Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין, מה הרעיון של מצערת ברכב דיזל? למה שני חיישנים שונים אם אחד יכול לעשות את אותה העבודה? הפרשים בערכים?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר,מצתער אבל לא הצלחתי להשיג תמונה של החלקים, החיישן נראה בול אותו הדבר כמו החיישן בשרשור של פלג רק עם חורים אובליים לברגים.

החץ באיור שלך מצביע על החיישן.

שוב פעם תודה!

פורסם

אני מצטער, אין לי בשורות טובות. החיישן מגיע כחלק אינטגרלי מהדוושה ולא ניתן לרכישה בנפרד.

אני מציע לך לגשת לפירוקייה ולרכוש את החיישן הזה בלבד, ללא כל מנגנון הדוושה. אני בספק שזה יעלה יותר מכמה מאות שקלים.

מה שכן, המק"ט הנ"ל הועבר לספק חלפים מקוריים מעבר לים, אולי הוא יוכל להשיג את החיישן, אבל לא הייתי מפתח ציפיות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יצאתי לרכב כדי לצלם.

אני מצרף תמונות.

המק" שרשום הוא:

89281-35020

198300-3020

אני לא יודע מאיזה אזור אתה.

בזמנו הלכתי עם החיישן ל"אחים חדד" כפר סבא, חנות חלקי חילוף די גדולה.

והיה את האפשרות להזמין את זה, אם אני זוכר נכון בעלות של 1800 ש"ח.

בהצלחה

IMG_20120724_225441.jpg

IMG_20120724_225546.jpg

IMG_20120724_225621.jpg

P1070138.JPG

פורסם

ערב טוב איתמר

אני לא יודע אם יש לזה משמעות אבל ניראה שבקישור הזה, החיישן נמצא בדיוק בצד הנגדי.

אולי זה של הגה ימני?

פלג_

פורסם
ערב טוב איתמר

אני לא יודע אם יש לזה משמעות אבל ניראה שבקישור הזה, החיישן נמצא בדיוק בצד הנגדי.

אולי זה של הגה ימני?

פלג_

מק"ט זה מק"ט. במיוחד בטויוטה אני יודע בוודאות שיש מק"טים שונים לצד ימין ושמאל, זה שינוי של לפחות ספרה אחת. אני גם לא רואה כל סיבה הגיונית לייצר שני חיישנים שונים למען אותה מטרה, הרבה יותר פשוט וזול לסובב את החיישן מאשר לייצר שתי גרסאות שלו.

איתמר.

פורסם

היי

גם אני לא רואה סיבה, אך תמיד טוב לבדוק, בכל זאת זה חלק שעולה 100 יורו.

וחבל ליפול על שטויות.

בכל מקרה תודה על התשובה.

פלג_

פורסם

תודה רבה לכולם!

איתמר, בזכות הקישור שלך לאי באיי שלחתי את החבר לחפש אונסיס לפירוק כדאי לבדוק אם החיישן תואם.

חנן, חבר שלי דיבר איתם, לפי מה שהבנתי ממנו הם לא עובדים עם אנשים פרטיים.

• תוכן חדש...