Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים אני מאוד מתלבט איזה רכב לירכוש סיטרואן c5 שנת 2002 או רנו מגאן שנת 2004

היום ברשותי דייהטסו סיריון 2008 ואני ממש ממש מרוצה מהרכב הזה !!! אבל לצערי ביגלל המצב

הכלכלי אני צריך לימכור את הרכב ולקחת משהוא יותר זול .

הפעם רכב גדול יותר.

אני מחפס רכב עם אמינות שלא כל חודש נבקר במוסך וצריכת דלק נורמלית .

תודה מראש לעוזרים .

פורסם

הן לא מאותו סגמנט ואני מעדיף את ה-C5. נוחה יותר, מאובזרת יותר וכן הלאה.

יש לקחת בחשבון שהן לא אמינות במיוחד, לא חסכוניות במיוחד והאחזקה שלהן תהיה יקרה משל הסיריון בוודאות.

צריך המון מזל כדי לצאת מזה בשלום ולדעתי זו חתיכת הרפתקאה...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
הן לא מאותו סגמנט ואני מעדיף את ה-C5. נוחה יותר, מאובזרת יותר וכן הלאה.

יש לקחת בחשבון שהן לא אמינות במיוחד, לא חסכוניות במיוחד והאחזקה שלהן תהיה יקרה משל הסיריון בוודאות.

צריך המון מזל כדי לצאת מזה בשלום ולדעתי זו חתיכת הרפתקאה...

מכל מה שנאמר כאן השורה האחרונה היא השורה התחתונה- זה עניין של מזל ובאמת נראה כמו הרפתקאה שעלולה להיגמר לא ממש טוב.מה התקציב שלכם ? מה הדרישות שלכם מרכב ? בכסף שתמכרו את הסיריון ,אפשר למשל יהיה לרכוש מאזדה 3 2008 או מיצובישי לנסר מאותו שנתון שיהיו זולות יותר לתחזוקה משתי הצרפתיות.

אם אתם עדיין נעולים על צרפתיות,גשו לקרסו ותראו אם עדיין יש להם חבילת הכל כלול לרכב ל-3 שנים מבחינת תחזוקה ובכל מקרה רנו מגאן בתקציב הזה אפשר לקנות משנתון 2008 אז למה 2004 ?

אני מקווה,שקיבלת חומר למחשבה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קודם כל תודה על תגובות.

התקציב שלנו עומד על 25 אלף שקל ביגלל שאני והחברה מתחתנים וזקוקים לכסף אז אנכנו מוכרים את הסריון

בחרתי את c5 ביגלל הנוחות והאבזור והבטיחות ואת הרנו בגלל הבטיחות וגודל שלו .

בתכלס שנינו סטודנטים ואנכנו לא צריכים מכונית כזו אבל הנוחות עושה חשק, חיפשתי רכבים ביד 2 עד 20 אלף שקל

ולא ראיתי משהוא מעניין ושני המכוניות האלה היו בקטגוריה מסיבה זו בחרתי בהם, אים יש לכם להציע לי בתקציב הזה רכב אמין,חסכוני,נוח אני ישמח לשמוע ושוב תודה .

פורסם

מצטער שלא שמתי לב שאתם מחפשים רכב בתקציב נמוך יותר,התגובה הקודמת נכתבה בהנחה שאתם מעוניינים לקחת רכב שווה ערך,אז כמובן אופציית המגאן יורדת מהפרק ולדעתי,בתקציב הזה יהיה לך גם קשה להחזיק C4.

בתקציב של 25,000 אפשר לבדוק גם מאזדה לאנטיס,סוזוקי ליאנה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
קודם כל תודה על תגובות.

התקציב שלנו עומד על 25 אלף שקל ביגלל שאני והחברה מתחתנים וזקוקים לכסף אז אנכנו מוכרים את הסריון

בחרתי את c5 ביגלל הנוחות והאבזור והבטיחות ואת הרנו בגלל הבטיחות וגודל שלו .

בתכלס שנינו סטודנטים ואנכנו לא צריכים מכונית כזו אבל הנוחות עושה חשק, חיפשתי רכבים ביד 2 עד 20 אלף שקל

ולא ראיתי משהוא מעניין ושני המכוניות האלה היו בקטגוריה מסיבה זו בחרתי בהם, אים יש לכם להציע לי בתקציב הזה רכב אמין,חסכוני,נוח אני ישמח לשמוע ושוב תודה .

הנוחות הזו עלולה לעלות ביוקר והסיכון גדול. לא הבנתי עם המגאן היא מדור 1 או 2 (בדיוק התחלפו ב-2002). אינני מכיר את הדור הראשון אך מהדור השני אני סולד. יצא לי לנהוג מסר פעמים במגאן II סדאן והתאכזבתי מהחומרים ומחווית הנהיגה.

בכל אופן כדאי לחפש אלטרנטיבה פשוטה יותר ועם מוניטין טוב יותר. לצערי אני מוכרח להודות שבמקרה כזה הייתי פונה ליפנית עם כל הצער שבדבר. זהו לא כלל אצבע, גם ביפניות יש נפילות קשות באמינות (כמו בכל רכב בן 10 למעשה) אבל הדעה הרווחת היא שהן פחות בעייתיות וכנראה שזה לא סתם.

הייתי שוקל אימפרזה, לאנטיס, קורולה, פוקוס דור ראשון (בזמנו מאוד נהנתי והיא לא יפנית).

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...