שם בלילה כשחזרתי לבית בדרך צומת תל עדשים אפילו לא שמתי לב למצלמה.

וגם אני תוהה מה טעם להציב את מצלמה זו בשביל ללכידת מהירות או רמזור, צומת תל עדשים בצורת T כלומר כל מכוניות יפנו מכביש 60 כביש נצרת-עפולה לכביש 73 וגם אי אפשר לנסוע במהירות גבוהה בפנייה שמאלה ומשתלבים בשני נתיבים לנתיד אחד. לדעתי זה טיפשי או זה זה יכול להיות תוכנית ניסוי לפני שישימו מצלמה רמזור ומהירות בצומת הזו.

פורסם

זה לא מכמונת מהירות

רואים, לאבא שלי בעסק יש כזאתי בול...

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

את האמת, עכשיו כשאתה מעלה את הנושא, יצא לי לראות מספר פעמים רכבים כאלה בצידי הדרכים. לאו רכבים חדשים, בעיקר ישנים למען האמת.

אף פעם לא הבנתי את הרעיון, אך קשה לי להאמין שיש לזה איזה שהוא קשר למשטרה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

זה משהו שקשור למדידות של עומסי תנועה,

מעין "סקר" על כמות התנועה במקומות מסויימים, בזמנים מסויימים.

כנראה לצורך שינוי בהסדרי התנועה במקום,

פורסם

גם אני הבחנתי בו בבוקר ובערב, אולי הם בודקים את זרימת התנועה אחרי הוספת הרמזור המבורכת בתל עדשים.

מה שקצת מוזר הוא ששינו את סדר הפעולה של הרמזור ובזמן שהבאים מכיוון עפולה פונים שמאלה לכיוון כפר ברוך, אלה שרוצים לנסוע ישר לנצרת מחכים, מה הסיבה?

פורסם
זה משהו שקשור למדידות של עומסי תנועה,

מעין "סקר" על כמות התנועה במקומות מסויימים, בזמנים מסויימים.

כלומר מצאו תחליף לפנסיונרים שסופרים מכוניות?

פורסם

יש לי דוד שעובד בתחום הסיקור כבישים בשנים האחרונות.

הדבר מאוד מוכר בהמון כבישים באיזור הצפון, לרוב זה אדם שיושב במקום עם מצלמת וידאו אשר מקליטה בשעות מסויימות את התנועה בכבישים.

לאחר מכן מביאים את הסרטים למשרד המסקר , ושם יושב אדם אשר צופה בסרטים ומבצע ספירה של התנועה לפי סוגיה (אוטובוס, משאית , רכב פרטי , דו גלגלי וגם אופניים) ,

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

לאחר מכן מביאים את הסרטים למשרד המסקר , ושם יושב אדם אשר צופה בסרטים ומבצע ספירה של התנועה לפי סוגיה (אוטובוס, משאית , רכב פרטי , דו גלגלי וגם אופניים) ,

איזו התייעלות.

מפנסיונר על כיסא מתקפל וקליקר עברנו לרכב, מצלמה, ציוד הקלטה דיגיטלי, לאחר מכן ממשיכים למשרד, שכירות, ארנונה, מיזוג ומישהו שעובר על ההקלטות על מנת לעשות את מה שהיו עושים במקור :-)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

• תוכן חדש...