Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם כל זה שאני מעדיף רכבים שמיוצרים במדינות המקור / מפותחות יחסית אין לי בעיה מיוחדת עם רכב שהורכב במדינה מתפתחת / עולם שלישי. זו המציאות של ימינו.

מאז שאני עוסק בסחר בינ"ל זה הפך ליותר ברור ומוחשי... שינוע רכבים מיפן לישראל יקר וארוך בהרבה מזה של טורקיה וזה שיקול רציני מאוד.

לא אמור להיות שום פגם בהרכבה הטורקית והיא אמורה להשתוות לזו היפנית. פס הציור והציוד אמורים להיות יפניים ודומים אם לא זהים, קיים פיקוח וכו'. חברה בעלת שם עולמי כמו הונדה או טויוטה יירצו לשמר את המוניטין והערך של המותג ואין להן סיבה מיוחדת לאפשר להוציא רכב גרועים תחת הסמל שלהן. אחרת היו מקימות חברות בת והקורולה הייתה נקראת "אנקרה".

קונצרן VAG מרכיב ברוסיה את רוב דגמי סקודה ו-VW, גם חלק מדגמי אאודי (ביניהם A6 וטוארג אפילו ברמות הגימור הבכירות).

בהחלט שהייתי מעדיף אם הסופרב שלי הייתה מגיעה "מהמפעל השקוף" בדרזדן, מפס היצור של הפאטון, ולמרות שזה לא כך אני עדיין מאוד מרוצה מהעבודה.

באותה מידה אני מרוצה ממכשירי האייפון שלי שהורכבו בסין, ומציוד אלקטרוני של קונצרנים רבים שכבר מזמן לא מגיע מיפן או גרמניה, ועדיין זה SONY, TOSHIBA וכו' וכו'.....

אני משער שזה היה עובד גם בכיוון ההפוך. אם תייצר LADA במפעל BMW בבוואריה היא עדיין תהיה LADA! אני בטוח לא ארצה אותה יותר.... זה לא יהפוך אותה לרכב גרמני בדיוק כפי שסיוויק לא תהפוך לרכב טורקי, אין שום דבר טורקי בו, לא פיתוח, לא הנדסה, לא מנוע...

הלוואי והייתה לי האפשרות להשוות בין קורולה טורקית ויפנית. אני יכול רק לנחש שהפלסטיקה ביפנית הייתה גרועה באותה מידה.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

הניסן טידה מיוצרת במכסיקו. זה הופך אותה לרכב פחות טוב.

המיצובישי מגנום הורכבה בתאילנד, הפולו מיוצרת בספרד, חלק מדגמי וולוו מיוצרים בבלגיה וכו'.

כל עוד ההרכבה היא בסטנדרטים הכי מחמירים של היצרן, לא צריכה להיות בעיה.

הסיוויק ה"טורקית" משווקת בארץ יותר מארבע שנים ולא ידוע על בעיות אמינות קשות.

• תוכן חדש...