Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי מצערת ו\או איפוס מחשב בגולף 95

Jack457
שימו לב! השרשור הזה בן 4145 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

האוטו בסה"כ סוחב חזק. לאחרונה הוחלף חיישן למבדה. לפני כן אבל (להפתעתי) בעיקר אחרי כן האוטו רוטט או "מפרכס" מדי פעם, jerks. שאלותי: 1. האם ניקוי מצערת סביר שיעזור? 2. האם יתכן קשר לחיישן שהוחלף? מוזר שנסע טוב יותר עם החיישן הישן שלא פעל! 3. לאפס מחשב?

תודה!

גולף 1.4 ידנית 1995. כל טיפה של כח נחשבת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדר"כ המחלות בגולפים זה המצערת שהולכת אצלם. מומלץ שתקפוץ למוסך שמתעסק ברכבים האלה שיחבר אותך לסורק תקלות ומשם תתקדם לפיתרון.

הייתי אצל רון לפני חודשיים, הוא זיהה בעיה בחיישן (שהוחלף) אבל לא במצערת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי אצל רון לפני חודשיים, הוא זיהה בעיה בחיישן (שהוחלף) אבל לא במצערת.

אז אם לאחר חודשיים חזרה אותה תקלה חזור אל רון, הוא בהחלט יידאג לך ואתה לא תצא מקופח. תעדכן איך זה ניגמר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז אם לאחר חודשיים חזרה אותה תקלה חזור אל רון, הוא בהחלט יידאג לך ואתה לא תצא מקופח. תעדכן איך זה ניגמר.

אוקי, שבוע הבא אני אצלו. אעדכן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4145 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...