Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם כל הכבוד למחירון יד 2 שהצליח לתפוס טיפה אבל זה בעיקר לאנשים שרוצים למכור ולא כל כך מצא חן בעיניהם מחירון לוי יצחק עקב הבדל גדול במחיר עדיין ברגע שיקרה משהו לרכב (תאונה, גניבה או כל דבר אחר) אתם תקבלו לפי מחירון לוי יצחק לכן אני לא יהיה מוכן לשלם לבן אדם מעל מחירון לוי יצחק. כמובן שיש רכבים יוצאים מן הכלל אבל הם כניראה לא בשבילי כרגע.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם
עם כל הכבוד למחירון יד 2 שהצליח לתפוס טיפה אבל זה בעיקר לאנשים שרוצים למכור ולא כל כך מצא חן בעיניהם מחירון לוי יצחק עקב הבדל גדול במחיר עדיין ברגע שיקרה משהו לרכב (תאונה, גניבה או כל דבר אחר) אתם תקבלו לפי מחירון לוי יצחק לכן אני לא יהיה מוכן לשלם לבן אדם מעל מחירון לוי יצחק. כמובן שיש רכבים יוצאים מן הכלל אבל הם כניראה לא בשבילי כרגע.

סתם שאלה, רכב שידוע לך בוודאות שתצטרך לעשות לו יישור קו (טיימינג למשל) שיעלה כ3 אלף שח, ועם קילומטראג' גבוה יותר....אתה תעדיף על פני מישהו שידרוש ב500 שח מעל מחירון לוי יצחק, מבלי שתצטרך לעשות יישור קו, ועם קילומטראג' נמוך?

כל זה רק כי "ביקש יותר מהמחירון"

?

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

קודם כל זה תלוי במחיר הרכב. ואם באמת הכל יהיה מצוין אני ישמח לשלם לו מחירון על הרכב, ואם הוא לא ירצה להתגמש אז אולי בשביל 500 אני יבלע את זה ויקח את האוטו, אבל יותר מזה אני לא יהיה מוכן לשלם.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

• תוכן חדש...